Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עופר, ביום שבת מיד כשהלכת הדקתי את בורג קיבוע המפלג(נשאר בדיוק כפי שכיוונת אותו)וחיברתי את הבית פילטר אוויר(העגול הגדול)למקומו ומה שקרה הוא שהמצב חזר להיות גרוע בדיוק כמו בהתחלה, כלומר הרכב נכבה מיד כאשר משלבים להילוך כלשהו(D/ R),יכול להיות שעשינו טעות והיינו צריכים לכוון את ההצתה(המפלג) כאשר גם הבית פילטר אוויר מחובר למקומו?

אחרי שכיוונת את ההצתה אין צורך לבצע שוב כיול/איפוס למנוע צעדים?

מאיפה אני משיג בית מצערת אחרת תקינה אפילו רק בשביל הבדיקה, יש לך רעיון?

תוציא בחזרה את הפילטר ותראה אם המנוע מגיב אחרת לדעתי לא צריך להיות שינוי וכל הבעיה נובעת מהחופש במיצערת.אני ישיג לך בית מצערת לניסיון ואודיע לך בהמשך

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא מדויק .

1 אפשר לעשות את החורים המרכזיים בסעפת אובלים

2 להשיג ראשים של l98 או lb9 עדיפות ל lb.

לא רואה שום סיבה להישאר עם tbi של 420 cfm

זה בדיחה

ועדיין הוא נישאר עם מנוע 305 .ולאן הוא נוסע הרכב ללא טסט בתוקף .ואם כבר עושים שינויים אז להתקין מנוע יותר גדול וחזק.לידיעה אסור היה לייצר קאמרו עם מנוע 350 גג t-top וגיר רגיל 350 יוצרו רק בגירסת אוטומט וללא t-top

פורסם
תוציא בחזרה את הפילטר ותראה אם המנוע מגיב אחרת לדעתי לא צריך להיות שינוי וכל הבעיה נובעת מהחופש במיצערת.אני ישיג לך בית מצערת לניסיון ואודיע לך בהמשך

אוקיי תודה רבה עופר, אני ממתין לעדכון ממך.

פורסם
ועדיין הוא נישאר עם מנוע 305 .ולאן הוא נוסע הרכב ללא טסט בתוקף .ואם כבר עושים שינויים אז להתקין מנוע יותר גדול וחזק.לידיעה אסור היה לייצר קאמרו עם מנוע 350 גג t-top וגיר רגיל 350 יוצרו רק בגירסת אוטומט וללא t-top

עופר קטונתי...

לא ידעתי שאני נמצא בחברת המהנדס הראשי של פלטפורמת fbody של gm

אז תשמע איזה מנויק אחד בפס יצור החליק לך מתחת לאף איזה iroc עם L98 ו ttop !!! ממש סכנת נפשות ה 345lbft

שהציקמוק הזה מייצר ... רק שלא יעשה בטעות וולי ביציאה מהרמזור ...

רק לידיעה...

c5aac9af562d511899cd0e7dc3b29656.jpg

בכל מיקרה , הרעיון לעבור ל tpi ולהחליף ראשים הוא להוציא עוד קצת הספק מהמנוע 305 ומערכת הזרקה רב נקודתית עם כל היתרונות הברורים

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אני רוצה להגיע,אבל אין אישור לשפשף מזומנים...קובי אני עדיין נכנס מידי פעם לחפש קיט TPI והכי זול זה 1000 דולר!!!אני מחפש לא נכון או שזה המחיר?

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

עופר, השאלה היא האם זה אכן הדגם (כידוע לך יש לא מעט דגמים של מצערות TBI )הספציפי שמתאים לרכב שלי, אוקיי אני אבדוק את העניין,

תודה בכל אופן.

פורסם
חפש ביד 2 בחלקי חילוף מצאתי tbi ב-700 שח

עופר, נכנסתי כרגע למודעות "חלקיי חילוף" ביד 2 אך לצערי איני מצליח למצוא את המודעה שציינת, מה שכן מצאתי זה TBI אחד בלבד ב2000 ש"ח אך לפי התמונה גם הוא אינו מתאים, וקרבורטור אחד חדש של הולי ב5000 ש"ח וגם הוא כמובן אינו מתאים לרכבי,

תעלה בבקשה קישור למודעה שמצאת לפה ע"מ שנוכל להתרשם ביחד האם זה אכן הדגם הספציפי שאני מחפש.

פורסם
אני רוצה להגיע,אבל אין אישור לשפשף מזומנים...קובי אני עדיין נכנס מידי פעם לחפש קיט TPI והכי זול זה 1000 דולר!!!אני מחפש לא נכון או שזה המחיר?

תחפש בארץ , דווקא אצל הגיפאים למינהם , הם התקינו מנועים כאלה בכל מיני דברים

בטוח שיש למישהו מערכת מפורקת.

עדיף לך גם אם אתה מוצא מנוע L98 קומפלט.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...