Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מדוע היא אינה מאפשרת דיון רציני? כי זה האמת?

משפחת אבוחצירא הם משפחה של קדושי ישראל, סבא רבא שלי למד איתם ולמד אצליהם,

הם ענווים, זה שהם לא יכולים לקבל כל אחד כי באים אליהם עשרות אלפים, אל תשכח שהרב גם צריך להתפלל,

לאכול, לנוח, להיות עם משפחתו, ללמוד, אבל ענווה יש בהם, ולך תדע, אולי תורם מחו"ל שלח לו את הרכב,

גם המכונית של הרב עובדיה נתרמה לו ע"י אנשים עם כסף, הרב לא צריך את הנאות העולם הזה,

הוא פה לעשות את התפקיד שנגזר עליו וללכת לעולם שכולו טוב, וגם אם הוא קנה אותה מכספו, הכמות אנשים

שהוא עזר להם במצוקות ואף בדיני נפשות שוות את כל פס היצור של הלינקולין הזאת, ואף יותר!

אלו שמנצלים חולשה הם שרלטנים, כמו נתנאל הכהן, ואורן זרזיף, והבאבות שמסתובבים בתל-אביב,

משפחת אבוחצירא לא מרמים ולא משרלטים, הם עוזרים לאנשים במצוקה חינם אין כסף, מי שרוצה

יש קופת צדקה במשכנו של הרב לשם הוא מכניס איזה סכום שחפצה נפשו, הרב לא צריך כסף של אף אחד,

אנשים תורמים להם בלי סוף, בארץ ובחו"ל,

ולפני ששופטים אדם על מידה מסויימת צריך לבדוק את המידה הזאת בעצמינו,

אני לא יכול לשפוט אדם על מידת הכעס כי אני בעצמי עצבני ובדרך להתקף לב מהעצבים,

וגם אף אחד לא שם אותנו לשפוט, יש רק שופט אחד בעולם, וכשגופינו ירקב

מטר וחצי מתחת לאדמה, הנשמה תתן את הדין על התקופה שהיינו פה,

לכן אל תשפוט אדם טרם תגיע למקומו,

זה שהוא רב הוא צריך ליסוע על פיאסטה 95 מקרטעת? לא!

זה שהוא נוסע בלינקוליין אומר שהוא מושחת?

הגזמתם קצת! ראיתם פעם באיזה מכוניות אנשים שבאמת הורסים

חיים של אחרים נוסעים ואיש אינו פוצה פיו?

אז תפסיקו להטפל לרב כזה או אחר,

הכל בגלל 3 טון ברזל ועור על גלגלים,

הנחתי שהכעס שלך קשור לאיזו היכרות עם המשפחה הקדושה, אבל שאלת אז אשמח לענות. ראשית נקודת המוצא לפיה מי שדברים כאלו אינם נראים לו, כנראה סתם מקנא, היא שטחית ומקובעת וכמעט תמיד לא מאפשרת דיון אמיתי. ואם לא די בכך אתה עורך השוואה בין מי שעיסוקו נתפס אצלי לפחות ואני מניח גם אצלו כסוג של שליחות רוחנית, לבין עורכי דין רמאים, כהגדרתך או אפילו אבי הספר, אתה או אני, בקיצור כאלו שהגדרת עיסוקיהם כוללת כל מיני מרכיבים, אבל שליחות כזו אינה ביניהם ולכן הציפיות מההתנהגות שלהם באופן נורמלי שונות לחלוטין.

ורבנים כאלו שגם כמעט תמיד "סולדים" מעצם קדושתם ועיסוקם מכל מה שכרוך בהבלי העולם הזה, כשהם מגלים מין ראוותנות שכזו, במבנה האישיות הפגום שלי זה צורם כמו חריקה של גיר על לוח..

וגם ברור שזה לא עניני או ענינך מה הם עושים עם הכסף שלהם, אבל יש טעם לפגם בכך שהם לכאורה חיים מתרומות ואלו במקום שינוצלו להרחבת הדעת והתורה שעל הפצתה הם שוקדים בצד עזרה אמיתית לנצרכים שבקהילתם, פתאום אתה מוצא אצלם כל מיני תכשיטים למבוגרים כמו האוטו הזה. ו"הצנע לכת" מכוון בדיוק לשם.

ולסיום, אף אחד לא מצפה מכבוד הרב שיתנייע לו באיזו פיאסטה חבוטה כדבריך, אבל בין זו לבין איזו נוויגייטור, יש המון מכוניות שגם באחרון שבצאן מרעיתו, לא תעורר איזו צביטה של ספק וחוסר נחת. בשביל מה, כבוד הרב, להגיע לחשש הקל הזה שמא תעורר הירהורי כפירה אצל מישהו, אפילו אצלי ?

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא צריך כזה מחקר מעמיק.

אני זוכר כנער את פרשיות השחיתות, ההרשעה והכלא, פרשת המאהבת הנשואה וכדומה.

"חזר בתשובה" (אתה רוצה עוד דוגמאות לעבריינים שעשו זאת?) יופי לו, התחרט על מעשיו- כמעט לכולם מגיע הזדמנות שנייה. אך בין זה לבין קדושה (ע"י לבישת הגלימה של אביו שבאמת היה צנוע ולמדן ואפילו לא החזיק אופניים) יש פער עצום.

"בצעירותו עסק בפוליטיקה מקומית וכיהן כסגן ראש עיריית אשקלון. הורשע בלקיחת שוחד וריצה בשל כך עונש של חמש שנות מאסר בכלא מעשיהו. בשנת חייו האחרונה של הבאבא סאלי, הרבה ללמוד תורה עם אביו. לאחר פטירת אביו, בעת השבעה, לבש את גלימת אביו והכריז על עצמו כיורשו, לאחר שהתנער ממעשיו בעבר. לאחר ההכרזה הגיעו לתקשורת מכתבי אהבה שכתב לאישה, שאתה ניהל מערכת יחסים מחוץ לנישואין. למרות ניסיונו למנוע את פרסום המכתבים, הם התפרסמו בעיתון "חדשות"‏. בשנת 2012 העריך העיתון פורבס שווי חצרו בכ-50 מיליון ש"ח".

יש מי שעושה עסקים בחו"ל, יש מי שעוסק בנדל"ן ויש מי שעוסק בדת. אין ספק שבתחום הזה הוא נחשב ל"טיקון" גדול מאוד.

ובעניין הרכב, אכן כתבה מעט צהובה ורכלנית. שיבושם לו ולמשפחתו ולכל עדת המממנים (סליחה מאמינים) שלו.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
פשוט החליפו את "אבי הספר שייבא מוסטנג דגם חדש (2012)" ב "מנכל מוסדות הבאבא סאלי".

שטויות אתה מדבר. אם זה היה איש אנונימי מבת ים, זה היה מעניין מישהו? זה היה אכפת למישהו? ברור שלחדשות יגיעו אנשי ציבור / סלבריטאים / פוליטיקאים ושאר ידוענים. ואם אפשר לתת דוגמא של איש דת מוכר שאין לנו מושג מהיכן הכסף (המוצהר...) שלו אבל כלפי חוץ טובע במיליונים של מכוניות יוקרתיות ורכוש, אז זה בכלל יוצר רייטינג רב בקרב הקוראים.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
הבעיה היא שהיא לא תעבור טסט בלי קומבינות וכשהוא יצטרך למכור אותה כנראה שהוא יפסיד הרבה מאוד כסף

כסף שהוא קיבל מתרומות... לא נראה לי כואב במיוחד

פורסם

אם היה לך את הכסף שיש לבאבה עוגיפלצת הזה שמגיע ממטומטמים שמאמינים לסיפורי הבדיה על ניסים ונפלאות שיקרו אם יתרמו X כסף לחשבונו האישי של הבאבה עוגיפלצת אז היית יכול להזמין גם בוגאטי וירון ורודה עם גלגלי זהב ושהאפיפיור יהיה הנהג הפרטי שלך...

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אני רואה ששווה להיות רב, לא צריך לעבוד כדי לעשות מליונים...

ובהקשר לשירשור, ממש לא מעניין אותי מי הצליח לייבא רכב אסור בייבוא. עצם העובדה שאנשים מצליחים לייבא רכב שכזה, מעצבנת אותי מאד כאדם שומר חוק. אני לא אוכל לייבא רכב כזה, גם אם ארצה- מה עושה את האדיוט הזה או הדפקט ההוא או החמורים ההם יותר טובים ממני, וגורם להם להצליח?

התשובה מתחלקת ל-2.

1) לדעת את מי לשחד.

2) היכולת לתת שוחד...

במקרה דנן, חלילה, לא מדובר בשוחד- אני בטוח לחלוטין שמדובר דווקא במתן בסתר. יש הבדל. נראה אם תוכלו למצוא אותו.

נ.ב.

אני היחיד שיושב פה וחושב שהמשטרה יכולה לפתוח תיקים של העלמות מס ומתן שוחד ע"י בדיקה של מי ייבא רכבים אסורים לייבוא לארץ? (ולא מזיז לי או מעניין אותי מי ייבא אותם).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חבל שיורדים על הרב בלי לדעת על הפעולות שלו.

בעבודה שלי שנים קודמות בניסן בתנובה, הייתי לפעמים מכין את המשטחים שניצר שלו היתה קונה לנזקקים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

*שהייתי עובד במחסן בתנובה, הייתי מכין משטחים שהחצר שלו היתה קונה לנזקקים.

(כבר היה מאוחר מדי לערוך...אז ההנהלה מוזמנת לערוך...)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כבר קראנו שיבוא הרכב הוא חוקי לכל אחד.

אם כך הדיון הוא לא על הרכב, אלא על הרב, אז אולי כדאי להעביר את זה לאוף טופיק כי ממילא אף אחד לא קורא את העיקר.

שירשור מטעה כמו זה, עוד יכול לגרום לאנשים להאמין שאסור ליבא.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...