Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי מרים טלפון לסוכן המכירות ומנסה להוציא מהם הנחה בטיפולים או סוג של פיצוי מעין זה. אם כי באופן פורמלי לא נראה לי שיש לך קייס מולם.

Alfa-Romeo 159 2.2 Selespeed Classico + SR 2011

פורסם

זה מבאס וקרה לי עם אופנוע סוזוקי שפחות מחודשיים אחרי שקניתי אותו חתכו את המחיר שלו בכמה אלפי שקלים. פניתי לסוכנות ולא התעלמו ממני אבל הסבירו לי שאף אחד לא יכול לצפות את זה אם יבואן מחליט פתאום לצאת במבצע ובטח שאם מנסים ללכת לערכאות משפטיות, אין סיכוי להוכיח את זה שידעו קודם או תכננו. הם היו בסדר ומנהל האולם באמת הבין לליבי ונתנו לי טיפול חינם בשביל ההרגשה הטובה. בסופו של דבר כל ההפרש התמסמס עם השנים עד שמכרתי אותו.

פורסם

איני מתכוון להגיע לתביעה של החברה.

אני בסך הכל יהודי טוב שמרגיש קצת מופסד.

לגבי המחיר?! זה המחיר שמגיעים אליו בסוף. המחיר שהתחלתי איתו היה 149 אש"ח. קצת "בלבולי שכל" של הסוכנות בעיקר והגעתי ל146,600 ש"ח.

:\ אוף....

פורסם
שלום לכולם,

בתאריך ה1.6.12 קיבלתי את היטי שלי בגירסא המפוארת בעלות של 147 אש"ח.

כעבור חודש החליטו צ'מפיון היקרים שהם מורידים את המחירים במקצת והרכב שלי במחירון החדש והמעודכן עולה 140 אש"ח.

אין צורך להסביר את הפגיעה שאני אחווה עצם הורדת המחיר של היצרן. יתבטא בעיקר באיבוד ערך נוסף כשארצה למכור אותו.

שאלתי - האם יש לי עילה כלשהי לפנות לחברה לבקשת איזה שהוא פיצוי לגיטימי (אולי מס' טיפולים) בעניין?

אני דיי מרגיש שנדפקתי. מדובר בחודש מרגע קבלת הרכב וזה ממה מבאס.

אודה לעזרתכם..

צריך תמיד לזכור כי במאזני הצדק 2 צדדים... ואם המחיר היה עולה אז אני מניח כי לא היית פונה ליבואן ומבקש "לתרום" לו עוד כמה אלפני שקלים... :silly: וככל הנראה גם לא היית מעלה שרשור זה.

יבואן רשאי להחליט על מבצעים לטובת הצרכן כפי שהוא רשאי להחליט על עליה במחיר, למשל עקב עדכון השער היציג.

חלילה, אינני בא לצדד במחירי הרכבים החדשים ואת % הרווח, להפך, רק מראה שיש יתרונות כפי שיש חסרונות.

המלצתי: תשקיע אנרגיה חיובית בהנאה מהרכב ופחות שלילית בנושא הר"מ.

*אינני סוחר רכב, לא מוסכניק, לא משווק רכב, לא עוסק בכלל בתחום הרכב.

• תוכן חדש...