Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי גנרטור של חברת Powerplus שלא מתניע כלל שלחתי אותו לחנות שמתמחה בזה והיא לא הצליחה לעלות על הבעיה,

חבל לי להפסיד את הגנרטור, הוא עלה לי 2700 ש"ח ובן שנתיים,

חיפשתי ברשת את היבואן שלהם שאני יוכל לפנות אליו לקבלת שרות ולא מצאתי, היה רשום ש"פולק" היבואן והוא אמר לי שלא,

האם יש כאן מישהו שיודע מי היבואן ?

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

התקשרתי לפולק והוא טוען שהוא לא היבואן ואף פעם גם לא מכר מוצרים שלהם (למרות שכרגע מוצע באתר שלו הגנרטורים האלה למכירה),

בקיצור התנערות ישראלית, האם יש עוד משהו לעשות ? או שאפשר להגיד קדיש ולרכוש חדש?

אולי מישהו מכיר מומחה לגנרטורים שיוכל לספק את השרות?

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

יש באיזור התעשייה בנתניה את זייפרף יש לו מחלקה שלמה לתיקון גנרטורים ושאר מונעי בנזין, לא יודע מה מחיר התיקון, אבל נשמע כפתרון.

שווה לבדוק להחליף שמן, לבדוק פלג ולנקות את המערכת. בגנרטור שלקחנו לים לא הניע ורק מנקוי הכוסית ומערכת ההזנה הוא חזר לעבוד. בנגלה שנייה כבר הצריך טיפול 10,000 שנעשה אצל זייפר

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

הרגע חזרתי מנסיעה מרעננה לכפר תרום (ליד השדה תעופה) שאמרו לי שהאיש מקצועי מאוד, התקשרתי לברר לפני כן אם הוא פנוי ומבין בגנרטורים קטנים, לאחר שענה תשובה חיובית נסעתי עד אליו ואיך שהוא ראה את הגנרטור הוא אמר לי שהוא לא מעיז לגעת בגנרטור הזה וחבל לי על הזמן אנשים מפחדים להתעסק איתו,

אני כבר כולי יאוש, הפתרון האידאלי זה לפנות למי שאחראי על הגנרטורים האלה, השאלה איך מגיעים אליו...

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

כנראה שאני ארכוש גנרטור חדש וזהו, אני מחפש עכשיו גנרטור שהוא יהיה קל לתחזוקה וטיפול בניגוד לנוכחי שהיה חשוב לי גודל רעש ונוחות, ראיתי את הגנרטור הזה של moller

http://www.motokit.co.il/%D7%92%D7%A0%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%A8-%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%AA-MOLLER-%D7%93%D7%92%D7%9D-GGT-3003E-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-4-%D7%A4%D7%A2%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%AA/p-98.htm

ואני יכול לרכוש אותו במחיר טוב, האם נראה לכם הוא פשוט לאחזקה ולא מסובך ?

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

אתה יכול לנסות לקבל פתרון מרונן או ממוחי במושב בית-יצחק (בין בית ליד לנתניה) בטלפון 09-8617979 או 09-8870877.

דבר קודם בטלפון שלא תסע סתם.

יוסי

• תוכן חדש...