Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ההבדלים בין GLS VVT ל-GLS (ספארק)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עדיין מחפש רכב...

ואני חושב ללכת בסוף לכיוון הספלאש, תצרוכת הדלק שלו נשמעת לי מצויינת, המחירון נשמר לאורך זמן ואני פשוט לא צריך יותר מזה.

70 אחוז מהנסיעות שלי יהיו בינעירוניות, ככה שהבנתי שהספארק הרגילה GLS קצת חלשה בקטע הזה.

השאלה היא, אם GLS VVT (שיש לו 10 כ"ס יותר) כן תעשה את העבודה?

ובנוסף, מה ההבדלים חוץ מהכ"ס? תודה!!

פורסם

אתה כנראה מתבלבל כי ספארק נמכרת בישראל בדגם אחד בלבד. אין דגם שיש לו 10 כ"ס יותר.

מבין כל מכוניות המיני הידניות, דווקא שברולט ספארק יותר חזקה בנסיעות בין עירוניות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מוזר,באתר סוזוקי לא מוזכר שום דגם עם תוספת כוח,לא באתר ולא במפרט הטכני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה העניין, לא מצאתי הרבה פירוט לזה

אבל אפשר לראות במחירונים של יצחק לוי ובלוחות רכבים שהם קיימים, ויש להם יותר אבזור.

אבל אני לא מוצא מקור מהימן שאפשר לסמוך עליו על ההבדלים.

פורסם

ב-2011 החליפו את המנוע של הספלאש כך שיעמוד בתקן יורו 5 ו"על הדרך" הוסיפו לו משהו כמו 10 כוחות סוס. כל שאר הרכב נשאר אותו הדבר בדיוק, למעט תוספת של מד סל"ד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...