Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי במחשב קבצי flac ואני רוצה להמיר אותם לסוג קובץ שאותו אני יוכל לשמוע במערכת באוטו,או סתם במערכת בבית, אז לאיזה סוג קובץ אני צריך להמיר אותו מבלי שההמרה תפגע באיכות השיר,או תפגע בו ברמה הנמוכה ביותר?

ואם למישהו יש תכנה שקל לעשות איתה את ההמרה הזו מוזמן להזכיר פה את שמה או לתת איזה קישור,תודה מראש.

פורסם

קשה לי להאמין שהמערכת שלך קוראת קבצי WAV,

אם כן אז לך על WAV,

אבל אם לא - אז אפשר OGG או MP3 בדחיסה המינימלית, נניח לקחת MP3 ב320KBPS.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש פורמט בשם ALAC שהוא בדיוק באותה איכות כמו FLAC רק מתאים לאייפוד, כך שאתה יכול להמיר את זה ולשמוע עם האייפוד ברכב או בבית.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

להמיר לאייפוד ואז לשמוע דרך הUSB או AUX? (במידה והרדיו דיסק עובד עם אייפון)

ואם כבר באמת איך אתם צורבים את הFLAC שלכם? אני צורב דרך ASHAMPOO בלי להמיר והאמת כשאני מכניס את הדיסק ושומע מהמחשב יש ירידה באיכות לעומת הפלאק :\

פורסם

התוכנה הזאת ממירה לWAV, בשמיעה מהאייפוד האיכות נשמרת או שצריך להמיר לALAC כמו שpashok.tr אמר? במידה וזה מהUSB

פורסם

WMA זוהי האhכות הכי טובה שUSB יכול לקלוט ולנגן בHU לרכב?

וסתם שאלה, קיבלתי קובץ FLAC כזה,יש אפשרות לחלק אותו לשירים ולא לקובץ אחד שבו מנוגן כל האלבום?

הנה תמונה

ejmz0yomxg3a.jpg

פורסם
יש פורמט בשם ALAC שהוא בדיוק באותה איכות כמו FLAC רק מתאים לאייפוד, כך שאתה יכול להמיר את זה ולשמוע עם האייפוד ברכב או בבית.

בהזדמנות חגיגית זאת , אחרי שנזכרתי שסיפרת לי על זה גם במפגש :-D , רציתי לשאול באיזו תוכנה אתה משתמש להמרה

תודה

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

יש תוכנות חיתוך אוטמטי לפי קובץ ה SFV שמצורף איתו. חפש משהו כמו MP3CUTER וכו.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

התוכנה הכי פשוטה ואיכותית שאני מכיר היא WAVEPAD פשוט לגרור לשם את השיר ולשמור אותו באיזה פורמט שאתה רוצה - עדיף MP3 320KB .

אם אתה רוצה לחפור קצת אז היא עושה עוד המון המון דברים כמו לחתוך שירים, לאחד שירים, להוריד/להנמיך עוצמה וכו' בצורה מאוד קלה ואינטואיטיבית .

בהצלחה

פורסם
אני משתמש בתוכנה הזאת.

http://www.bigasoft.com/audio-converter.html

אומר שהתוכנה היא לא חינמית בצורה מלאה. יש דרכים לעקוף את זה :lol:

הבנתי אותך

תודה :-D

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

• תוכן חדש...