Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עלה באש

fiat1212
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום חניתי את הרכב פרטי שלי בחניון ציבורי והייתה שריפה ענקית והרכב שלי ועוד כמה עלו באש.

האם אני מקבל פיצוי על הרכב ? (הרכב ללא מקיף הוא שווה כ4,000 ש"ח)

פורסם

אם החניון היה מבוטח אז תקבל את כספך, פנה לביטוח שלהם.

במידה והוא לא היה מבוטח, תצטרך לתבוע את בעל החניון.

שי.

פורסם

ידוע מקור השריפה?

אם מקור השריפה ברכב אחר אז יש לתבוע את ביטוח צד ג' שלו ו/או את בעל הרכב.

אם מקור השריפה בהצתה ניתן לתבוע את המזיק, אבל לא תמיד הוא נתפס ו/או בר-פירעון.

אם סתם התלקחות מקרית בלי אשם ברור אז נותר לך למכור את הרכב לפירוק/ברזל תמורת כמה מאות שקלים וזהו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לא נעים.

להערכתי הסיכוי לראות שקל מהמקרה קלוש עד אפסי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בניגוד לפסימיסטים פה, אני מאמין שיש סיכוי לא רע שתראה את כספך, אתן לך את שתי האגורות שלי:

בן משפחה היה בצד המשלם כתוצאה של מקרה דומה לזה. הוא והביטוח שלו, נאלצו לפצות בעלי רכבים ורכוש אחרים בגלל שהשריפה התחילה ברכב שלו. סה"כ שולם סכום של 250,000 ש"ח, זו לא טעות דפוס, מאתיים וחמישים אלף ש"ח).

גש למכבי האש ותבקש לקבל עותק של דו"ח השריפה (מצטער, אני לא מכיר את השם המקצועי של הדו"ח הזה). במידה והשריפה התחילה באחד מהרכבים שבחניון, עובדה שחוקר האש אמור לגלות, אתה יכול לפנות בצרוף הדו"ח לבעל הרכב / לחברת הביטוח שלו ולדרוש פיצוי.

במידה השריפה התחילה מגורם אחר, למשל שריפת קוצים שהגורם לה לא ידוע (פלוני אלמוני הצית, הטבע הצית או השם יודע מה), עדיין לא אבדו תקוותיך, כי רשלנות תורמת (לדוגמה, שדה עשבים יבש שלא נוקה), ישנה לבעל השטח (עיריה, חברה או אדם פרטי).

בקיצור, דווקא בישראל, שהולכת בעקבות התרבות האמריקאית (נתבע את כל מה שאפשר), הסיכוי שלך לראות את הכסף הוא טוב.

תתחיל בדו"ח מכבי האש.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

איזה באסה....לא נעים בכלל

אני מצטרף להמלצה ללכת לכיבוי אש ולבדוק מה מקור השריפה ואז לדרוש פיצוי ממי שאשם

Subaru Impreza GT 99, Zaporozhets ZAZ 968M 82, Lada VAZ 2106 90

פורסם
גש למכבי האש ותבקש לקבל עותק של דו"ח השריפה (מצטער, אני לא מכיר את השם המקצועי של הדו"ח הזה). במידה והשריפה התחילה באחד מהרכבים שבחניון, עובדה שחוקר האש אמור לגלות, אתה יכול לפנות בצרוף הדו"ח לבעל הרכב / לחברת הביטוח שלו ולדרוש פיצוי.

במידה השריפה התחילה מגורם אחר, למשל שריפת קוצים שהגורם לה לא ידוע (פלוני אלמוני הצית, הטבע הצית או השם יודע מה), עדיין לא אבדו תקוותיך, כי רשלנות תורמת (לדוגמה, שדה עשבים יבש שלא נוקה), ישנה לבעל השטח (עיריה, חברה או אדם פרטי).

תשתדל שיהיה לך כמה שיותר תיעוד. צילומים של רכבך עם תאריך מודפס על התמונה או אלמנט שמוכיח את מועד הצילום.

אם אפשר שהצילום יהיה במקום השריפה - עדיף.

בבדיקתך את הדו"ח של מכבי האש, אתה חייב לודא שקיים תעוד להיות רכבך (מספר רכב!) במקום ותאור הפגיעה בו.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...