Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום , ראיתי באתר דיל אקסטרים נורות דימונד ויזן של פיליפס .

השאלה שלי פשוטה האם האתר אמין? הבנתי שיש הרבה זיופים לנורות פיליפס האם זה אמין שם ?

תודה

פורסם

כל המוצרים בדיל אקסטרים הם לא יותר מזיוף סיני פשוט.

לא ממליץ לך לקנות מהם דברים כמו נורות לרכב כי זה פשוט באיכות ירודה מאוד ויכול לגרום לנזקים.

אם כבר מזמינים, אז ממקומות איכותיים ואמינים שיש להם מוצרים מקוריים או קונים בארץ מותג טוב מבית טוב.

פורסם

אני הזמנתי את הנורות המדוברת מ Ebay ואחרי 4 חודשים נשרפה לי מנורה! שלפי כל ההודעות שקראתי כאן בפורום הנורות הללו אמורות להחזיק הרבה יותר זמן. (יותר בכיוון של שנים)

האתר הזה מאוד מדובר בפורום, אני אישית לא התנסתי. תריץ בחיפוש של הפורום את האתר, בטוח יעלו לך הרבה תוצאות.

פורסם

לפי מה שאני יודע מלא בזיופים וגם אתר מפוקפק מאוד שעושה בעיות בהזדמנות וביצירת קשר(לפי תגובות של אנשים מפורומים שונים)

אם אתה רוצה, תרכוש מPOWERBULBS, שאם אני לא טועה זה האתר העיקרי ואמיתי שמשווק נורות פיליפס ואוסרום.(ביחד)

שם יש הכל, אם אני לא טועה נורה של דיאמונד שם עולה 20-30 דולר.

99.99 % מקורי.

פורסם

לא הכל שם זיוף, הזמנתי אוזניות של סוני וקיבלתי אוזניות - אלא מה, של סוני בעטיפה סגורה מקורית עם חותמות והכל.

אברה קדברה

פורסם

האתר של דיל אקסטרים אמין, זול מאוד, הוגן - רק אולי שולחים קצת לאט, אבל הכל מגיע.

קניתי שם הרבה פעמים - הם מספרים אם המוצר מקורי או לא, לא מתחזים ולא מרמים.

אם מדובר במוצר דומה למקורי - שיקול שלך אם לרכוש או לא, אבל אף פעם לא נתקלתי בפרסום אצלם של מוצר עם לוגו ושם יצרן ובפועל נתקבל מוצר חיקוי.

תעלה קישור של המוצר והמומחים פה יתנו לך חוות דעת אם זה המקור או חיקוי.

ואל תשכח שהרבה מוצרים כאלו מיוצרים שם בסביבה, כלומר בסין.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אולי אלו נורות מקוריות של פיליפס שיוצרו בסין (ולא בגרמניה, כמו היקרות) אבל הרבה יותר סביר שזה זיוף.

רמת הזיופים שלהם גבוהה מאוד. מתערב שגם מנכ"ל פיליפס יתקשה להבדיל מבדיקה ויזואלית בלבד.

סתם דוגמא, מוכרים ב-DX אוזניות Sennheiser CX300 "מקוריות" (עם כל הלוגואים, חותמות וכו' של Sennheiser).

יש פה השואה בין זיוף למקורי - אתה לא היית מבדיל.

בקיצור לא לקנות.

תקנה מ powerbulbs או אתר מוכר אחר.

פורסם

אם תשים לב גם ב EBAY יש כמה מוכרים של הנורה - אבל הם כותבים לך שהנורה לא באריזה אלא מגיעה עטופה בניילון בועות.

פיליפס כמו אוסרם לא משווקת נורות בתיפזורת.

אלה נורות חיקוי וחבל שתחסוך 10-15$ אבל תשלם מאות!!! על החלפת הפנס שלך שישרף מבפנים כי החיקוי לא חוסם UV ותאלץ להחליף את כל הפנסים.

קובי

:-)

פורסם

לי היה על האיביזה נורות דאימונד וויג'ן H4 שהחזיקו לי ועדיין עובדות יופי - 4 וחצי שנים

אין ספק שזה פשוט נורה מדהימה , קניתי H7 גם לסיטרואן שלי פשוט הרבה יותר יפה וגם לא נשרף כמו הלוגן צהובה רגילה

(אם תרצה יש לי עדיין את הH4 למכירה במחיר סמלי )

• תוכן חדש...