Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נעזוב לרגע את ההשלכות של הטווח שהקצר, כגון פציעתו של הנהג המצא את עצמו הפוך בתוך החצר או עצי הפרי שהלכו לעולמם.

מה עם הילדים בבית ?

מכוניות מתעופפות לך לחצר יכול לגרום לאסון אם יש ילדים בחצר או אירוע משפחתי כלשיהו,

זה בלי לדבר על הנזק הפסיכולוגי העצום שנגרם לילדי הבית עקב חשיפה למקרים טראומתיים כאלה פעם אחרי פעם בחצר הבית.

אם הילדים שלי היו נחשפים לדבר כזה , יום למחרת 3 עורכי דין היו במשרדו של ראש העיר !

זמין 8)

פורסם

זה מה שקורה כשקונים גטס GLF.:splat:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני נוסע שם פעמיים בשבוע, ונכון שבזמן גשם הכביש לא הכי אופטימלי לנהיגה (טבריה כשלעצמה עיר לא הכי אופטימלית לנהיגה אם אתה לא מכיר אותה, שנאמר: "כל טבריאני - אינדיאני"), אבל אף פעם לא העלתי בדעתי להיכנס שם לחצר של מישהו עם האוטו, ועוד בלי רשות...

מה שכן, מעצבנים אותי השלטים של אור ירוק שם בסיבוב. סתם הסחת דעת מיותרת.

פורסם

מה שלא ייאמן פה זו האדישות של מר אלי שור ועיריית טבריה.

פעם רביעית שזה קורה לו והוא והעירייה בשלהם?

איך באמת הוא מרשה לעצמו לגדל ילדים בבית שכזה?

פשוט ביזיון של העירייה.

פורסם

רצה המקרה ומדובר בחצר של ההורים שלי - אז למען הסר ספק:

1. הדבר האחרון שאפשר לטעון כלפי אבי הוא שהוא אדיש למצב - פניות חוזרות ונשנות (מדובר בתכתובת של שנים) לכל הגורמים הרלוונטים לא הועילו, מעקה שהיה אמור להבנות בעקבות הרחבה של הכביש לא נבנה מעולם. כנראה שבארץ צריך קודם שמישהו יהרג או כתבה בעיתון כדי שמשהו יזוז (בהנחה שאכן יהיה שינוי) .

2. אין ילדים שגדלים בבית הזה, בזמן שהיו הכביש עבר רחוק יותר מהחצר. בכל מקרה אין עוררין על העובדה שהמצב הקיים מסכן את חייהם של הנהגים בכביש ושל שוכני הבית כאחד.

פורסם

אם הרכבים נוחתים באותה נקודה בדיוק (כפי שתואר בכתבה) אז אין בעיה לגור בבית הזה, פשוט לא להסתובב ב"גראונד זירו" :lol:

ועוד משהו - אולי כדאי להחזיק רכב לא סחיר בעליל שאפשר לקנות ב50% מהמחירון, ולהחנות אותו דווקא שם.

מה רע להרוויח כמה עשרות אלפים על חשבון הביטוח של מישהו כל פעם שמישהו נוחת שם?

זה גם יעזור לבטיחות של המעופפים, עדיף לנחות על רכב אחר מאשר על הקרקע :shock:

וברצינות - חלם אמיתי.

לאף אחד מהמעורבים (חוץ מהבעלים של הבית) אין אינטרס לעשות משהו בנדון.

העירייה לא מפסידה כלום.

הנהגים שמתעופפים מקבלים פיצוי מהביטוח (והם כבר לא יתעופפו שם שוב, אז לא מעניין אותם)

חברות הביטוח מעדיפות להמשיך לשלם כנראה, הרי כל פעם זה נופל על חברה אחרת אז הם לא יטרחו לפעול לתיקון המפגע...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לפני שפונים לבית המשפט רצוי למצות קודם את כל אפיקי הפעולה האחרים - בסופו של דבר, למרות הפוטנציאל הקטלני, מדובר באותו עירבוב של סחבת, אדישות וטירטור בירוקרטי שאנשים רבים עוברים כדי לגרום לרשויות למלא את תפקידן - כמה זמן היה לוקח לבית משפט להוציא פסיקה? התקווה היא שהפניה לתקשורת תהיה קצרה יותר.

בכל מקרה - על דרך הפעולה העדיפה והתזמון שלה אפשר להתווכח. להאשים את האדם היחיד שמשקיע מאמצים כדי לשנות את המצב באדישות זה מופרך.

פורסם

קבלו תגובה עצבנית בווינט:

הרכבים נוחתים תמיד אבל תמיד באותה נקודה מדויקת, בלי שום שינויים.

אז אם אדון אלי שור יודע בדיוק לאיפה האורחים מגיעים, שיתכונן...שלא ישחק אותה מופתע, ושלא יבוא בטענות לעירייה... זה בעיה שלו שהוא לא מכין את עצמו ושתל שם בלי לחשוב מספיק טוב עץ לימונים.:twisted:

פורסם

בדיוק בגלל תגובות מכובדות ומשכילות אלה בטוקבקים אחרים, אני שמח שאני חבר בקארספורום .

לא יאמן מה אנשים מרשים לעצמם לכתוב שם.

זמין 8)

• תוכן חדש...