Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חזרתי עכשיו מאוטו דיפו.

יש שם מבצע של 1+1 על צמיגי קומו, ויחד עם ה-20% הנחה שיש לי שם - זה יוצא 170 שקל לצמיג.

היה לי על הפונטו (165/70/14) כרגע קומו, ורציתי להחליף את הזוג הקדמי.

כשהלכנו למחסן הבחור בסניף אמר לי שאין לו קומו במידה שלי אלא צמיגי מרשל.

הוא אמר שמרשל וקומו זה שניהם קוראניים וזו אותה חברה ומיוצרים באותו מפעל - ומרשל אפילו זה ה"חברה" היותר טובה עם חומרי גלם יותר איכותיים.

(אני לא יודע, אולי הוא התכוון שזה אותו יבואן... לא יודע).

השאלה היא אם באמת מרשל == קומו ואם זה טוב מספיק.

פורסם

בכל אופן לא מחליפים צמיגים קדמיים לטובים יותר מהאחוריים, אתה יכול להעביר את האחוריים קדימה ולהתקין את החדשים מאחורה. (למרות שאני לא בטוח אם מותר להעביר את האחוריים קדימה אחרי שימוש, אולי חייב עם כל החישוק, אני לא בטוח.)

פורסם

אפשר להעביר את הצמיגים קדימה-אחורה כל עוד לא הופכים את כיוון הנסיעה. כל עוד לא מדובר בפערים גדולים בין אחיזת הצמיגים החדשים ולבין אלו הקיימים, אפשר להתקין את החדשים גם מלפנים. אם יש פערים באחיזה שגורמים לך להשקיע מחשבה היכן למקם את הצמיגים הטובים - סימן שאתה צריך להחליף רביעיה בכל מקרה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

תודה.

נשאלת השאלה מה ההבדל ביניהם.

אני יודע שאי אפשר להשוות בלי לדעת מה הדגם המדוייק של הצמיג, אבל השאלה אם בכללי מרשל זה יותר טוב מקומו או קומו יותר טוב ממרשל וכו'..

פורסם

שלום,

אין שום דרך לדעת.

ברגע שאין גוף חיצוני כמו TUV SUD שבודק מרחקי בלימה , שחיקה וכו' נשאר רק המלצה של חברים.

וכן שניהם אותו הדבר.

אם אתה רוצה שקט נפשי זה להרכיב מותג (אין לנו בגודייר את המידה המדוברת) מה שדורש השקעה של טיפה יותר כסף אבל בתמורה

יש לך ראש שקט.

שבוע טוב,

ירון-צמיגי גודייר

פורסם
היי,

חזרתי עכשיו מאוטו דיפו.

יש שם מבצע של 1+1 על צמיגי קומו, ויחד עם ה-20% הנחה שיש לי שם - זה יוצא 170 שקל לצמיג.

היה לי על הפונטו (165/70/14) כרגע קומו, ורציתי להחליף את הזוג הקדמי.

כשהלכנו למחסן הבחור בסניף אמר לי שאין לו קומו במידה שלי אלא צמיגי מרשל.

הוא אמר שמרשל וקומו זה שניהם קוראניים וזו אותה חברה ומיוצרים באותו מפעל - ומרשל אפילו זה ה"חברה" היותר טובה עם חומרי גלם יותר איכותיים.

(אני לא יודע, אולי הוא התכוון שזה אותו יבואן... לא יודע).

השאלה היא אם באמת מרשל == קומו ואם זה טוב מספיק.

קנית את התוסף ? :lol:

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

• תוכן חדש...