Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מבקש את דעת המומחים בעניין רפידות\דסקיות בלם קדמיות .

יש לי אפשרות לקנות מקוריות ,אבל במוסך מורשה רוצים על הרפידות עצמן 530 לפני מעמ לפני הכל.

לא אכפת לי להוציא סכום כזה אם הוא מוצדק.

-השאלה היא האם זה שווה את זה מבחינת מה שאני מחפש

או שאפשר להביא תחליפיות במחיר הזה שעדיפות בשבילי

העניין שהכי חשוב לי הוא הביצועים (זמן ועוצמת בלימה)

לא מעניין אותי הליכלוך או הרעש או העמידות.

הרכב אינו מסחרי ואינו מודרני וישנם בלמי דיסק רק בקדמת הרכב.

impreza 99 רגילה

לידע כללי עד עכשיו נסעתי עם רמסה והתאכזבתי.

ללא ביצועים,מרעישות,מלכלכות וגם החזיקו פחות מ8 אלף. לפחות עלו בזול.

פורסם

כניראה הבעיה בצמיגים, צמיגים יבשים לא יאפשרו בלימה חזקה משום שמערכת הABS תכנס מהר לפעולה משום שהצמיגים מאבדים אחיזה בבלימה.

פורסם
כניראה הבעיה בצמיגים, צמיגים יבשים לא יאפשרו בלימה חזקה משום שמערכת הABS תכנס מהר לפעולה משום שהצמיגים מאבדים אחיזה בבלימה.

הצמיגים חדשים (פחות משנה) של פלקן ואני לא חושב שיש בכלל ABS שרכב הזה :)

במזדה שלך אתה שם רמסה? יש לך צלחות בילום גם מאחור?

פורסם

במאזדה שלי תמיד היו מקוריות שהחזיקו המון ק"מ, בפעם האחרונה שהיו מקוריות הן החזיקו 60Kק"מ!, אחר כך התקנתי REMSA והיה הבדל עצום בעוצמת הבלימה, אבל השריקות והאבקה השחורה שיגעו אותי ועברתי לרפידות של ICER ואני מאוד מרוצה אומנם לא שורקות ומלכלכות כמו REMSA אבל עוצמת הבלימה מעט יותר חלשה מה REMSA.

צלחות אני מחליף יחד עם רפידות(או כל 2 החלפות, זאת השריטה שלי) לצלחות סיניות משום שהעלות נמוכה וגם הרפידות אצלי מחזיקות המון זמן כי אני לא נוסע הרבה ברכב, הצמיגים שלי חדשים של מישלין מהדגם החדש, מאחורה יש תופים ולא בלם דיסק וטוב שכך מיום עליותו לכביש של הרכב פעם אחת הוחלפו התופים והסנדלים, ועוצמת הבלימה טובה לא פחות מאשר ברכבים החדשים.

פורסם

אין משהו יותר טוב שאפשר להשקיע עליו? אולי להחליף לצלחות ספוטיביות? זה אפשרי ברכב רגיל כמו שלי?

זה פשוט מפחיד שאם אני נוסע מהר הרכב כמעט לא בולם (לא אין לי תקלה ברכב פשוט הרמזורים בעיר שלי מעצבנים)

פורסם

כל השנים שאני איתן כסט מלא (צלחות-רפידות) בחיים לא שרקו

גם אחריי חימומי יתר.

לא יודע מהיכן קנית.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

טוב הייתי היום במוסך מורשה.

הוא אמר שיש עוד מלא בשר לרפידות אפילו שהיה רעשים מתכתיים בכויוון הברקסים (לא צפצופים).

פירקו לי את הבלמים הקדמיים ושיפצו את הצלחות והסתדר.

חוץ מזה היה לי מלא רעשי ציפצוף בבלימה (כל בלימה בכל מהירות) אז ניקו את הדיסקיות והשחיזו אותן בצירה אלכסונית בקצוות.

באתי לסוע והרעש המשיך ואז הבנו שהרעש בא מהסנדלים האחוריים אז פירקו גם אותם וניקו היטב כולל שיוף רפידות ותופים.

אחר כך שמו טיפה גריז בין הדפנות של הסנדלים (על חלק מתכתי רחוק מרפידת הסנדל עצמה)לבין המתקן שהם יושבים עליו (עם קפיץ כזה)

והרעשים נעלמו כלא היו והבלימה מעולה

אז נשארתי עם הremsa והצלחות של lucas. נקווה שישאר ככה ולא ירעיש :)

ותודה על העצות המועילות. עוד הייתי קונה רפידות אורגינל וזאת בכלל לא היתה הבעיה:evil:

• תוכן חדש...