Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא הונדה סיויק שנת 95 DX (לא שזה נראה לי משנה...)

עכשיו , אח שלי מתלהב מהקטע (למרות שלי אישית זה נשמע מוזר ביותר :? ) אבל הוא מבקש כבר הרבה זמן שלכבוד היומולדת אני יסדר לו משהו באוטו. מה שהוא רצה זה צופר נוסף (מומלץ שיהיה צופר חזק , שהוא יוכל להקפיץ טרמפיסטיות פרחות שעומדות באמצע הכביש).

עכשיו לשאלות:

1. איפה אני משיג כזה צופר? כמה הוא יעלה?

2. איפה מומלץ לשים את הצופר? לאיזה חלק ואיך אני מחבר אותו?

3. איך אני עושה את החיבורים החשמליים?

ואם יש עוד איזה משהו שכדאי שאני אדע אז אני מודה מראש לכל העוזרים.

וואלאק אתה!!

פורסם

קנה זוג צופרי "פיאם"(FIAM)אצל "גלאור" ברחוב שונצינו בתל-אביב,יש להם צליל יפה.הצופרים מתחברים באמצעות נעל-כבל,בדיוק כמו הישן(לסיוויק באמת צופר מזעזע),אתה פשוט מחבר אותו במקום הישן(בדוק רק שאין צורך בממסר!)וצפור לך להנאתך!

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
קנה זוג צופרי "פיאם"(FIAM)אצל "גלאור" ברחוב שונצינו בתל-אביב,יש להם צליל יפה.הצופרים מתחברים באמצעות נעל-כבל,בדיוק כמו הישן(לסיוויק באמת צופר מזעזע),אתה פשוט מחבר אותו במקום הישן(בדוק רק שאין צורך בממסר!)וצפור לך להנאתך!

FIAM או HELLA , שיהיו זוג. הכיטוב זוג :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בקשר לחשמל זה כמו כל דבר פלוס ומינוס, מינוס לגוף ופלוס למצבר ישירות.

אם אתה מרכיב זוג אז תעשה ככה :

איפה שאתה קונה את זוג הצופרים תבקש רילי 10 אמפר, זה כבר מגיע עם הצמה שלו, תחבר אותו לפלוס וממנו תוציא שתי פלוסים לצופרים או שתחבר אותם בחיבור טורי ותוציא פלוס מצופר א' לצופר ב' אתה מבין?

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

בוא ניצא מנקודת הנחה שאין לי מושג (שזה די נכון).

אני מעוניין להתקין מפסק פנימי שיפעיל את הצופר בנפרד (ככה שתהיה אפשרות גם לצפירה סולידית...).

אז אם מישהו יכול להסביר בפירוט לאן יילך כל חוט (יש לי נסיון רע עם ענייני חשמל ברכב , אז אני מעדיך ללכת על בטוח...) אני יודה לו מאוד.

בתודה מראש , עמרי

נ.ב.

אף אחד לא כתב כמה בערך יעלה צופר כמו שאני מחפש (אני מחפש צופר שיהיה חזק מאוד)

וואלאק אתה!!

פורסם

תשמע זה הולך ככה נצא מנקודת הנחה שאתה הבנת מה שכתבתי בהודעה הקודמת...

אז זה ככה, אתה לוקח מפסק רגיל לא משנה מה שלוש מצבים שתים לא משנה...., מוציא ממנו מינוס לאדמה ופלוס אתה הולך עם הפלוס עד הריליי ומחבר את הפלוס של המפסק לפלוס של הריליי, ככה אתה תשלוט בריליי עם המפסק, ברגע שתלחץ על המספק זה "ידליק" את הריליי אשר "ידליק" את הצופרים...

ואני ממש לא יודע כמה עולה צופר אבל אני משער שבסביבות ה50 שקל לזוג פלוס ריליי...

קרא אותם.

פורסם

ריליי = ממסר, אתה לא צריך לדעת מה זה, זה לא צריך להיות אכפת לך, אתה בסך הכל קונה ומתקין את זה, זה מין בית פיוז כזה בגודל 8 ס"מ +\-, אין לי כוח להיכנס לזה... אם באמת בא לך לדעת שמישהו אחר יסביר...

אם בא לך לברר באינטרנט Riley או rylei זה השם במקור

קרא אותם.

פורסם

כדי למנוע תקלות, שריפות וכו', גש לחשמלאי רכב שירכיב הצופרים תמורת כ60 ש"ח וזהוא.

הצופרים המומלצים הנם זוג של FIAMM (כך זה נכתב) כשבקופסא יש כבר ממסר ו 2 זרועות ברזל להתקנה. חשוב שהזרם לצופרים יעבור דרך נתיך הגנה.

בברכה - רפי לין

פורסם
כדי למנוע תקלות, שריפות וכו', גש לחשמלאי רכב שירכיב הצופרים תמורת כ60 ש"ח וזהוא.

הצופרים המומלצים הנם זוג של FIAMM (כך זה נכתב) כשבקופסא יש כבר ממסר ו 2 זרועות ברזל להתקנה. חשוב שהזרם לצופרים יעבור דרך נתיך הגנה.

בברכה - רפי לין

תודה , אבל אני רוצה ללכלך קצת את הידיים...

וואלאק אתה!!

פורסם

אם אתה רוצה ללכלך את היידים כל מה שהסברתי לך צריך להספיק לך.....

אני לא מאמין שאתה צריך עוד מידע.

קרא אותם.

• תוכן חדש...