Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ושבת שלום לחכמי הפורום.

הרכב הוא הרכב שבחתימה למרות שממש לא חשוב מה סוג הרכב אלה למה להיערך מבחינת בלאי של הרכב?

מצבר ימות מהר?

פיח במנוע יתאסף לו?

האם עכשיו במקום כל 5000 ק"מ החלפת שמן נחליף כל שלושה חודשים ? {זה זניח מבחינתי, אני קונה גלון של אג'יפ 10-40 ב70 שקל ומסנן שמן ב25 שקל של בוש פרימיום {לא מהארץ}]

הרכב יסע 2 ק"מ הלוך בבוקר, 2ק"מ חזור בשעות הערב וזהו.

למשך השנה הקרובה {ולא אישתי לא מוכנה ללכת ברגל ו או באוטובוס ו או רכבת קלה}

אשמח לייעוץ.

תודה ושבת שלום.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

פיח במנוע יתאסף בהחלט.

אני ממליץ לך לעשות שימוש בK44 עד לגמר מיכל הדלק ולאחר מכן להחליף מסנן שמן+שמן, החלפת מסנן מנוע+מזגן פעם בשנה.

וכן, קח את הרכב מדי פעם לנסיעה בבין עירוני.

פורסם
פיח במנוע יתאסף בהחלט.

אני ממליץ לך לעשות שימוש בK44 עד לגמר מיכל הדלק ולאחר מכן להחליף מסנן שמן+שמן, החלפת מסנן מנוע+מזגן פעם בשנה.

וכן, קח את הרכב מדי פעם לנסיעה בבין עירוני.

נסיעה פעם בשבוע על טורים גבוהים בבין עירוני בהחלט תספיק ואין צורך להוסיף תוספים למיניהם שחבל לזרוק עליהם סתם כסף, שלא לדבר על השמן שיחליף עם הפילטר שזה גם עוד הוצאה של לפחות 150 ש"ח. חבל.

פורסם

מזכיר לי את חבר שלי מארה"ב. הוא היה גר כ1 ק"מ מתחנת הרכבת. אשתו התעקשה לנסוע ברכב כל בוקר לתחנה, לשלם עבור חניה במגרש הרכבת ולעלות על רכבת לעבודה לניו יורק. לעומת זאת, אנשים אחרים השיכרו את החנייה של החבר בבית בכדי שיוכלו להחנות את הרכב שלהם בבוקר והעדיפו לצעוד את הקילומטר הזה כל יום רק בכדי לחסוך את העלות של לחנות את הרכב במגרש החניה של הרכבת שעלה הרבה והרבה יותר מאשר לשכור את החנייה בבית של החבר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תבחן את התוסף שנקרא פולודאיין (באנגלית), גם למנוע וגם לדלק לטיפול ארוך במערכת הדלק. אני משתמש במוצרים ולפי מס מכונואים החומרים האילו באמת עושים את העבודה, ניתן לקרוא ולראות בדיקות על החומרים בשלל אתרים.

אינני מומחה בתחום הרכב, נא לקחת כל מה שנרשם ע"י בערבון מוגבל. אין להתייחס לרשום כעל מידע אמין ומדוייק אלא כעל מידע של חובב רכב בלבד!

• תוכן חדש...