Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שואל כי ראיתי "נהג חדש" ב-BMW חדשה שחושב שהוא במהיר ועצבני, מאבד שליטה, והרכב התחיל לזרוק תחת מצד לצד. למזלו, הוא הצליח להשתלט עליו אבל הוא היה רחוק להערכתי בערך 30 ס"מ מלהכנס בחומת בטון. :?

האם הוא ניצל בנס או שהופעלו ברכב מערכות שונות המנסות למנוע כמה שאפשר דברים מהסוג הזה?

פורסם

ברכבי הנעה אחורית חדשים, כדי להרגיש שיש הנעה אחורית עם כל המערכות בלי לכבות אותם צריך להגיע למצבים מאוד מאוד גבוליים.

אני מאמין שהוא באמת טיפש.

פורסם

אם הרכב החליק מצד לצד אז הוא ניתק את הבקרות.

אגב, לצופה מבחוץ שאין לו ניסיון בנהיגה ספורטיבית עשוי להיות קשה להבחין אם הנהג בשליטה מלאה בנעשה או שהוא באמת מאבד שליטה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שלט נהג חדש לא אומר כלום. אולי זה אביו/אחיו שנהג?

אולי הבחור עבר קורסים לנהיגה ספורטיבית ויש לו שליטה מלאה על הרכב.

פורסם

שונא את האנשים האלה שיש להם רכב יוקרה ואתם יודעים מה לא רק רכבי יוקרה ומשחקים אותה בכבישים שהם נהגי מרוץ...

בכבישים לא משחקים יש אנשים שאתה אפילו לא יכול להבין מאיפה באו לך ואתה תפגע בהם...!

במסלול תעשה מה שבא לך...

פורסם

אגב, לצופה מבחוץ שאין לו ניסיון בנהיגה ספורטיבית עשוי להיות קשה להבחין אם הנהג בשליטה מלאה בנעשה או שהוא באמת מאבד שליטה.

אני חושש שהשימוש במונח "נהיגה ספורטיבית" אינו מתאים כאן.

נהיגה ספורטיבית כמו התנהגות ספורטיבית צריכה להשתייך לדרך התנהלות שמשלבת גם כיבוד הזולת.

התפרעות בכביש היא לא ספורטיבית.

זה אולי נהיגה מהירה, אולי נהיגת כאסח, אבל אם זה לא במסלול זה לא ספורטיבי.

ההערה אינה מתייחסת לאמירה הספציפית אלא לאמירה כתגובה למה שתואר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מסכים איתך לגמרי. אין ספק שאפילו אם הוא יודע מה הוא עושה, לעשות את זה במקום שיש בו סיכוי לתאונה זה חוסר אחריות משווע.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האממ, כבר ראיתי אנשים שנכנסים בכוונה להיגוי יתר. במקרה הזה, זה היה ממש ניראה כמו מצוקה אמיתית.

אבל אולי אני טועה, ומתרשם יותר מדי מהשלט "נהג חדש".

הבימר לא בצבע כתום במקרה?

לא. שחורה

פורסם
ברכבי הנעה אחורית חדשים, כדי להרגיש שיש הנעה אחורית עם כל המערכות בלי לכבות אותם צריך להגיע למצבים מאוד מאוד גבוליים.

.

.

לא בהרכח, מ-2 סיבות:

1. באופן כללי ברכבי ב.מ.וו עם חבילת ספורט בקרת האחיזה כן מאפשרת לשחק קצת עם הרכב מבלי להתערב אלא אם הרכב באמת יוצא משליטה.

2.איזה מנוע יש לו? אני עמדתי ברמזור מאחורי חבר שלי בהמתנה לפניה ימינה, כבר בתחילת הפניה הוא נכנס לתוכה בהחלקת כוח שנקטעה רק לקראת סוף הפניה על ידי הבקרה.

אבל הוא נהג ב-M3 חדשה לגמרי.

3.באיזו מהירות קורה האיבוד שליטה- מערכת בקרת האחיזה, בכל רכב, תפקידה להחזיר את הרכב למסלול המקורי שלו בעת איבוד שליטה, אבל היא לא עמידה במפגש עם אדיוטים או עם כוחות פיזיקה.

אם תאבד שליטה על רכב ב-150 קמ״ש לא בטוח שבקרת האחיזה תסייע לך שכן מופעלים על הרכב כוחות מאוד חזקים (הרי אם תכנס לפנית 90 מעלות על 200 קמ״ש אתה לא תצפה באמת שהבקרה תגרום לך לפנות, נכון?).

אני כן יכול לומר מהניסיון שלי שנהג סביר, עם רכב הנעה אחורית שמצוייד בצמיגים טובים, לא ממש יחוש שהוא נוהג בהנעה אחורית, אם בכלל.

אישתי נוהגת ברכב שלנו יותר ממני, גם בימים גשומים מאוד, היא מעולם לא נקלעה לסיטואציה ״מפחידה״.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...