Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביחס לתמורה, הרכב שלי אוכל הרבה מאוד ביחס לאחרים פה.

קוואליר מנוע 2.2L אוכלת 1\8 קבוע.

אם אני רגוע מאוד, שזה אומר מילימטר על הגז ושיוט ב30 קמש ממוצע, אז מגיע גם ל1\9.5

זה קשה מאוד.

בקיקים מטורפים היא טוחנת גם 1\6.

וזה הרבה מאוד כי יש לה כולה 120 כ"ס, אבל מרגישים את המנוע.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי בפאג'רו קצר 2008 מנוע 3.8 V6 בנזין בנסיעה רגועה מאוד ללא לחיצות בכלל מגיע ל 1/7, אבל אם לוחצים חזק אז מגיע ל 1/4 ואפילו 1/3 בשטח קשה,

יש לי גם טנדר איסוזו דימקס 4X4 אוטומתי מנוע 3.0 TDI הוא תמיד עמוס משקל של 500-700 קילו, אז מגיע לצריכה של 1/7 ולפעמים אם נוסעים קצת רגוע אז מגיע ל 1/8 בקושי.

וגם אימפרזה 2.0R 2006 צורכת 1/8, בכביש 6 1/9, ואם משתגעים עם הרכב אז מגיע ל 1/7.

אז בקיצור אני משלם הרבה דלק.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

תמשיכו עוד קצת כך ואני אגיע למסקנה שהרכב שלי לא רק חסכוני, אלא שבכלל מדובר במשהו נטול צריכה שכמעט נוסע על אדים של דלק... :-D

פורסם

בחיי שאני לא מבין את כל אלה שנוהגים במכוניות זללניות עד כדי כך! - אתם משועבדים כלכלית לרכב, זה לא הגיוני.

פורסם
תמשיכו עוד קצת כך ואני אגיע למסקנה שהרכב שלי לא רק חסכוני, אלא שבכלל מדובר במשהו נטול צריכה שכמעט נוסע על אדים של דלק... :-D

אבל פה אתה נותן נתונים של הרכב שלך עם נהיגה קלה ורגועה,

אולי תעשה נסיון עם רגל כבדה ונהיגה חזקה גם בעיר וגם בחוץ ותחזור לפה עם קצת תוצאות חדשות?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם
ג'יפ וויליס מזדקן עם מנוע 2.2 בשטח חולי עושה 1 ל1-2

אבל שווה את זה 8)

ויש לנו זוכה בצריכת דלק הכי גרועה!!

1-1 מטורף!

מזל טוב לך ווויליס !

פורסם
בחיי שאני לא מבין את כל אלה שנוהגים במכוניות זללניות עד כדי כך! - אתם משועבדים כלכלית לרכב, זה לא הגיוני.

הצרכנים הכבדים לא משתמשים ברכבים הללו ביום ביום.

ואם כן,אז אני מקווה שהבן דוד שלהם הוא שייח סעודי

Porsche 944 turbo

פורסם

קח אותי כדוגמא.

אבא נותן לי את הקוואליר, ושם לי מיכל מלא כל שבוע (אני לא חוגג, פשוט היעדים שלי רחוקים), ואני נהג חדש עם שנה וחצי רישיון.

ביטוח ג' וחובה עולה לי עליה 5K בערך בשנה, והרכב שווה אולי 5K (שווה הרבה יותר מבחינת המצב, אבל זה הסכום שאני אקבל עליו).

הרכב אוכל 1\8.

כל וואריאציה שתביא לי להחלפה שלו, לא שווה כלכלית (אני נהג עיקרי ועוד שנה מתגייס, ואז הרכב יסע אולי 10KKM בשנה).

(בכלל, אם הרכב שתציע לי להחליף אליו, לא אוכל 1\14 לפחות, זה לא שווה.)

ואנחנו לא מוכנים לשמוע על רכבי מיני כמו פנדה, 107 וכל הדרק הזה. (למשפחה הבאנו פאביה ידנית חדשה ומרוצים מאוד, אוכל 1\13 עם רגל קצת כבדה על הגז, אבל ביטוח בשבילי עליה עולה 12K).

פורסם
הצרכנים הכבדים לא משתמשים ברכבים הללו ביום ביום.

ואם כן,אז אני מקווה שהבן דוד שלהם הוא שייח סעודי

אצל חלקנו זה אוטו יומיומי. יש מחיר להנאה ויש יתרונות לגור קרוב לעבודה

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
אתה לא באמת מאחל לי את הקורבט כרכב יומיומי. זה אכזרי מדי

מה אכזרי בקורבט ? אני נהגתי על שלי לפחות חצי שנה רצוף

יתכן שהאור בקצה המנהרה זה אני עם הגיפ בפול גז אז זוז טמבל .:evil:

• תוכן חדש...