Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש ברשותי רנו קליאו b, שנת 2000, ונראה לי שהגיר הולך ומת.

לדעתי זה הגיר, בגלל שבהרבה מקרים שאני לוחץ על הברקס עצירה מלאה, ואז מתחיל ללחוץ על הגז כדי לזוז, אז בהתחלה האוטו לא זז ואז קופץ ונוסע רגיל, ומדי פעם אני שומע שהחלפת ההילוכים מתקשה לעבוד, האם זה באמת הגיר?

ואם כן, אני אשמח לדעת איפה זה יכול לעלות במחיר סביר ומקום טוב?

תודה

פורסם

האם ישנה נזילה של שמן גיר? במידה והתשובה היא כן, אז פנה למוסך שמכיר את הרכב ויודע לבדוק שמן גיר יתכן וחסר שמן גיר.

אם לא חסר שמן גיר פנה למכון לגירים אוטומטיים לבדיקה.

פורסם

הייתי מתחיל בדיקה ממפלס של שמן גיר. בכל אופן הסימנים שאתה מתאר נשמעים כמו תקלת גיר, ממליץ לגשת למכון גירים לאבחון התקלה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בגיר זה אין מדיד שמן גיר, ולכן בדיקת מפלס שמן מעט מורכבת וקשה לביצוע ללא הרמת הרכב על ליפט.

התקלה המתוארת היא תקלה מוכרת בדגם זה, והיא נובעת מאיבוד לחץ שמן פנימי בגיר, לפעמים בשילוב קיריר שמן גיר לא יעיל מספיק. בדרך כלל זה קורה לאחר נסיעה מאומצת או נסיעה "עצור/סע בפקק.

בחלק מהמקרים ניתן לפתור את התקלה ללא שיפוץ גיר מלא.

פורסם

בחלק מהמקרים אלו הם השסתומי לחץ?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה על העזרה עד עכשיו, ומה שחשוב לי לדעת, כמה הוצאה כספית זה יכול להוביל אותי? אם מותר שאלה כזאת

• ספונסר פורום
פורסם

צריך לאבחן את הבעיה בכדי לתת לך מחיר לתיקון.

טווח המחירים יכול לנוע ממתאיים ש"ח למילוי שמן גיר ועד לכמה אלפים לשיפוץ מכלולי הגיר.

אמור לנו מהיכן אתה בארץ כדי שנוכל להמליץ לך על מוסך מומחה שיאבחן את התקלה.

פורסם

ישנם כמה גורמים שיכולים לגרום לנפילת לחץ שמן ותקלה שאתה מתאר ולכן צריך לאבחן את זה ע"י חיבור מחשב ובדיקת מפלס שמן.

פורסם

כמו שאמרו רבים , בדוק מדיד שמן גיר, אם חסר למלא - ולראות מפה האם יש שינוי ,

האם זה קורה שהרכב קר? תמיד?

האם ישנו איזה חיווי כלשהו על הלוח שעונים המעיד על תקלה בגיר?

גש למכון גירים שיבדקו ממוחשב את התקלה,

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

לבדוק מפלס שמן צריך לבצע במוסך כשהרכב חם ע"י מדיד שנמצא בתחתית התיבה. שמן יש להוסיף או ranultmatic d3 או mobil lt71141 תלוי בצבע של השמן הקיים בתיבה.

• תוכן חדש...