Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , שלום לכולם כן,אז קניתי לעצמי צרפתייה סקסית ומהנה לנהיגה !

רנו מגאן II האצ'בק 3דל' ...תמונות בהמשך .

בכל מקרה , לפני קניית הרכב הבעלים הקודמים לקח את הרכב לשטיפת רכב והם שמו כנראה ספריי סקאי או משהוא שמנוני אחר שפשוט גורם לפלסטיק של פתחי המיזוג , ידיות בדלתות מבפנים ועוד כמה חלקים להיות דביקים וכאילו הוא אוכל אותם (נהיו רכים בצורה שאפשר לעשות חריץ עם הציפורן !) , יש משהו לעשות נגד זה ?

ועוד שאלה שקשורה , האם יש איזה שהוא פתרון לחלקי הפלסטיק שהציפוי שלהם מתקלף ( כמו שקורה בפולקסוואגן וחבריו ...) יש איזה שהוא חומר שפשוט יוריד את שאר הציפוי ?

פורסם

מכיר את התופעה הזאת , מים וסבון , מטלית , ותתחיל לשפשף , זה יורד, לא לשפשף עם סקוטש או משהו זה יגרום יותר נזק,

 

במכונית הקודמת שלי זה היה בצורה כל כך מגעילה (ועוד היה אוטו של בחורה לפני כן?) , שפשוט פירקתי את הידיות צד עם כל המכלולים , תריסי מזגן , וכל הפלסטיקים המתפרקים והכנסתי אותם למקלחת במים רותחים והרבה סבון ,

 

יצא הרבה סרחון ולכלוך אבל התוצאה נהדרת , היה נקי !

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

כדי להתגבר על הבעיה במגאן שלך ( מנסיון אישי במגאן 2) משתמשים באבקת כביסה ומשפשפים בעזרת מטלית רטובה.אחרי שהדרעק הדביק יורד(והוא יורד-בדוק) שים חומר הגנה לפלסטיק ודאג שהפלסטיקים לא יהיו חשופים לשמש כשלא חייב,הפלסטיקים בצרפתיה הסקסית שלך לא אוהבים שמש מזרח תיכונית.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

×
×
  • תוכן חדש...