Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני התעניינתי בזמנו בציםוי ננו על כל הרכב, נתנו לי מחיר של 1200 ש"ח.

האם יש אחריות כי הציפוי נשאר לשנים ולא למספר חודשים?

אני מניח שהמחיר של כל הרכב כולל גם את הניקוי וגם את החלונות.

מישהו התנסה בציפוי ננו לרכב?

פורסם
כמה תגובות חסרות שחר יש בפורום הזה? יש מלא סוגים של ציפויים ולא צריך ללכת רחוק על מנת למצוא אותם.

יש פורום נהדר שמוקדש לנושא הדיטיילינג:

detailingworld.co.uk

אתם מוזמנים לקרוא על OPTICOAT ועל CQUARTZ.

את הOPTICOAT וה C.QUARTZ אני מכיר....

אלו מוצרים עם שם ואבא.

גם אני קורא בdetailingworld.co.uk ומוזר לי ששם לא גילו את "ציפוי הננו מיפן" (בלי שם מסחרי של חברה) בייחוד לפי מה שרושמים כאן שזה מוצר OEM של פרארי.

רק בארץ גילו את המוצר הזה?

פורסם
יש פה עניין מוזר ומצחיק, או שכל היפנים אוהבים לקרוא לעצמם מר. אבי :

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=187867

הבחור בפורום רושם שקיבל טיפול לרכב מ מר. אבי !

:lol:

לא קראת כמו שצריך, רשום שהמוצר התקבל מאבי, ולא הטיפול עצמו.

המשרד של CARPRO בכלל בקפריסין...

http://cquartz.com/index.php?option=com_content&view=article&id=44&Itemid=57

פורסם

אבי מ C.QUARTZ הוא אכן ישראלי. (לפי מה שהוא הסביר לי החברה מנוהלת מקפריסין)

התכתבתי איתו בזמנו במיילים לגבי הIRONX לאחר שבמקרה נתקלתי בשם שלו בAUTOGEEK.

מעניין עם זה אותו אבי שמיבא את ציפוי הננו מיפן ללא השם או שזה סתם צירוף מקרים.

פורסם

קניתי בארה"ב חומר בבקבוקון צהוב "דוחה" גשם בדיוק עם אותו אפקט מחזיק יופי כל החורף במקרה הכי גרוע מטפטפים עוד כמה טיפות... בפחות מ300 שח הבקבוק מתפקד אצלנו בבית ל4 רכבים כבר שנתיים...

חבל על הכסף

אברה קדברה

פורסם

אכן מספר תגובות מוזרות...

מה שנקרא SILK COAT הוא השכבה האחרונה מתוך שלוש שאנו שמים על הרכבים.

לכן אבי מאסיסטמס מוכר אותו בזול משום שהיא יכולה לעמוד בפני עצמה למספר חודשים של הברקה ומגע משי.

לא להתבלבל! זה לא ציפוי ננו...

לחברה קוראים "החברה מיפן" עקב כך שהיא מייצרת עבור הרבה מותגים שאת חלקם הגדול כמה מן החברים העלו.

ההבדל הוא שאבי "שלנו" מכיר את היצרן היכרות אישית ואם הוא ירצה לשתף את הפורום בשם היצרן ומספר הטלפון שלו אנו בטוחים שיעשה כן... הבעיה שהיפנים האלה מתקשרים אך ורק בשפה היפנית.

בכל מקרה לנו יש את המוצר המקורי היישר מיפן וכל המוצרים המפורסמים יותר קונים דרך קוריאה. סיאול היא הגשר בין יפן למערב.

האם זה אותו מוצר? האם אבי זה אותו אבי? האם אין מוצרים שנמכרים בבריטניה וקנדה מאותו מקור ותחת שם אחר?

כל זאת ועוד בפרק הבא :)

שימו לב לתמונות של המאזדה 3 שעשינו היום ויפורסמו בפורום בעלי מקצוע. יש ציפוי ננו נוסף חדש שיש רק לאבי שלנו שנותן עוד עומק לצבע.

הנימה המבודחת משהו היא עקב השעה כמובן...

בתודה,

אמיר ואבי

• תוכן חדש...