Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי סוזוקי ספלאש אני רוצה לקנות לה רמקולים באוטו דיפו( תווים מה אני יעשה )חח.

איזה רמקולים מומלצים ללא מגבר בערך עד 500 שקל?

במידה ואני הולך למתקין עם רמקולים שקניתי במקום אחר כמה יקח לי התקנה? ובנוסף אני אצטרך גם להחליף את המגש מאחור כי לא יכנסו לי כמה לדעתכם יעלה לי מגש והתקנה?

פורסם

השאלה זה איזה רמקולים יש לאוטו דיפו.

אני די בטוח שהם לא מחזיקים לדוגמא morel tempo 6X9

AMP: JBL GTO1004

COMP: MOREL DOTECH OVATION 4

SUB: HERTZ ES200

פורסם

עוד לא היתי אבל אני מאמין שjbl פיוניר קנווד למינהן. בשביל לנצל את המקסימום ללא מגבר איזה הספק עליי לקנות?

פורסם

לגבי הרמקולים אני הייתי הולך על VIBE SLICK או JBL או MOREL.

כולם יכנסו לך בתקציב.

לגבי ההתקנה והבניה של המגש צריך לעלות בסביבות ה300-400 ש"ח, אני הייתי עושה הכול במקום אחד ומוזיל את העלויות.

קפוץ לרפי מS&L, אחלה מתקין ןמחירים מעולים.

בהצלחה.

פורסם

קבל תיקון אחי לא ראיתי שיש לך תלושים:-D

לגבי ההספק פחות חשוב יותר חשוב נצילות גבוהה אם אתה רוצה לעבוד עם hu בכל מקרה בתקציבים הנמוכים רוב הרמקולים יעבדו בלי בעיה עם ה-hu...

פורסם

פיליפס? אני חושב שחבל על הכסף.

כמו שאמר זה שמעליי תעבור אחד אחד ממה שיש בחנות ותראה מה בעל נצילות גבוהה יותר.

AMP: JBL GTO1004

COMP: MOREL DOTECH OVATION 4

SUB: HERTZ ES200

פורסם

אחי תיצמד למותגים מוכרים , פיוניר , גי.בי.אל , אלפיין , אינפיניטי...

אם מעניין אותך יש לי פוקל 6*9 ca1 690 למכירה...

• תוכן חדש...