Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני כרגע נמצא בתהליך של סיום השירות הצבאי (משתחרר כעוד 4 חודשים), ואני מתכוון לקנות רכב כמה שיותר מהר לאחר השיחרור.

בעצם אני מתכנן לעבוד כמה חודשים + עזרה מההורים + מענק שיחרור על סך +-10K ש"ח, זהת אומרת שיהיה לי סביבות ה 20K, אבל לא יותר.

זהו יהיה האוטו הראשון שלי, למרות זהת יש לי נסיון בנהיגה על הרבהה מאוד רכבים (אני נהג בצבא ו"קרעו" אותי מספיק עם הרבה רכבים שונים :-D ), זהת אומרת אני לא צריך רכב כדי להיתרגל לנהיגה היומיומית, אך למרות זהת אין לי שום נסיון בטיפולים כלל :roll: (כל משאני יודע זה להחליף שמן, מצבר ולשים מים בווישרים :oops::-D )

 

העיניין הוא שאני יודע שעדיף לקנות משהו בסיגנון של מזדא 323 שנות 97-2000, סתם להתחלה, רכב זול להחזקה והכל, אבל איך שאומרים "חיים רק פעם אחת", ולפעמים צריך להקשיב קצת יותר ללב, אז בעצם הרכבים שבאמת הייתי מעונייןן לרכוש, הם:

BMW סדרה 3, מנוע 1600-1800, גיר ידני, שנות 95-98

Audi A3

Audi A4

Volkswagen Bora

Volkswagen Golf שנות 98-2001

 

אני יודע שהרכבים האלו הרבה יותר בעיתיים להחזקה, הרבה יותר יקרים בביטוח, טיפולים, חלקים וכו, אבל אני רוצה, פשוט רוצה, והרכבים האלו נכנסים יפה מאוד בתקציב של 10K-20K, אבל השאלה היא, האם זהת תיהיה בחירה כל כך גרועה, ופשוט עדיף להיתהלם מהחלום ולקנות משהו משתלם יותר כמו יפנית?

פורסם

אי אפשר לכתוב לך מספיק לאיזה בור בלי תחתית אתה חולם להיכנס.

ביטוח, אגרת רישוי, מחיר חלפים, מחיר טיפולים... יש לך סדר גודל של הדברים האלה בראש?

 

אגב, גם מזדה משנות ה-90 יכולה בקלות לרוקן לך את הכיס, בעיקר כשאתה לא עובד בעבודה קבועה עם משכורת סבירה. יפנית זקנה יכולה בקלות רבה להפוך ממשתלמת ללא משתלמת בכלל.

 

אאודי בת 14 זה החלום שלך? גולף בת 12? ב.מ.וו שמתקרבת לשנות ה-20 שלה?

אני הכי בעד להגשים חלומות, אבל בתבונה ובזמן המתאים. לי יש חלום לקנות מיאטה, אבל ב-30 אלף שקל העדפתי פג'ו 206 שתכרסם לי בכמה שפחות כסף ולא MX3 בת 17 יד 9 שאוכל לשבת בה, לעשות וורום וורום, ולשמוע את הכסף נשפך לי מהכיס. כשיהיה לי יותר כסף (ויהיה), החלום שלי יחכה לי להגשים אותו, או שבכלל יתחלף באחר.

 

20 אלף זה אחלה כסף ללימודים ולשכר דירה, זה אחלה כסף לטיול קטן מסביב לעולם, זה אחלה כסף להתחיל איתו משהו שיקדם אותך לאנשהו בחיים, ולא ישתה לך את הדם בקשית.

תתחיל בקטן ותמנף את עצמך, אל תזרוק כל מה שיש לך על חלום שמהר מאוד יהפוך לסיוט.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

×
×
  • תוכן חדש...