Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
.

בשירותי הצבאי היו לנו מכשירי רנטגן ניידים.

זאת הייתה קופסא מלבנית במידות מקורבות של 20X20X50 ס"מ שהייתה מתחברת עם כבל אופטי למוניטור, היית מעמיד אותה מול האוביקט ועל המסך היית רואה שיקוף של מה שה"מצלמה" משקפת בתוך האוביקט.

מאחר ושרותי הצבאי היה לפני 25 שנים אני משוכנע שיש היום גרסאות אזרחיות שניתנות להשכרה.

אשמח ללמוד על הציוד שציינת.

יש לך קישור למידע נוסף ?

איזה כייף לי :)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכמה חודשים האחרונים לשרות, עקב פציעה והורדת פרופיל דרסטית הועברתי לתפקיד מטה ביחידה לסילוק פצצות.

חלק מהעבודה של החברה שם הייתה עם הציוד שהוזכר ואנחנו, אנשי המטה נהננו להשתעשע עם הציוד הזה אבל מאחר ולא הייתי איש צוות מקצועי ביחידה, אין לי שום מידע ו/או נתונים על המכשיר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עכשיו אני נזכר שבאחד הימים (לפני שני עשורים) התייצבנו במקום מסויים 'לצלם' בעזרת מכשיר X-RAY חומרי נפץ מסויימים בכדי לוודא שהמרעום שלהם תקין.

גם בקו הייצור של חומרי נפץ מסויימים נהוג לבדוק כחלק מבקרת הייצור את המרעומים בעזרת צילום X-RAY.

כתבתי מסויימים ובמקומות מסויימים מפאת שמירת סודיות.

אבל את הציוד הספציפי שציינת אינני מכיר.

איזה כייף לי :)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

החוטים מושחלים בתוך צינור.

תנסה לראות את הקווים שעוברים מהקופסא בקיר לכיוון הנקודות של המנורות ועפי זה תקדח.

פורסם

תודה.

האם בטוח לקדוח לעומק של 6 ס"מ?

האם יש עוד תשתיות שאולי עוברות בתקרה/רצפה של השכן מעל שצריך להיזהר מהם?

פורסם

מצטרף לשאלה.

אני רוצה לקדוח בקיר כדי להכניס פנימה כבל של HOT וכבל של טלפון. מפסק תאורה נמצא משמאל לכבל בכמה ס"מ ואין קופסא עגולה של ביקורת בחדר וגם לא מחוצה לו. איפה עובר החשמל?

פורסם

STIO,

אם אתה קודח ליד שקע כלשהו(קל וחומר שחשמל) כדאי לפתוח אותו, לאחר הורדת הפקק בארון החשמל, ולראות לאיזה כיוון התעלה הולכת.

פורסם
מצטרף לשאלה.

אני רוצה לקדוח בקיר כדי להכניס פנימה כבל של HOT וכבל של טלפון. מפסק תאורה נמצא משמאל לכבל בכמה ס"מ ואין קופסא עגולה של ביקורת בחדר וגם לא מחוצה לו. איפה עובר החשמל?

ייתכן שהקופסת ביקורת נמצאת בתקרה מתחת לגוף התאורה.

קווי חשמל עוברים בקווים ישרים ומאונכים (יכול להיות גם למטה לכיוון הרצפה), כך שאם יש לך אביזר משמאל אין חשש לקדוח בקיר.

בכל מקרה מכיון שכבר קרו דברים בעולם, לא יזיק לפתוח את אביזר החשמל (בזהירות הנדרשת, הורדת הממ"ט) ולהסתכל לאן הולך/בא הצינור שבתוכו יש את המוליכים.

פורסם

http://dx.com/p/mastech-ms8211-1-8-voltage-resistance-testing-pen-green-2-x-aaa-147373

או מוצר דומה יספקו לך מידע היכן עובר קו מתח בתוך הקיר.

חוץ מזה גם היגיון בריא יעשה את העבודה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
תודה.

האם בטוח לקדוח לעומק של 6 ס"מ?

האם יש עוד תשתיות שאולי עוברות בתקרה/רצפה של השכן מעל שצריך להיזהר מהם?

אין שום בעיה, לרצפה של השכן לא תגיע...

• אחראי פורום
פורסם

אם כבר הוקפץ, הקידוח שעשו עבר חלק ולא פגע באף כבל. yeay.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

שאלה מפגרת, אני מניח שעד כ20 ס"מ מהקיר יש לי חגורת בטון (לפי הצליל)

חכם לקדוח שם מבחינת המבנה?

אפשרי בכלל עם מקדחה רוטטת או שצריך פטישון. החור הוא 8ממ.

פורסם

לא הבנתי מה בדיוק כוונתך למרחק שציינת ובכל מקרה חור 8 מ"מ אין בעיה לקדוח עם מקדחה רוטטת ומבחינה קונסטרוקטיבית לא צריכה להיות שום בעיה. הבעיות צצות כשפוגעים בתשתיות ובהיתקלות בברזל הזיון.

• תוכן חדש...