Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לאחר נסיעה עירונית של חצי שעה בערך נדלקה לי הנורית חום מנוע(למי שלא יודע אין ברכב הנ"ל מד חום), בגלל שהדלקת הנורה מלוות עם צפצוף שמתי לב ושניה אחרי כביתי את המנוע, פתחתי את המכסה מנוע וראיתי שנוזל מים מפתח המילוי שהיה סגור, המיכל מבעבע-רותח. לא היה ריח שרוף, וראיתי שהמאוורר לא עובד עם חצי סוויץ כך שאני מסיק שזאת בעיה של המאוורר שלא עובד.בחושך עם פנס בדקתי שמן ולא נראו סימנים לבנים שם של טחינה.כמו כן לאחר שהרכב התקרר אחרי חצי שעת המתנה מלאתי חצי ליטר מים ששוב אבדו אחרי נסיעה רגועה של 10 דק' עם מכסה מנוע חצי פתוח

השאלה היא האם לדעתכם יש נזק לרכב?

אצל מי להמלצתכם כדי לי לתקן את הרכב? הוא נמצא כרגע בראשון לציון.אבל יש ביטוח גרירה.

• ספונסר פורום
פורסם

שלום לך טוונגואי,

הנורה בטווינגו ידועה כתור נורה אשר נדלקת כאשר כבר ממש מאוחר מדיי ולכן אני הייתי ממליץ לך לעשות בדיקת למערכת הקירור.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על בעל מקצוע לאבחון התקלה.

פורסם

עדכון:

הלכתי למכון רדיאטורים בראשון לציון, הוא שיחק קצת עם החיוט של המאוורר והוא חזר לעבוד+החליף פקק גומי קטן,סהכ משהו כמו 15-20 דק' עבודה, הנזק 200 שקל- מתלבט איך לאכול את המחיר ששילמתי.

האוטו נוסע כרגיל ולא נראה לי שיש נזק נכון לעכשיו לאחר 150 ק"מ.(אולי בגלל שנורה דלקה רק חצי שניה ומייד כביתי את המנוע תוך כדי נסיעה+מייד פתחתי את המכסה בעזרת הידית+עצרתי עם מכסה פתוח עד שהמנוע התקרר) .

מטריד אותי לעתיד הרחוק, שבעיית חימום יכולה לחזור עקב עייפות המכלולים ושהרכב יכול לרדת מהכביש ככה ללא התראה תרתי משמע.

פורסם

אם העיניין מטריד אותך אז למה לא בקשת להתקין שעון חום חיצוני?

העלות שלו זניחה (באזור ה-200 ש"ח) וכך תוכל לעקוב אחרי טמפ' המנוע ולעצור בצד במקרה הצורך לפני שלב האל חזור.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...