Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

בעבר שאלתי על התקנת פנסי ערפל ברכב , VW Polo 2011 1.2 Tsi

אמרו לי שהעסק די יקר , סביבות ה-7.5K

כמובן שירדתי מהעניין,

עכשיו אחרי חיפושים ודיבורים עם עוד בעלי Polo,

מסתבר שיש אתר שלם של חלפי stock ו-aftermarket למיניהם שגם עושים משלוח לארץ

ערכת פנסי הערפל עולה כ-180$ ויחד עם חיווט עוד כ-50$

סה''כ המחיר לא בשמיים לדעתי , אלא אם כן מישהו מכיר ביותר זול..

אז השאלות הן:

*כמה יעלה ללכת למקום שמתעסק עם התקנות וכו' כדי שיעשה לי ?.

מה קורה עם הרישיון של הרכב, טסט , מבחינת אחריות יצרן ?

משהו מזה יכול לבטל אחריות או לגרום לכישלון בטסט? או שזה סה''כ עניין קוסמטי לא קריטי?

*שאלת טכנית , הרכב עבר כ-3K ק''מ עד עכשיו,

כשאני נוסע ברוורס, בחלק מהפעמים כשאני בולם יש מין רעש של חריקה כאילו צריך לשמן או משהו באזור החלקים שם בבלמים או משהו, הרעש מגיע רק מצד ימין בגלגל האחורי..

זה לא היה ככה מההתחלה, כדאי ללכת למוסך ולשגע אותם על זה? כמובן שיש לי אחריות ואין לי בעיה..

חשבתי אולי בגלל הגשמים, אבל נסעתי כבר בגשם גם קודם וזה לא היה..

שאלה אחרונה,

האם יש איזשהם חומרים שאתם ממליצים על ניקוי ג'אנטים? משהו יסודי למעט השטיפה הרגילה של האוטו..

תודה וסליחה על המגילה !

פורסם

אני מכיר את האתר הזה והם מוכרים ערכה מקורית:

http://orientalparts.com/Front-Fog-Light-Kit-Polo-6R-P2180362.aspx

בכל מקרה אם תייבא את החלק תצטרך אישורי משרד התחבורה בנושא כדאי להתחיל את העיניין של האישורים

מיד אחרי ההזמנה ולא לחכות עד שהמשלוח יגיע לארץ ויגיע למכס.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

230 דולר זה מחיר יקר מידי עבור קיט פנסי ערפל, חפש אתרים זולים יותר.

אני הזמנתי סט פנסי ערפל מקורי לפאביה TSI שכולל הכל- סוויצ' אורות מקורי של VAG+חיווט+ פנסי ערפל עצמן ב105 יורו כולל משלוח (140 דולר), פנסים נטו עלו 60 דולר.

התקנה עלתה לי 250 ש"ח. התקנת פנסי ערפל כולל התעסקות עם לא מעט אלקטרונקיה ברכב, לך רק למוסך שמתמחה ברכבי VAG.

קניתי מפה: http://www.skoda-parts.cz/ - הבחור גם מוכר חלפים לVW, שאל אותו אם הוא יכול להשיג לך פנסים לפולו, מניח שהוא יתן לך הצעה זולה יותר.

זה סה"כ פנסי ערפל, אין שום בעיה עם טסט. בקשר לאחריות אני לא יודע, לא יצא לי להיות במוסך מאז ההתקנה.

אגב, מי נתן לך הצעה של 7.5K?? :shock: שאני עשיתי ספק שוק בארץ המחיר הכי יקר שקיבלתי במורשה היה "סה"כ" 3 אלף.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
230 דולר זה מחיר יקר מידי עבור קיט פנסי ערפל, חפש אתרים זולים יותר.

אני הזמנתי סט פנסי ערפל מקורי לפאביה TSI שכולל הכל- סוויצ' אורות מקורי של VAG+חיווט+ פנסי ערפל עצמן ב105 יורו כולל משלוח (140 דולר), פנסים נטו עלו 60 דולר.

התקנה עלתה לי 250 ש"ח. התקנת פנסי ערפל כולל התעסקות עם לא מעט אלקטרונקיה ברכב, לך רק למוסך שמתמחה ברכבי VAG.

קניתי מפה: - הבחור גם מוכר חלפים לVW, שאל אותו אם הוא יכול להשיג לך פנסים לפולו, מניח שהוא יתן לך הצעה זולה יותר.

זה סה"כ פנסי ערפל, אין שום בעיה עם טסט. בקשר לאחריות אני לא יודע, לא יצא לי להיות במוסך מאז ההתקנה.

אגב, מי נתן לך הצעה של 7.5K?? :shock: שאני עשיתי ספק שוק בארץ המחיר הכי יקר שקיבלתי במורשה היה "סה"כ" 3 אלף.

תודה לעוזרים ,

כמובן ששאלתי בצ'מפיון כי אין לי שום נסיון קודם עם הנושא..ידוע שהסוכניות הם גנבים..וגם מורידים חלקים שהיו אמורים להגיע עם הדגם הספציפי הזה בחו''ל..

תודה רבה על המידע !

פורסם
אני מכיר את האתר הזה והם מוכרים ערכה מקורית:

בכל מקרה אם תייבא את החלק תצטרך אישורי משרד התחבורה בנושא כדאי להתחיל את העיניין של האישורים

מיד אחרי ההזמנה ולא לחכות עד שהמשלוח יגיע לארץ ויגיע למכס.

כן , זה האתר...

להתקשר למשרד התחבורה ..דאמיט.

יש לך רעיון מה גודל הסכום שצריך לשלם?

פורסם

תעשה חיפוש לקובץ של משרד התחבורה שמאגד את ההסברים והאישור שצריך לשלוח למשרד התחבורה בנושא בייבוא חלפים מחו"ל.

יש שם פירוט אלו אישורים צריך לשלוח ביחד עם הטופס וכו. דרך אגב תצטרך אישור יבואן של הרכב בגלל שזה

חלק מקורי השאלה אם אפשר לשחק אותה תמים ולהצהיר שזה OEM.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

• תוכן חדש...