Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש על מי לסמוך שם ולעזוב את הסוכן או שזה מסוכן מידי ובשעת צרה לא יהיה עם מי לדבר?

ברור לי שלכל צד יש את היתרונות שלו ויש פה מן הסתם אנשים שנכוו משני הצדדים.

אבל מבחינה אובייקטיבית כדאי ללכת לחברה גדולה שתבטח את האוטו?

פורסם

חברה גדולה ולא ישירה, לא תהיה שונה בהתנהלות שלה. מה שאתה צריך, ומה שמשנה

באמת הוא הכוח של הסוכן שלך. שיש סוכן חזק, הוא יתנהל בלי בעיות מול חברת הביטוח.

שיש לך סוכן שחברת הביטוח לא סופרת, אז אתה בבעיה, וזה יהיה פחות טוב מחברות

כמו ביטוח ישיר וכד'.

פורסם

מסכים עם מה שoshri אמר. לא חושב שיש צורך בסוכן ביטוח לביטוחים הפשוטים כמו ביטוח רכב. סה״כ 9000000 וחברות ישירות אחרות עושות עבודה טובה וגם המחירים לא פעם יותר משתלמים.

"דרוש חבר מוסכניק...":lol:

פורסם

הפחד שלי הוא שמחר חס וחלילה אני עושה תאונה ואז לך תרדוף עם טלפונים אחרי איזה מוקדן שירות בחברה כלשהי..

הצד האחר שהחברות האלה לוקחות 2000 שקל פחות מסוכנים שדיברתי איתם...

פורסם

הצד האחר שהחברות האלה לוקחות 2000 שקל פחות מסוכנים שדיברתי איתם...

תחליף סוכנים.

לא קרה לי עדיין שסוכן פרטי נתן לי מחיר שונה מהותית מחברה ישירה / חברת ביטוח גדולה.

לרוב זה היה יותר טוב למעשה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם אתה מעוניין להיות מבוטח אצל סוכן , תקבל הצעת מחיר הכי זולה ותסתובב איתה

אתה תשיג מחיר מצויין בסוף

לגבי ביטוחים ישירים בסך הכל הם בסדר גמור אם עושים בדיוק את מה שהם אומרים !!!!

בהצלחה

פורסם

מניסיוני האישי, חברות הביטוח הישיר עדיפות באיכות השירות מרוב הסוכנים, הם פועלות מהר, ביעילות ולא מאבדים חומר, אם אתה מאלה שלא מנסים להציא יותר ממה שמגיע, הן עדיפות. צריך מאוד להזהר מהצעות המחיר שלהם, הם לא תמיד זולות יותר. צריך להזהר שבעתיים בחידוש, כאן הם מנצלות את היושנים בשמירה ולפעמים ממש משתוללות.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אני רוצה לעשות ביטוח מקיף למאזדה 3 ספיריט, נהג צעיר בן 19 מעל שנתיים רשיון, חברות גדולות רוצות 3.5 סוכנים רוצים 5.5. הבדל מטורף.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...