Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שניה, שנבין, ממה נדלקה המנורה? לא בדקו?

ומה אמרו לך, שנדלקה מנורה, ואם שמים תוסף או אינפוזיה זה יעבור??

אם נדלקת המנורה, קודם בודקים מה המחשב אומר, אלא אם רוצים לנסות לממן כל מיני אנשים קודם ורק אחר כך לתקן..

פורסם
שניה, שנבין, ממה נדלקה המנורה? לא בדקו?

ומה אמרו לך, שנדלקה מנורה, ואם שמים תוסף או אינפוזיה זה יעבור??

אם נדלקת המנורה, קודם בודקים מה המחשב אומר, אלא אם רוצים לנסות לממן כל מיני אנשים קודם ורק אחר כך לתקן..

בדקו כמובן ,אמרו שהאינג'קטורים מלוכלכים . ובגלל זה המנורה נדלקה כדי להודיע שיש בעיה במערכת הדלק.

ואז עשו אינפוזיה וזהו .

המנורה נעלמה עוד מאתמול בלילה אחרי שהתנעתי וכיבתי כ5 פעמים .

אבל אמרתי שבכל זאת אני אקח את הרכב לבדיקה .

CHEVY CAVALLIER 98'

פורסם

מעניין, תעדכן מה העלתה הבדיקה.

לא נראלי שאינפוזיה תנקה מזרקים אם הם צריכים ניקוי. זה לא משהו שינקה טוב, בשביל מזרקים מלוכלכים יש מכונה ייעודית.

בהצלחה

פורסם
מעניין, תעדכן מה העלתה הבדיקה.

לא נראלי שאינפוזיה תנקה מזרקים אם הם צריכים ניקוי. זה לא משהו שינקה טוב, בשביל מזרקים מלוכלכים יש מכונה ייעודית.

בהצלחה

הייתי צריך לקבל דו''ח מסויים על תוצאות הבדיקה ?

הבנאדם בא חיבר מכשיר קטן כזה מתחת להגה (בערך),והתחיל לשחק עם המכשיר..

וככה אמר לי שהאינג'קטורים שלי סתומים ואינפוזיה תעזור .

במהלך הפעולה של האינפוזיה יצא מלא ,מלא עשן לבן .. הבחור טען שהעשן הלבן הזה זה "ליכלוך" .

הבעיה שאין לי שמץ של מושג בדברים הללו . ואני מפחד שדיי עבדו עלי .

סעמק המוסכניקים האלה .

CHEVY CAVALLIER 98'

פורסם

אוקי היום התנעתי את האוטו ושוב פעם הנורה נדלקה .

והסל''ד השתגע מ1000 ל1200 ברצף ,עלה וירד .. כיביתי את הרכב והוא סירב להידלק .

5 דקות עד שהתנעתי ,ואז הופיע שוב CHECK ENGINE .

נסעתי כרגיל ,ללא שום בעיה ..

אחרי זה הגעתי ליעד ,כיביתי את הרכב ,אחרי כרבע שעה חזרתי לרכב והתנעתי והנורה נעלמה .

אני כבר משתגע מזה ,אני לא יודע מה לעשות ,אני פוחד לצאת עם הרכב לבין עירוני שאני לא אתקע בטעות .

מה עוד אפשר לעשות ?

CHEVY CAVALLIER 98'

פורסם

פנה למישהו שיש לו סורק ויודע להשתמש בו! לא אחד ששם תוסף ואומר שזה יפתור משהו. כתבתי לך כבר שלא היה נראה לי מה שעשו אצלך.

אם אתה לא מסתדר ואתה מאיזור ירושלים\בית שמש תכתוב לי בפרטי. יש לי מישהו שיש לו סורק לרכבים האמריקאים.

פורסם
כמה ק"מ הרכב נסע?

חיישן אויר,חיישן מצערת,כוהלים,מזרקים,חיישן EGR- סע למוסך ,תוספים לא יעזרו לך .

200אלף ו500 .

נסעתי למוסך ואמרו אינפוזיה . יותר גרוע מזה?

CHEVY CAVALLIER 98'

פורסם

אם בן אדם חיבר לרכב מכשיר שבעזרתו קבע שהמזרקים סתומים אז כנראה שהם לא סתומים אלא ככול הנראה אחד מהם או יותר כבר עשה את שלו.מחיר האינפוזיה ששילמת הוא בערך חצי מסכום החלפת מזרק חבל שעשית את זה, בעיניי זה טיפול מונע שמומלץ לבצע פעם בתקופה אך לא לפיתרון תקלה קיימת . ללא קשר (אולי קצת) האם הפלגים ברכב הם יעודיים ?

Gn'f'R

פורסם
אם בן אדם חיבר לרכב מכשיר שבעזרתו קבע שהמזרקים סתומים אז כנראה שהם לא סתומים אלא ככול הנראה אחד מהם או יותר כבר עשה את שלו.מחיר האינפוזיה ששילמת הוא בערך חצי מסכום החלפת מזרק חבל שעשית את זה, בעיניי זה טיפול מונע שמומלץ לבצע פעם בתקופה אך לא לפיתרון תקלה קיימת . ללא קשר (אולי קצת) האם הפלגים ברכב הם יעודיים ?

מה הכוונה יעודיים ?

הפלאגים שהחליפו לי בטיפול האחרון שעשיתי (לפני 6 אלף) , שמו לי של בוש .. היעודיים הם AC DELCO . אבל אין ממש הבדל .

CHEVY CAVALLIER 98'

פורסם
מה הכוונה יעודיים ?

הפלאגים שהחליפו לי בטיפול האחרון שעשיתי (לפני 6 אלף) , שמו לי של בוש .. היעודיים הם AC DELCO . אבל אין ממש הבדל .

יש הבדל, אם הפלאגים לא תואמים אז כשהמנוע מתחמם הוא חותך הרבה ברכבים האמריקאיים. בכ"א סביר להניח שלא זו הבעיה שעליה נפתח השרשור.

פורסם

גם אם לא זו הבעיה הייתי ממליץ לך להרכיב פלאגים מקוריים,אומנם הם יקרים יותר אך לא מחליפים אותם כל 10 אלף ק"מ.

מתחילים לאתר תקלה מהדבר הפשוט למורכב .

תעדכן בהתפתחויות.

Gn'f'R

• תוכן חדש...