Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כבר זמן מה שהמערכת תקולה ואני ואבא שלי מאלתרים כל מיני דרכים לנקות את השמשה אבל הגיעו מים עד נפש והגיע הזמן להגדיל מעט את הראש.

אני כמובן מדבר על 2 הדברים השחורים האלה על מכסה המנוע ש"מעיפים" או משפריצים את המים אל עבר השמשה - שלא עובדים.

כל פעם שאני מפעיל את המגבים ומנסה להוציא מים, ממש מעט מים יוצאים מצד ימין ומיד נפסקת הזרימה, על צד שמאל אין על מה לדבר בכלל.

יש רעש של שאיבה ואכן בהתחלה ממש מעט מים כן יוצאים אבל מלבד זה כלום.

אני מניח שיש סתימה איפשהו בדרך, אילו דרכים יש לשחרר אותה אם בכלל?

תודה לעוזרים, יובל.

מצורפות תמונות אך מאחר שהן צולמו בלילה בקושי ניתן להבין - אני אצלם שוב היום מאוחר יותר, מה שיש שם נראה כמו אבנית מסביב לפתח יציאת המים. (חומר לבן כזה, טיפה מתפורר)

1.jpg

NCyAc.jpg

7NTNe.jpg

פורסם

אני יכול לחשוב על כמה סיבות

1. אבנית \ לכלוך שחוסם את הפתח, תיקח מחט או כל חפץ שיכנס בחור, ותדחוף את זה לשם במטרה לפתוח את זה אם הפתח סתום.

2. המנוע של השפריצים הלך (קרה לי בעבר, המנוע של השפריצרים שבק חיים)

3. אני לא יודע אם זה אפשרי אבל אולי לנקות את הצינורות באמצעות לחץ אוויר?

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

אפשרי לנקות עם לחץ אויר את הצינורות אבל שיבדוק אופציה לרוקן גם את המיכל .

לדעתי יש לך מצבור של אבנית בתחתית ככה שכל פעם שתפתח את החורים זה עדיין ייסתם...

אופציה שניה תנתק את הצינורית שעולה ל2 השפריצרים ותרוקן את המים פשוט, ואז תשים מים כחולים.

Honda Civic 1997

• תוכן חדש...