Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לעניות דעתי ולא מעט אנשים בסביבתי,אצטדיון ר׳ג היה ונשאר מקום המפגש הכי טוב ואידיאלי שהיה ,רינו,הערכה ותודה על צילום התמונות,רק אם תוכל בבקשה להסתיר את מספרי הרישוי....

פורסם
האם האלפא מונטריאול בצבע כתום או שרק אצלי במחשב זה ניראה ככה ?

אתה רואה מצויין . אכן כתומה . מה שאומר שעכשיו יש 2 בישראל.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
לעניות דעתי ולא מעט אנשים בסביבתי,אצטדיון ר׳ג היה ונשאר מקום המפגש הכי טוב ואידיאלי שהיה ,רינו,הערכה ותודה על צילום התמונות,רק אם תוכל בבקשה להסתיר את מספרי הרישוי....

אז למה בעצם עברו ליד אליהו?

פורסם

מצטרף לדעתך ! אתמול בהשקה שמעתי עוד הרבה אנשים שטענו כך ! הבנתי שהבעיה במקום היא שמדובר בחניון ציבורי השייך לעיריית רמת גן וככזה אתה לא יכול כמובן לסגור אותו ולהגיד למישהו לא לחנות מה שגורם הגעה של פקחי עירייה למקום . אבל מצד שני לפי דעתי הלא מקצועית אפשר להגיע להסדר כלשהו עם עיריית רמת גן.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

המפגש וההשקה היה מצוין

לרוב המכוניות היה צל ולא היתה בעיה של מקום

חברים הוציאו כסאות וגם ישבו על הגדרות/חומות שמסביב, גם זה היה בסדר....

המקום באמת הזכיר נוסטלגיה של לפני 10 שנים שהיינו נפגשים כל בעלי המכוניות "המשופרות" בימי שישי

כמו שחברים הזכירו צריך אולי לחשוב פעם נוספת על מקום המפגש

פורסם
לעניות דעתי ולא מעט אנשים בסביבתי,אצטדיון ר׳ג היה ונשאר מקום המפגש הכי טוב ואידיאלי שהיה

+100 :-)

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

אתמול עשיתי סיבוב עם הרכב וקפצתי למפגש החיפושיות.

אני שמח שתפסתי גם את אירוע מועדון החמש, שמחתי לראות רכבים רבים שלא הכרתי (הרנו 16 למשל, מדהימה!)

וד"א, צביקה25, הפנסים של ה504 קבריולט הם המקוריים (לא יכלתי שלא לשמוע את השיחה :-D), והמדבקות שעליה הם בגלל עבודתו של בעליה (שיש לו 404 קבריולט עם אותן המדבקות), סתם שתדע.

אצטדיון ר"ג היה ונשאר מקום המפגש הכי טוב ואידיאלי שהיה

הבעיה היא שגם לשם מגיעים המשפרים וה"פתיחות" המפגרות שלהם. לפני כמה חודשים זה נגמר בהתנגשות בין STI ומרצדס אם אינני טועה. לשמחתינו ללא נפגעים (ולשמחתי עם נזק לרכבים:evil:). לא נראה לי שהם למדו את הלקח.

Peugeot_504_Cabrio_silver_vl.jpg

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אתמול עשיתי סיבוב עם הרכב וקפצתי למפגש החיפושיות.

אני שמח שתפסתי גם את אירוע מועדון החמש, שמחתי לראות רכבים רבים שלא הכרתי (הרנו 16 למשל, מדהימה!)

וד"א, צביקה25, הפנסים של ה504 קבריולט הם המקוריים (לא יכלתי שלא לשמוע את השיחה :-D), והמדבקות שעליה הם בגלל עבודתו של בעליה (שיש לו 404 קבריולט עם אותן המדבקות), סתם שתדע.

הבעיה היא שגם לשם מגיעים המשפרים וה"פתיחות" המפגרות שלהם. לפני כמה חודשים זה נגמר בהתנגשות בין STI ומרצדס אם אינני טועה. לשמחתינו ללא נפגעים (ולשמחתי עם נזק לרכבים:evil:). לא נראה לי שהם למדו את הלקח.

תודה על התיקון. טעיתי :lol:

באשר לחברה עם הרכבים המשופרים אתמול הם פשוט הגזימו לגמרי. כל פעם ששמעתי חריקות צמיגים שלהם קיויתי שאף אחד לא ייהרג ולא ייפצע. המקום אתמול גם ככה היה מאד צפוף ורק בנס אף אחד לא נפצע אתמול מהשתוללות של הצעירים עם הרכבי ספורט שהיו במקום המשטרה צריכה לתת את דעתה בענין .

חברים אנחנו קצת סוטים מנושא השרשור ומכלת השמחה לכן אשמח אם את הדיון בנושא המיקום נמשיך בשרשור שפתחתי בנוגע לענין.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

ברכות לבעלי הרכב היפיפיה גם בתמונות

וגם לפי מה שתיאר לי יונה שהיה בהשקה

שתהיה לכם הרבה הנאה והנעה

ותודה לכל הצלמים על המאמץ בצילום ובשיתוף בתמונות בפורום

הבנתי שההשקה היתה מהנה

שבוע טוב

שלי