Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי סיאט איביזה שרכשתי מהמבצע ב70000.

רציתי להחליף את תאורת הפנים ותאורת התא מטען לאור לבן, החלפתי את הנורות למה שרציתי (canbus כמובן) ומשום מה בזמן פתיחת הדלתות לא נדלק לי התאורת פנים של הרכב.

בדקתי שהבורר נמצא על דלת פתוח וזה עדיין לא נדלק, כשאני מעביר להדלקה קבועה הנורה עובדת.

איזה פיוז יכול להיות שרוף או מה יכולה להיות הבעיה?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

ישנם רכבים אשר בהם לתאורת הפנים יש 2 מגעים, אחד משמש להדלקה על בסיס כפתור והשני משמש להדלקה על ידי סוויץ' פתיחת הדלת.

משמע ברגע שהדלת נפתח המנורה מקבלת אותו חשמלי ונדלקת.

בדוק את סוג המנורה האם תואם למה שהיה קודם.

פורסם
ישנם רכבים אשר בהם לתאורת הפנים יש 2 מגעים, אחד משמש להדלקה על בסיס כפתור והשני משמש להדלקה על ידי סוויץ' פתיחת הדלת.

משמע ברגע שהדלת נפתח המנורה מקבלת אותו חשמלי ונדלקת.

בדוק את סוג המנורה האם תואם למה שהיה קודם.

החזרתי לקודם ועדיין לא עובד, בנוסף אלו מנורות שמתאימות לרכב כי לקחתי את המנורות מפורומים מחו''ל שיושבות על אותו רכב.

פורסם
קרה לי גם (רכב מדגם שונה) ,

מסיבה כלשהי זה שרף את הפיוז, בדוק את הפיוזים שלך והחלף בהתאם.

אני מפחד להוציא אחד אחד כדי לא לעשות נזק אחר יש לך מושג כמה אמפר שייך לפיוז הזה?

פורסם

בנוסף חשבתי אולי מפסק דלת הנהג בעייתית אבל לא ניסיתי את הדלת האחורית וגם לא נדלק האור.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם
בנוסף חשבתי אולי מפסק דלת הנהג בעייתית אבל לא ניסיתי את הדלת האחורית וגם לא נדלק האור.

מה יכולה להיות הבעיה?

מישהו בבקשה עזרה

פורסם
אולי עדיף לך לפנות למוסך מורשה ושיבדקו במסגרת האחריות?

רציתי להשאיר את זה כאופציה אחרונה מהסיבה שאין לי את הזמן לגשת.

• תוכן חדש...