Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי I10 2012, בהוראות הרצה רשום לא לאמץ את המנוע ולנסוע עם סל"ד בין 2000-4000 בערך 1000 ק"מ .

מצד אחד הם אומרים לא לאמץ את המנוע ומצד שני לנסוע בין 2000-4000 סל"ד, רוב הנסיעות שלי הן בעיר ואני גם יכול להשאר על סל"ד של 1500, אם אני אלחץ על הגז בצורה סבירה אני אקפוץ ל2000 אבל בשביל להגיע ל3-4 צריך לאמץ את המנוע

אז מה נכון בעצם?

פורסם

לא הבנתי ממה שרשמת מה הבעיה בלהגיע להילוך 3 ו4?

פשוט אל תעבור את ה 4 אלף סלד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא הבנתי ממה שרשמת מה הבעיה בלהגיע להילוך 3 ו4?

פשוט אל תעבור את ה 4 אלף סלד.

הרכב אוטומט, השאלה היא מה נקרא "לאמץ את המנוע" לאוטו עם מנוע 1100... לעבור את ה4000 סל"ד? להאיץ מ0 ל? אם בכלל זה משנה, מה נקרא לאמץ את המנוע בגדול.

פורסם

עכשיו הבנתי,

תימנע מקיק,שכן הוא מנזק את הסלד לסיבובים גבוהים,סך הכול בעיר את גם לא תגיע לאזור ה 3 אלף.וגם בבין עירוני להגיע ל4 אלף זה למעוך את דוושת הגז בכאלה רכבים קטנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
עכשיו הבנתי,

תימנע מקיק,שכן הוא מנזק את הסלד לסיבובים גבוהים,סך הכול בעיר את גם לא תגיע לאזור ה 3 אלף.וגם בבין עירוני להגיע ל4 אלף זה למעוך את דוושת הגז בכאלה רכבים קטנים.

הבנתי, תודה רבה על העזרה !

ואני כמו טמבל נותן גז בכוח כל היום בשביל להשאר בין 2000 ל4000 סל"ד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...