Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מבין את ההיגיון העסקי... ועדיין צריכה להיות הגינות בסיסית מסויימת, בפרט כשהיא יודעת כיצד ניתן להשיג אותי.

ואם אתה היית מחליט להזמין במקום אחר - האם היית מודיע לה? ואם אתה היית במקומה, האם היית סומך על המתקשר האלמוני שיודיע?

עצם העובדה שאפילו לא עלה בדעתה להביע צער כלשהו על הטעות כביכול שעשה בעלה או להציע לי חלופה אחרת יש בה יותר מכל כדי ללמד על תודעת השירות והגישה שלה באופן כללי.

זה באמת לא חכם מצידה. מה לעשות.

גם אני החלטתי לא פעם בעד או נגד צימר כלשהו לפי איך שענו לי בטלפון, על סמך ההגיון שאם עוד לפני שהזמנתי מדברים לא יפה, מה יהיה אחרי שיקבלו את הכסף...

דני

פורסם
ואם אתה היית מחליט להזמין במקום אחר - האם היית מודיע לה? ואם אתה היית במקומה, האם היית סומך על המתקשר האלמוני שיודיע?

עם יד על הלב: כן. אבל ברור לי שלא כולם כמוני ושיש גם כאלה שינהגו אחרת. עדיין זה לא אומר שהיא צריכה לסמוך עלי. זאת הסיבה שהשארתי לה את מספר הטלפון שלי, אני לא סתם אלמוני שבא, מתעניין ועובר הלאה, אני כן רוצה צימר ורק צריך לסגור את הפרטים הטכניים.

אבל שוב: היא קיבלה החלטה להקטין ראש ולהעדיף את הקבוצה הגדולה יותר. זוהי זכותה לעשות את זה ממש כשם שזוהי זכותי להחליט שהמעשה הזה אינו עומד ברמת הגינות מינימלית.

כשר אבל מסריח.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ההחלטה שלה לכאורה נכונה, אבל בעסק כזה זאת לא החלטה פשוטה כ"כ.

כי אומנם היא סגרה הזמנה מלאה, אבל היא הפסידה לקוח חוזר שהמליץ לאנשים אחרים על הצימר(הרי על זה בנויים העסקים האלה) וכן הלאה.

היא הפסידה פה שרשרת מלאה של לקוחות בגלל שיחת טלפון אחת שהיא יכלה לעשות ולסדר את העניין.

אם התאריכים הם בעונה, אז היא בכלל עשתה שגיאה גדולה כי כנראה שהיא הייתה ממלאת את החדרים הנותרים.

• תוכן חדש...