Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כן עשיתי טעות וקניתי פיאט פונטו גרנדה 2010 עם תיבת הילוכים רובוטית.

לגיר הרובוטי די התרגלתי לאחר יומיים נהיגה אך הבעיה העיקרית היא שלעיתים כואבת לי הרגל שלא מזמן נותחה -בזמן בלימה מה שמאוד לא בטיחותי.

האם ירידה בשנתון להונדה ג'אז 2007-2008 כדאית?

אני מחפש בעיקר נסיון עם הרכב.

צריכת דלק, אמינות, מחיר טיפולים, ביטוחים.

תודה,

נועם

פורסם

לא הבנתי כל כך את הטעות. הרכב קטן מידי? לא נוח? צפוף לרגל שלך? כי הכותרת מספרת על הגרנדה הרובוטית במיוחד כ"טעות" ולא (אולי) על בעיה פשוטה יותר, הקשורה בבחירה לא טובה של "קבוצת" הרכב שבה נמנה גם הגרנדה, מבחינת הגודל והצרכים שלך.

הכאב הוא בלחיצה על דוושת הבלמים? בנגיעה של הרגל בקונסולה בעת בלימה?

אתה יכול לדייק יותר?

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אם כואבת הרגל בזמן בלימה, מה יעזור לך אם תחליף לרכב אחר?

הלחץ שאתה מפעיל על דוושת הבלימה אמוא להיות זהה/דומה בין הרכבים, וכך כנראה גם הכאבים ברגל..

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

באלמרה הקודמת שלי לא הייתה בעיית בלימה.

בפיאט הדוושה גבוהה ואיני יכול להגיע לתנועה של לחיצה. כרגע אני משתמש ברגל השנייה "לתת קונטרה" אך בכלל יחסית לירידה ממנוע 1.6 וגיר אוטומט 4 הילוכים רגיל הפיאט לא זזה וגם המקום בבגאג לא מספיק כמו שחשבתי.

בסיויק היברידית/גאז רגילה עם תיבה רציפה יש בשנתון נמוך יותר תהיה גם בקרת שיוט ובגאז גדול יותר אך ישמרו על צריכת הדלק הנמוכה (אפילו יותר נמוכה מהפיאט).

הבנתי שבגאז הערך לא יורד כל כך מהר, ובכלל התלהבתי מהראות הטובה בשמשה הקדמית בהונדה.

פורסם

אתה מערב המון דברים ורכבים לא קשורים בהכרח. כנראה שרכב סופרמיני באמת קטן לך ולזווית המיוחדת של הרגל שלך. לג'אז באמת יש בגאז' די גדול, למיטב זכרוני הגדול ביותר בקטגוריה.

אגב, לתת קונטרה ברגל שמאל בשמן בלימה זה הדבר הנכון לעשות, בין אם מדובר בפרארי או בפיקנטו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
באלמרה הקודמת שלי לא הייתה בעיית בלימה.

בפיאט הדוושה גבוהה ואיני יכול להגיע לתנועה של לחיצה. כרגע אני משתמש ברגל השנייה "לתת קונטרה"

אם אתה מתכוון שאתה לוחץ גם ברגל שמאל על דוושת הבלימה, הפסק עם זה. זה מסוכן מאוד. המוח

לא מתמודד נכון עם פעולה כזו ואתה עלול להיקלע למצב לא נעים

פורסם

אני גם מכרתי הרגע מאזדה 323 1.6 ואני לפני קניית נפונטו גרנדה, פשוט התאהבתי ברכב. למצוא 1.4 ידני זה כמעט ובלתי אפשרי אז אני כנראה מתפשר על 1250. אתה אומר שהיא לא זזה? נהגתי בה רק בעיר והיא נראתה לי בסדר לא הכי איטית או מהירה, איך היא במהירויות גבוהות מחוץ לעיר? 120 נניח

פורסם

אולי תתחיל ללמוד לנהוג בלי לבלום כל רגע. יש לי פיאט פונטו גרנדה 1250 ידני ואני אוהב אותה. חסכונית מאוד ובנהיגה נכונה אפשר

להוציא ממנה ביצועים. הבעיה של ימינו זה חרה של נהגים, שכל מה שהם רוצים זה מנוע גדול (שמחפה על חוסר כשרונם) ולתת גז, אפילו בירידה, ואח"כ לבלום. נדבקים לתחת של זה שלפניהם, לא קוראים נכון את הדרך ושוב בולמים סתם ועושים הרבה פרנסה למוסכים.

מה אתם רוצים מהברקסים האומללים ??

פורסם
אם אתה מתכוון שאתה לוחץ גם ברגל שמאל על דוושת הבלימה, הפסק עם זה. זה מסוכן מאוד. המוח

לא מתמודד נכון עם פעולה כזו ואתה עלול להיקלע למצב לא נעים

במלים עדינות, זה לא נכון.

הטכניקה ידועה, אין בה שום דבר חדש ולא כ"כ מסובך ללמוד אותה, על אחת כמה וכמה ברכב אוטומטי/רובוטי/כל דבר אחר עם 2 דוושות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על כל התגובות.

בנתיים, עד שאמצא רכב שמתאים לי, החלפתי עם אחותי באלמרה 2006 שלה ואין לי בעיה לבלום.

הפונטו גרנדה אחלה רכב בסך הכל, הכאבים בעת בלימת חירום נבעו מבעיה פיזית אצלי ברגל אם לא ציינתי זאת, אין לי תנועה מלאה לכף הרגל עקב שבר וניתוח שעברתי לא מזמן. באלמרה דוושת הבלמים יותר רגישה זה הכל.

• תוכן חדש...