Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

נקרע לי היום הסאב וופר JBL אז החלטתי גם על הדרך לשפר כמה דברים.

המצב הוא כזה :

pioneer 9350

dotec ovation x2

lightning audio 500.1 mono

xenia amp 75x4

jbl gt5 10inch שנקרע(הגומי התפרק מהפלסטיק , כרגע מנסה להדביק)

rockford 2f capacitor

הבעיות הם כאלה:

1. בתדרים גבוהים הרמקולים צורמים כמה שלא שיחקתי בEQ המצב לא משתפר בהרבה.

אני לא בדיוק יודע מה הבעיה , או שזה הטוויטרים של מורל או שזה המגבר .

אם זה המגבר כנראה אני אחליף לאחד איכותי יותר , צריך המלצה לאחד שהוא SQ טוב.

2 . המלצה לסאב וופר 10 אינץ' עם טיבה אטומה - SQ עם צליל רך ומדוייק.

3 . איפה אני משיג חומר איטום ל2 דלתות קדמיות + לתיבות פלסטיק האחורייות שבהם יושבים המורלים מאחורה ?

4. חיווט + ו- מתאים למערכת , כרגע יש לי את החיווט הרגיל והוא לא מחזיק מעמד.

כמובן שכחתי לציין תקציב:

מבחינת מגבר אני רוצה משהו שהוא יותר מבחינת איכות ממגברים הסטנדרטיים של 800-1000 שקל, אבל לעבור את ה3 אלף אני לא מתכוון.

סאב וופר , לא יודע. הסאב וופר שהיה לי עד עכשיו היה מספיק טוב והוא עלה 600 שקל כולל תיבה.

שמעתי גם סאב וופרים אחרים גם ב 2000 שקל ולא אהבתי , אולי מכוון שהם היום 12 אינץ'.

תודות לכל העזורים

פורסם

1. בקשר לטוויטרים של מורל, איך שהבנתי באמת הסדרה הפשוטה (11,12) פשוט צורמים, תנסה לשמוע טוויטרים של hertz או focal לראות אם זה נשמע יותר טוב. אצלי כפתרון פשוט הנמכתי את הגבוהים בסביבות ה15kH, עזר במועט. אז לא נראה לי זה משהו ספציפית במגבר.

4. חפש חיווט יעודי למערכות, איך שזה נראה אתה לא צריך מעבר ל4 גייג', לא אמור לעלות מעל ה6-7 שקל למטר. תשקיע 40 שקל וסגור את הפינה הזאתי.

פורסם

..יש משהו.

חשבתי על משהו יותר פרקטי, תנסה למקם אותם במקום אחר ולכוון אותם. תנסה במשולשים בדלתות, בקורות, מתחת לשמשה, אולי תמצא מקום שממנו הם נשמעים פחות קודחים.

פורסם

1.בקרוס של המורל דוטק אוביישן יש לך גמפר שקובע את ההנחתה של הטוויטרים

ברמה של 3\0\3- נסה לבדוק היכן הגמפר נימצא אם הוא לא על 3- אז תעביר אותו לשם

בתקווה שזה ירסן את הצרימה של הטוויטרים.

2.DLS KW12 או אם אתה רוצה להשקיע יותר DLS RW12 שניהם בתיבה אטומה

לפי הוראות היצרן יתנו לך תוצאה מדוייקת ואיכותית לתקציב ,עוד אופציה הרץ ES250\300

3.בכול בית עסק שמכבד את עצמו

4.חיווט 4 גייג למתח עם חיווט 2.5 ממ לרמקולים RCA מבית טוב

ומתקין שיודע מה הוא עושה- תריץ חיפוש בנושא.

פורסם

תנסה גם להחליף זוויות של הטוויטרים. לדוגמא: כשהטוויטרים של ההרץ היי ארנג'י (בעבר) צרמו לי- העמדתי אותם אחד מול השני בהמלצת אליקו עם שינוי פאזה באחד מהם וכל הצרימות פשוט נעלמו. בתוספת כמה תיקוני אקולציה קטנים הכל היה טוב.

מעבר לזה- MT22 לדוגמא עשויים להיות הפיתרון, הם נחשבים לטוויטרים מאוד חמים.

אודיו קינג- גם 1.5ממ יספיק לו מעל ומעבר. אם קיים היום 1.5ממ אין שום סיבה להחליף ל2.5ממ.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...