Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המליבו 2.4 מתאים מאוד להתקנת מערכת גז, כך שעניין צריכת הדלק מתאזן וההשקעה בהתקנה של המערכת (כ7000 ש"ח) מוחזרת בטווח זמן קצר יחסית ובנסוע ממוצעת.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
12-13 אבל אין כאן ממש מחוץ לעיר. חוץ מ-6, גם הוא קצרבמונחי בינעירוני לצריכה, - במרכז אולי 30 ק"מ ב -431 בשעות מסוימות ו 30 ק"מ משער הגיא לבן שמן בשעות מסוימות. רוב ישראל - עירוני.לנו, הוא עושה ממוצע 8.5 אבל אם יוצא ששבוע שלם לא יצאנו ממבשרת- ירושלים בפקקים - 6.לא נחליף אותו.

זה לא מדויק, רוב הנסיעות שלי היו תקופה ארוכה כמעט רק כביש 2 ו-4 במהירות כמעט קבועה של 100-110, דרך באורך 160 ק"מ. זה מספיק בין-עירוני בשבילי.

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

לצורך הענין, האימפלה שלי (2005, היום כבר על גפ"מ) ישנה יותר ועם מנוע 3.4 מיושן קצת יותר מה 3.5 שבמאליבו, הייתה עושה אז על בנזין, קבוע מחוץ לעיר 1/12 (נמדד למשל בנסיעה ב"ש-אילת הלוך חזור, רכב מלא עם כל המשפחה - 6 נפשות, תא מטען עמוס מזוודות, 110 קבוע עם מזגן, ועקיפות כשהיה צריך בלי חשבון). אני מניח שהמאליבו תעשה לפחות אותו דבר. הדגם הקודם דרך אגב חסכוני קצת יותר, החדשות קצת פחות, אולי בגלל הגודל\משקל הנוספים?

לבינעירוני באמת שאין לך מה לדאוג לגבי צריכת דלק, זה יוצא זול יחסית ומשתלם מאוד ביחס לאיכות שאתה מקבל בשיוט עם הרכבים האלו.

דרך אגב גפ"מ - מסתבר שהמנועים האלו (במיוחד ה 3.5 עם 12 שסתומים, יחסית מאסיביים) הולכים טוב עם גז ואז אתה בכלל מקבל צריכה בינעירונית של סופר מיני (אצלי ברכב בינעירוני על גז יוצא בערך מקביל ל 1/20 על בנזין). אם אתה נוסע הרבה לדעתי בהחלט כדאי לך לשקול לאור מחירי הבנזין המטורפים היום.

לגבי אחזקה - במוסכים מורשים כמובן שלוקחים המון (לא חושב שזה שונה ו UMI נראה לי רק יותר גרועים ביחס לשאר), אבל החלפים עצמם זולים מאוד יחסית. אני מטפל אצל חבר באופן "עצמאי", החלפים ממש זולים (שמן מנוע איכותי + פילטר מקורי + פילטר אורי מקורי אצלי 220 ש"ח, עבודה בדיוק 20 דקות או חצי שעה אם הגזמת), אפילו פלאגים שאמורים להחליף פעם ב 100K (לפי הספר זה 100K מייל אבל אני אחליף פעם ב 100K) שעולים בארץ באזור ה 450-500 ש"ח אפשר להשיג מקוריים ב Ebay בפחות מ 150 ש"ח.

2 שעות במוסך כדי להחליף מנורה ראשית.

מוזר, אצלי באימפלה לוקח להחליף את 2 הנורות ב 2 הפנסים בערך 10 דקות (ואני לא מוסכניק). יהיה מפתיע לגלות שהם שינו את הגישה עד כדי כך במאליבו.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...