Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה חדשה - שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני בן 18 אבא שלי קנה לי סיאט איביזה של המבצע ידני 1.4 85 כוח סוס 2012

האוטו עשה 900 קילומטר רציתי לשאול:

1. מזאת אומרת לעשות הרצה נכונה איך עושים זאת ?

2. האוטו מרגיש לי מאד חלש זאת אומרת בעליה הילוך רביעי הוא מאבד כוח

3. אולי שהאוטו צריך להיפתח כמה קילומטר הוא יפתח ?

4.לדוגמא נסעתי בפולו 2002 1.4 85 כוח והיא מרגישה הרבה יותר חזקה לדוגמא הילוך חמישי לתת פול גז היא מגיבה ועולה מהר הסיאט לאט

5.אתה ממליץ לי ללכת לחברה לבדוק ? או שבמאת המנוע צריך להיפתח מתשהו

תודה מראש : )

פורסם

1-לנסוע במהירויות שונה ולא במהירות קבועה בסלד קבוע,כמו לא לאמץ יותר מידי את הרכב,לרוב לא לעבור את 3K סלד,אך תסתכל בספר רכב שלך.

לגבי כול השאר,בסיאט יחסי העברה כניראה שונים וצריך למשוך יותר את ההילוך.

אחרי ההרצה הצריכת דלק אמורה להשתפר וכמו כן הביצועים אם כי לא באופן דרסטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמו שאמרו החבר'ה פה, הרכב יחסית חלש לכל משפחתית שנהגת לנסוע עליה,_ובצדק זה לא משפחתי.

לגבי הסחיבה, כן, נגיד בעליות של חיפה אני עולה בשלישי רביעי לא יותר כי אחרת האוטו לא יצליח לטפס למעלה :( ואני נוסע לבד באוטו. מה לעשות זה לא TSI.

עוד דבר, כמו ש-YULIANX אמר, ברכב הזה יחסי ההעברה קצרים על מנת לחסוך בדלק, אתה יכול להתעלם מהנחיית המחשב ולמשוך "קצת" הילוך וכך תקבל הרבה יותר כוח...

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

יחסי העברה קצרים לא קיימים כדי לחסוך דלק, אלא כדי לשפר זמינות כוח בכל הילוך ובכך לתרום קצת לתאוצה ולפצות על מנוע יחסית חלש.

!AWDSOME

פורסם

+1

אבל על הדרך זה כן חוסך בדלק, כי הסל"ד מתחיל מגבוה מעט יותר מאשר ברכב עם 4 הילוכים וזמינות יותר גבוהה כמו שאמרת על כן זה עוזר, למרות שמלכתחילה זה לא נוצר כדי לחסוך בדלק

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...