Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שנפ מצברים - משווקי מצברים לכל סוגי הרכבים - חוות דעת גולשים

שימו לב! השרשור הזה בן 3719 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

זה הוא שרשור ההמלצות של מצברי שנפ, יצרני ומשווקי מצברים לכל סוגי הרכב.

חברי פורום שביקרו במקום מוזמנים לחלוק חוויות, המלצות וחוות דעת על נותן השירות.

מצברים שנפ - מצברים לכל סוגי הרכב

נא להקפיד על נהלי כתיבת ההמלצות בפורום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היתה לי בעיה במצבר. השארתי שאלה בפורום הטכני ונעניתי ע"י בעל תפקיד ב"שנפ" בתל אביב (בכוונה אינני מציין שמות) שיעץ לי להביא את המצבר אליהם ע"מ שיבדקו אם הם יכולים לתת פתרון. הסכום שהוא נקב בו כעלות התיקון היה ממש נמוך ויותר מסביר.

אתמול, יום ו' לפני הצהרים "נחתתי" אצלם במפתיע, בלי לתאם מראש. זה קרה מכיוון שהגעתי למרכז לסידור אחר במפתיע. קיבל אותי עובד - על אף שהיו עמוסים - ואמר לי שהם יסדרו את המצבר אך לא "על המקום", שאלתי אותו מתי יוכלו מכיוון שאני גר בדרום ואצטרך לדאוג למישהו שיבוא לאסוף את המצבר. לפתע ראיתי שאדם שאינו לבוש בבגדי עבודה ניגש והחל לטפל במצבר שלי. מתוך שיחה שלי איתו אח"כ אני מסיק שהוא הבעלים או המנהל. תוך זמן קצר תוקן המצבר. ניגשתי למשרד לשלם ואז אותו אדם הגיע למשרד ואמר לפקידה שלא תיקח כסף עבור התיקון. אבל סוכם איתי שהתיקון יעלה X שקלים, עניתי לו. על אף זאת הוא סרב בכל תוקף שאשלם עבור התיקון. אין לי מילים. באמת, זה גם לא הכסף שכן ממילא היה מדובר בסכום לא גדול, אבל הגישה השירותית והיחס - ואני אפילו לא לקוח שלהם. כל הכבוד! וכמובן המון תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שנה מאוחר יותר...

לאחר שפניתי לנציג של שנפ בפורום הנכבד הזה..

אני לא יספר את כל הסיפור,מה שכן הוא פתר לי את הבעיה שהייתה לי בשניות קישר אותי לסניף בתל אביב

שם קיבלתי שירות מקצועי(ותאמינו לי שאני יודע שירות מקצועי מה הוא)

נישארתי קליינט שלהם ואין ספק שאמשיך להמליץ לסובבים אותי על מצברי שנפ,כי שירות זה גם חלק ממחיר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...