Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 60K טויוטה קורולה

arieldeil
שימו לב! השרשור הזה בן 4142 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי,

קיבלתי הצעה לטיפול 60K בטויוטה קורולה 2008 (רובוטית).

כיון שאין לי ניסיון קודם עם רכב בבעלותי ריציתי להתייעץ אתכם (במטרה ללמוד ולהשכיל להבא כמובן) האם ההצעה שקיבלתי נראית הגיונית מבחינת:

1. מחיר

2. מפרט הטיפול, אם חסר משהו לא קיים או שיש משהו שמיותר

3. איכות החומרים

אגב, החלפתי שמן סינטטי בחצי סינטטי כיון שזה היה זול (חצי מחיר) יותר והנציג במוסך אמר שזה גם טוב... האם זה בסדר?

תודה רבה

ההצעה מצורפת

20120722_092421.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנקה פיח למנוע - תוריד

מסנן אויר למזגן - לפני ששמים שייבדקו אם הישן נקי כי אולי לא צריך להחליף

מסנן אויר - יקר מאוד מאוד.

כך גם השמן גיר, נישמע לי יקר

אני מניח שמדובר במוסך מורשה כי המחירים בגדול ניראים לא זולים כלל.

אני ממליץ לך לחפש מוסך אחר שמיתעסק ברכבים מסוג זה ולא מורשה ואתה תצא אולי בחצי מחיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין שינוי בתמונה, הרכב אצלך יחסית חדש כך שניקוי פיח זה גזירת קופון על הלקוח ואני לא רואה סיבה שריכבך לא יעבור טסט וייפול על זיהום אויר. מה שכן בכל מוסך שתיבחר או אם תישאר במוסך זה לטיפול פשוט תציין זאת שיבצעו בדיקה מקיפה לפני הטסט ותראה במו עיניך חלקים שמעוניינים להחליף שקיים בהם באמת בלאי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמות שמן הגיר נראית לי די נמוכה לתיבה הרובוטית. אני שילמתי על כמעט 4 ליטר. מה שכן-זהו בהחלט המחיר במוסכים, עקב כך שהשמן הוא מקורי של טויוטה ורק בו ניתן להשתמש בתיבה הרובוטית.

מנקה פיח למנוע-לא הכרחי, ניתן להוריד.

מסנן האוויר באמת יקר, ניתן לרכוש תחליפי איכותי (של mann) לדוגמה ולשים אותו. כנ"ל לגבי מסנן המזגן.

לגבי נוזל הבלמים-תקפיד שיחליפו לך ניקוז מלא (כולל ממגבר הבלם) ושלא "ירעננו" לך את מיכל העודפים ע"י שאיבה של הנוזל.

גם הנוזל לחלונות לא צריך להיות שם.

ממליץ לך כן להשתמש בשמן סינטטי מלא ולא בחצי סינטטי.

מסנן השמן יקר ביותר, אני ממליץ לך להזמין בחו"ל בעלות של 6 דולר למסנן שמן מקורי של טויוטה. בעלות של 4 מסננים (כולל דמי משלוח) כיסית עלות של מסנן בודד כאן בארץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסנן האוויר באמת יקר, ניתן לרכוש תחליפי איכותי (של mann) לדוגמה ולשים אותו. כנ"ל לגבי מסנן המזגן.

איפה רוכשים את התחליף והאם זה מסובך להחליף את זה לבד? יש לי גישה טכנית טובה ואני אוכל להתמודד עם פירוק והרכבה (כל עוד לא צריך כלים מיוחדים לכך)

גם הנוזל לחלונות לא צריך להיות שם.

איפה יש נוזל חלונות?

מסנן השמן יקר ביותר, אני ממליץ לך להזמין בחו"ל בעלות של 6 דולר למסנן שמן מקורי של טויוטה. בעלות של 4 מסננים (כולל דמי משלוח) כיסית עלות של מסנן בודד כאן בארץ.

צריך לחפש לפי קוד מודל של המסנן או לפי דגם הרכב, אתה יכול להמליץ על אתר לרכישה בחול?

המטרה שלי היא לקנות ולהחליף את מה שאפשר לבד :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איפה רוכשים את התחליף והאם זה מסובך להחליף את זה לבד? יש לי גישה טכנית טובה ואני אוכל להתמודד עם פירוק והרכבה (כל עוד לא צריך כלים מיוחדים לכך)

כנס לכל חנות לחלקי רכב או צור קשר עם היבואן של mann בארץ (יש שניים למיטב זכרוני-אחד מהם הוא קומט את פרוגרס). לא מסובך להחליף את מסנן האוויר במנוע וגם לא של המזגן. בצע חיפוש, יש פוסטים מצולמים בעניין.

איפה יש נוזל חלונות?

חפש בחיוב שלך, קוראים לזה פזלון אם איני טועה.

צריך לחפש לפי קוד מודל של המסנן או לפי דגם הרכב, אתה יכול להמליץ על אתר לרכישה בחול?

שלח לי בה"פ את מספר השלדה שלך ואביא לך מקט"ים. באתרים הבאים שאני מצרף אפשר לחפש אותם על פי מק"ט ולראות האם הם קיימים במלאי.

אתה יכול לרכוש מebay או לחליפין יש 2 אתרים:

http://www.1sttoyotaparts.com

http://www.toyotapartscheap.com

אם אתה מעוניין לעשות שם רכישה, דבר איתי בפרטי כי יתכן שגם אני ארכוש משם כמה דברים.

המטרה שלי היא לקנות ולהחליף את מה שאפשר לבד :-)

גם שלי :-P

שמן סינטטי אפשר לקנות בצמיגות 5W30 או 10W30 למיטב זכרוני (בדוק בספר הרכב שלך). יש כמה יצרנים איכותיים, בצע חיפוש.

טווח המחירים? 180-280 ש"ח, תלוי ביצרן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טיפול 60,000 בקורולה זה טיפול "גדול".

אני הייתי מציע לך לעשות אותו מסודר במוסך נורמלי - מבחינתי מורשה יבואן.

יהיה לך מספיק זמן לחסוך על האוטו כשהוא יתבגר באמת.

תחסוך את מה שהציעו לך להוריד והוא יתבגר הרבה יותר מהר :/

[CENTER] [/CENTER]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מחיר סביר מאוד למוסך מורשה.

פילטר אויר מחיר סבבה לא כזה יקר בהתחשב שזה מקורי (יש חיישן בצינור יניקת האויר שלא מגיב טוב לסינון גרוע),

כנ"ל פילטר שמן.

שמן גיר רק מקורי אל תתעסק במשהו אחר,ואת מסנן הפיח אפשר להוריד.

שמן מנוע קצת יקר תקנה אתה אחד במחיר של 100-120.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסנן אויר - יקר מאוד מאוד.

הוא באמת יקר אבל מצד שני בקורולה מחליפים רק כל 60000 ק"מ ! .

תסתכל על מסנן האויר המקורי ועל התחליפי ותראה שהאיכות שונה.

יהודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי דעתי:

המחיר בסדר יחסית למורשה, הם חייבים לבנות חבילה אחרת לא יהיה "בשר".

בגלל זה מוסיפים לך תוסף דלק 44, שמן ברקס מיכל מלא, ועוד כמה שטויות מסביב.

בכל אופן לטיפול גדול 800-900 שקל זה סביר בהחלט. ותגיד תודה שיש לך רכב כזה כי במשפחתי מקביל אחר המחירים יהיו שונים לגמרי (מכופלים ומשולשים).

תריץ חיפוש בפורום ותראה כמה אנשים משלמים על טיפול 60 אלף ותבין.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4142 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...