Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! ברצוני להדביק מסך 7 אינץ', לציר, ואת הציר להדביק לתוך הרכב כך שאוכל להוריד אותו במידה וארצה או להעלות אותו במידה וארצה...

למישהו יש פתרון יצירתי כיצד לקבע אותו מהבחינה שכשהוא מקופל למעלה אז הוא ישאר למעלה (אני מחפש פתרון עמיד שלא ישתחרר לי כשיש במפרים)

ואותו דבר כשאני מוריד אותו, שיגיע לנקודה מסויימת...

הציר המדובר הוא:

$%28KGrHqZ,%21h%21E7Q2NzlfCBO2enKmwQw%7E%7E60_1.JPG?set_id=880000500F

פתוח להצעות יצירתיות אחרות :-P

JL Audio

פורסם

ראיתי שאתה רוצה אותו לרברס.

לאחי יש מסך + מראה ראשית .

פתרון מעולה ויעיל .

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם

לאו דווקא לרוורס, שכח מזה כרגע, אני רוצה מסך שמקובע למכונית שלי בעזרת הציר הזה ובמידה ולא ארצה להשתמש בו אעלה אותו עד לפעם הבאה

בקשר למסך במראה הראשית, ברשותי מסך 7 אינץ אז אני מעוניין להשתמש בו

JL Audio

פורסם
מנגנון שיתפוס את המסך במצב סגור. לא קשור לציר.

תוכל לפרט עוד בבקשה

מגנט\סקוץ על גג הרכב?

מגנט זה רעיון נחמד אבל כשיגיע הבמפר המסך ישתחרר..

סקוטש רעיון נחמד מאוד!!, זה אמנם יכער את המסך, אבל אם אין ברירה אעשה זאת

JL Audio

פורסם

אם את. מחפש לקמבן פה מסך יורד מהגג של הרכב אני מציע שפשוט תקנה אחד מותאם לאפליקציה הזאת כבר.

פורסם
אם את. מחפש לקמבן פה מסך יורד מהגג של הרכב אני מציע שפשוט תקנה אחד מותאם לאפליקציה הזאת כבר.

זאת לא הייתה כוונתי

אנסה להסביר בעזרת תמונה.

את המסך ארצה למקם איפה שהחץ מצביע, ברווח הזה שנראה כמו 90 מעלות... אם אני ידביק אותו לשם הוא יסתיר לי את המתגים של המזגן.. זאת הסיבה למה אני רוצה שזה ירד מלמעלה ללמטה.. וההפך.

312cq2r.jpg

JL Audio

פורסם

הצירים האלו אולי מתאימים לדלת כל שהיא , אם תשתמש בהם המסך ירקד לך כל הזמן , הייתי מציע אולי לנסות צירים שלא זזים בקלות (אולי מפלסטיק עם בורג בתור ציר...

SCANSPEAK

פורסם
הצירים האלו אולי מתאימים לדלת כל שהיא , אם תשתמש בהם המסך ירקד לך כל הזמן , הייתי מציע אולי לנסות צירים שלא זזים בקלות (אולי מפלסטיק עם בורג בתור ציר...

:-o נשמע מצויין. רק שאני לא יודע איפה יש כזה

JL Audio

פורסם
:-o נשמע מצויין. רק שאני לא יודע איפה יש כזה

אני אישית מאד אוהב אילתורים (לקחת משהו אחד להפוך אותו למשהו אחר , אבל שחלילה לא יראה כקומבינה)

אם יש לך איזה שהוא מוצר שכבר אין לו שימוש אבל יש בו איזה שהיא דלת כזו (למשל מגש של מדפסת ישנה שנפתח ונסגר אבל לא בקלות) תעשה לו איזה שהיא טרנספורמציה , אם לא נראה לך שזה ייצא לפועל תמשיך בקו של הצירים שחשבת עליהם בהתחלה אבל תוסיף קפיצים ככה שזה יהיה או פתוח או סגור -הקפיצים ימנעו מהמסך להיות "באמצע הדרך"

SCANSPEAK

פורסם

אני רואה שיש לך מגירה פנויה, מעל הקודן.

כבר היה שרשור בפורום שכלל התקנת GPS בתוך מגירה דומה, על מסילות, שכאשר היה בו צורך פשוט נשלף החוצה.

זה אולי יותר מסובך (ויקר) מציר פשוט, אבל לדעתי יותר אלגנטי, כאשר נפתח נמצא יותר גבוה, וניתן להסתרה לחלוטין.

מתחדשת*

• תוכן חדש...