Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

האם קיימים משרתי מילואים פעילים אשר מוכנים למסור את השובר הנחה למכון הכושר הולמס פלייס מהאתר בהצדעה?

כבר נתתי את שלי למישהו אחר.

תודה רבה

גיא

*מצורפת ההודעה שאני מקבל בניסיון לרכוש את השובר באתר.

1.jpg

פורסם

ועל הדרך אולי מישהו רוצה מנוי ברשת המדוברת לחודשיים? :-/

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כמה בכלל עולה שם מנוי?

היום נכנסתי לאתר 'בהצדעה' , ראיתי שיש הנחה של 880ש"ח.

התקשרתי להולמס פלייס השארתי פרטים ואמרו לי שתוך 5 דקות יתקשרו אליי - מאז עבר חצי יום (ועכשיו כמובן כבר שבת)

8)
פורסם

במועדוני הפרימיום (עם הברכה והכל) כ365 ש"ח לחודש (כמה שקלים לפה או לשם) , באנרג'י ה"פשוטים" יותר - כ100 ש"ח פחות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

עניין המחיר מאוד נקודתי - יש 3 דרגות (פרימיום, אנרג'י ופמילי) וכן יש הבדלים גדולים לפי האזור הגיאוגרפי.

מועדוני הפרימיום מצויידים ביותר ציוד, ומבחינת שירות יש הבדל גדול - לפחות במועדון בו אני חבר - יש שירות מגבות, כלומר אני לא צריך לדאוג להביא מגבות, לאוורר אותן אחרי האימון ולכבס אותן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש להולמס פלייס הסדרים עם לא מעט מקומות עבודה וארגונים - נסה למצוא לך אחד אחר. חלק מההסדרים הם מקומיים (של מועדון עם מקומות עבודה סמוכים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...