Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

לחברה שלי יש פורד פיאסטה 2002, היא התלוננה שהרכב "צועק" סתם והטורים עולים גבוה.

בדרכי למוסך התופעה הנ"ל קרתה לי פעם אחת, נסעתי בהילוך חמישי ואז כשהגעתי 200 מטר לפני רמזור, שמתי הילוך סרק ואז 10 מטרים לפני הרמזור כשלחצתי ברקס אז הטורים עלו לאיזור ה4 לבד.

המוסכניק לקח את הרכב לסיבוב והוא כמעט בטוח שהוא עלה על הבעיה, הוא נסע ואז הראה לי איך הטורים עולים סתם למעלה בהילוך ראשון ושני, והוא טוען שכניראה הגז נתפס ויש בעיה בבית מצערת.

הבנתי שבית מצערת מקורי זה סיפור של כמה אלפי שקלים, אני קצת דפוק ולא אמרתי לו שיראה לי בדיוק איפה הבית מצערת הזה, אבל אני חושב שאני יודע, זה החלק הזה במכסה המנוע שמזיזים אותו ואז הרכב נותן גז כאילו לוחצים על דוושת הגז?

שמעתי גם על ניקוי בית מצערת, זה יכול לפתור את הבעיה או שזה לא קשור?

תודה רבה ושבת שלום.

פורסם
הי

לחברה שלי יש פורד פיאסטה 2002, היא התלוננה שהרכב "צועק" סתם והטורים עולים גבוה.

בדרכי למוסך התופעה הנ"ל קרתה לי פעם אחת, נסעתי בהילוך חמישי ואז כשהגעתי 200 מטר לפני רמזור, שמתי הילוך סרק ואז 10 מטרים לפני הרמזור כשלחצתי ברקס אז הטורים עלו לאיזור ה4 לבד.

המוסכניק לקח את הרכב לסיבוב והוא כמעט בטוח שהוא עלה על הבעיה, הוא נסע ואז הראה לי איך הטורים עולים סתם למעלה בהילוך ראשון ושני, והוא טוען שכניראה הגז נתפס ויש בעיה בבית מצערת.

הבנתי שבית מצערת מקורי זה סיפור של כמה אלפי שקלים, אני קצת דפוק ולא אמרתי לו שיראה לי בדיוק איפה הבית מצערת הזה, אבל אני חושב שאני יודע, זה החלק הזה במכסה המנוע שמזיזים אותו ואז הרכב נותן גז כאילו לוחצים על דוושת הגז?

שמעתי גם על ניקוי בית מצערת, זה יכול לפתור את הבעיה או שזה לא קשור?

תודה רבה ושבת שלום.

טעות שלי, הרכב הוא שנת 2000

פורסם

צלם את תא המנוע ונצביע לך בדיוק איפה זה בית המצערת. החלק שאתה מדבר עליו הוא חלק היושב על בית המצערת ומזיז את פרפר המצערת כאשר אתה לוחץ על דוושת הגז. בכל מיקרה לפני שאתה באמת רץ להחליף בית מצערת צריך להתחיל בניקוי שלה וניקוי מנוע הצעדים היושב עליה. הרבה פעמים זה פותר את הבעייה.

• תוכן חדש...