Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

kmix vs kitchenaid

ytimsit
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשפחה שלי (יותר נכון, 3 משפחות) אנשי קנווד.

אצלינו המיקסרים שלהם עובדים בקצב של 3 עוגות בשבוע.

קנווד שלי הוא בן 13, שנים אחרים בני יותר מ 25 שנה.

יש רק חסרון אחד משותף לכל הקנוודים - הם מרעישים , לא סתם מרעישים, אלא מרעישים

הייתי בחנות שלהם (המקציף קצת התפרק אחרי 13 שנה) ומאוד התלהבתי מהעיצוב של הדגם הזה:

http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=123087

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה תלוי מאד לאיזה שימושים.

בעיקרון, שניהם טובים ועמידים, אולם הדגם של קיצ'נאייד שנמכר בארץ הוא חצי מקצועי.

הבעיה העיקרית שלו היא שהוא מתחמם בשימוש ממושך (הפעלה רצופה של יותר מעשר דקות אסורה עפ"י הוראות היצרן) כך שאם הגברת נוהגת לאפות, למשל, לחמים הדורשים לישה ארוכה ומאומצת, הקיצ'נאייד יאכזב אותה.

זוגתי, שף קונדיטורית מוסמכת משתמשת בבית בקיימיקס. אבל אני לא בטוח שהשיקול הוא לגמרי מקצועי- השף קונדיטור אצלו "התחנכה" הוא גם משווק של מוצרי קנווד....

בכל מקרה, הקיימיקס דנן עובד אצלנו בבית מאד קשה ולא ניכר בו שום בלאי.

וכן, הוא אכן רועש ברמות מרגיזות ממש! לפניו היה לה מיקסר תעשייתי "מולינקס" ענקי 5 קילו בצק . (ולא להתבלבל עם " 5 ליטר קערה"! זה באמת משהו עצום) שאני ממש מתגעגע לרמת הרעש שלו...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ההספק של קנווד הוא בערך פי שלושה משל kitchenaid.

לדעתי זאת הסיבה העיקרית לאריכות ימים שלו, גם בעבודה קשה - המשאבים יותר גדולים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עוגה מהספר של קרין גורן (שתזכה לחיים ארוכים) אחת לשבוע.

בצק קטן לפיצה (חצי קילו?) אחת לשבוע.

ואולי עוגיות או איזה הקצפה מזדמנת לאיזה פשטידה.

כמו שזה נראה, ממש לא שימוש מסיבי בפרמטרים שלכם.

לגבי הביקורות - אין לי מושג עד כמה הביקורות ב-ZAP אוביקטיביות או שלא..

אבל על שני המיקסרים יש הרבה ביקורות רעות מהחודשים האחרונים שלא לדבר על טיב השירות במקרה של ה-KMIX.

אגב, מתקופות השגעונות בישול שלי אני יודע שהכנת בצקים זה העבודה הכי קשה של המיקסרים?

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

אם המתכון של הפיצה הוא מהספר של קרין גורן (אשתי אגב למדה איתה) אז זה כן בצק די כבד והלישה שלו גם די ארוכה (לא ברמה של בצק לחם אמנם).

ואכן- בצקים הם העבודה הקשה ביותר של המיקסרים.

ואם לחזור לענייננו- מאחר והמחירים שלהם כמעט זהים, ומאחר ורוב התגובות פה נוטות לטובות הKMIX, אני מניח שזה מקל עליך את ההחלטה, אז אני אקשה עליך מחדש :) - לקיצ'נאייד יש מבחר אביזרים מטורף שאתה יכול להביא מאיביי, כמו למשל אביזר שהופך אותו למכונת גלידה, מכונת פסטה ועוד טריקים ושטיקים.

עריכה: טיפ טרי טרי מזוגתי היקרה!: הכפתור של הקנווד הוא עגול וצריך לסובב אותו. בקיצ'נאייד יש ידית שמסיטים.

מסתבר שכשהיידיים שלך מקומחות/משומנות, יש לזה משמעות רצינית...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

רק חלשים מכינים לחם עם מיקסר!

לסבתא שלי יש קנווד מקום המדינה בערך, ועד היום הוא "אוכל" כל מה שזורקים לעברו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בקנווד ישן יש לחצן חשוב. כשהמנוע מתחמם, המיקסר מפסיק לעבוד ומקפיץ את הלחצן הזה. כדי להפעיל מחדש, פשוט לוחצים עליו.

אם לא היה לחצן כזה, המנוע היה נשרף , כבר הרבה פעמים.

כדאי לקנות מיקסר עם לחצן כזה (אם יש).

יהודה

פורסם

פתחתי בזמנו שרשור דומה לאחר שה Kenwood Chef העתיק של אמא שבק חיים וגם קיט תיקון שהגיע מאנגליה לא זכה להחזיר עטרה ליושנה ובצער רב הקנווד סיים דרכו ברחוב. מי יודע, אולי הוא בכל זאת פועל כרגע בביתו של מישהו.

את הקנווד החליף הקיצ'נאייד. אמא שלי לא אופה דגולה ולשימושים שלה היא מרוצה ממנו מאוד.

לגבי האביזרים שהוזכרו כאן, באופן מפתיע דווקא האביזרים שהיא רצתה (מסחטת פירות קשים, מטחנת בשר ועוד משהו) היו זולים יותר בארץ מאשר הזמנה + משלוח זול מאי-ביי. לקיצ'נאייד יש חנות מרשימה בלובי של מלון מנדרין בת"א ויש שם בערך כל אביזר אפשרי. שווה להשוות ולבדוק לפני הזמנה מחו"ל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כשאתם אומרים מכשיר "עתיק" על כמה זמן מדובר?

3 שנים למכשיר זה קצת קצר.

6-7 שנים זה כבר החלפה יזומה.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
ההספק של קנווד הוא בערך פי שלושה משל kitchenaid.

גם לנו היה קנווד מהדור הישן. עבד אצלנו 25 שנים לפחות עד שכבר לא היה ניתן לתקנו.

מאחר והיה לנו הרבה אביזרים, הלכנו על קנווד חדש מנירוסטה, בהספק של 1000 וואט ובמחיר של כ2300 ש"ח דאז (זה קרה לפני כ8 שנים) וזה היה מהסידרה היקרה שלהם בזמנו, במבצע טוב.

האמת? התאכזבנו קשות.

כל מי ששאלנו, (אני לא מדבר על הKMIX אלא על הדגם הרגיל שלהם שדומה לישנים שלהם), ושהיה לו את הדור הישן- גם התאכזב.

היום זה לא אותו האיכות והאמינות כמו של פעם. פעם הייצור היה מאסיבי יותר ואיכותי יותר. למוצר גם היה תחושה של "עוד צעצוע סיני". אחרי שנתיים נאלצנו להוציאו לפנסיה מוקדמת. הוא פשוט לא עמד בדרישות שלנו בלישה והקצפה.

החלטנו לנסות את קיצ'נאייד. למרות שהספקו עמד על כשליש, ודי חששנו מכך, אך התברר שזה לא הנתון היחיד שקובע.

המיקסר של קיצ'נאייד (מדגם KSM150) התגלה כמעולה, עובד מצויין ומתמודד מצויין עם בצקים של לחמים ובעבודה בעומס גבוה. הוא משרת אותנו נאמנה מעל ל6 שנים וכבר הספיק ליפול פעם אחת מגובה של מטר וחצי, ללא נזק (למכשיר. המרצפת הלכה).

לפי מה שהבנתי- בקיצ'נאייד ההנעה ישירה והיא פעולת שונה ממה שבקנווד, כך שקשה להשוות הספקים על הנייר. וגם התחשיב האירופאי שונה מהתחשיב האמריקאי לקביעת הספקים. אגב, אם תחפשו ברשת, אתם תראו שקרין גורן, למרות שבתכנית היא עובדת עם KMIX, בביתה יש קיצ'נאייד.

גם בקיצ'נאייד, יש לא מעט דגמים. טובים יותר וטובים פחות. אנחנו מכירים וממליצים על KSM150 שהוא סוס עבודה אמיתי. וגם לקרובי משפחה יש את אותו הדגם מעל ל5 שנים ללא בעיות. מחירו כיום הוא סביב ה1900 בזאפ.

החיסרון? הקערה שלו רק 5 ליטר בהשוואה ל7 ליטר בקנווד. לפעמים זה חסר לנו, אך ב95% מהמקרים הגודל של 7 ל' לא נדרש.

לגבי KMIX אין לי כל נסיון/ מידע, כך שאין לי איך לעזור ביחס אליו. אך יש מבחני השוואה ברשת ביניהם שאולי יוכלו לעזור.

בהצלחה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

ברשותנו kitchenaid מזה 6 שנים, השימוש שלנו מתון למדי אך מדי פעם הוא נדרש לעבודת לישה מאומצת. מבחינת התוצאות ואיכות הלישה,הערבוב,ההקצפה ונוחות העבודה הרי אין שום תלונה והתוצאות מעולות.

מבחינת האמינות,ב-6 שנים קרתה תקלה אחת במערכת התמסורת וכנראה שאחד מגלגלי השיניים (או המיסבים) קרס,התיקון היה יקר (נדמה לי שכ-400 ש"ח) אבל מאז הוא ממשיך לעבוד ללא שום בעיה.

אנו משמשים גם באביזר מטחנת בשר ומילוי נקניקיות המתלבש על המכשיר ולטעמנו מדובר במכשיר שיש לו גם אמירה עיצובית והוא נראה מצוין על השיש.

המכשיר מרעיש אך ברמה סבירה למדי (אך לא בלתי נסבלת כפי שציינו כאן בעלי ה-kmix).

בשורה התחתונה: למעט התקלה (שארעה בעת לישת בצק קשה במיוחד) אנו מאד מרוצים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אני קניתי לאישתי (בשלנית ואופה רצינית) את ה-Kmix מהדגם החזק ביותר.

השוואתי בינו לבין ה-kitchenaid וגם שאלתי בקרב חברים שרובם ככולם משתמשים בקיצ׳ן ובסופו של דבר ככתוב הלכתי על קנווד כי יש לו יתרון של שפע אביזרים חיצוניים לשימושים שונים וחוץ מיציאה לקערת עבודה יש לו עוד 2 (או 3, לא זוכר) יציאות נוספות כדי לחבר את האביזרים החיצוניים בניגוד לקיצ׳ן שדל יותר מהבחינה הזאת.

ה-K גם חזק יותר ואישתי מאוד מאוד מרוצה ממנו כבר בערך 3 שנים של עבודה אינטנסיבית.

הוא אומנם לא יהיה קשה לאיתור על ידי כבדי שמיעה אבל בהחלט לא רועש בצורה מוגזמת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הקנווד שלי עובד ועובד ועובד ואני מאוד מרוצה ממנו

מעבר להקצפה ולישת בצק יש לי גם מטחנת בשר, מכונת פסטה ומיכל לשייקים, את הכל הוא עושה כמו גיבור במשך שנים כבר, תענוג של מכשיר.

אין לי נסיון עם קיצנאיד, אנשים אומרים שגם הוא טוב.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...