Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב- הפתיחה!

(של שירשור "חסמו אותי בפייסבוק, איך אצלכם?")

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
the-dawn-chapel-firefox-crash-cookies-clear-webcomic-internet-computer.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אנשים אחרים אמרו לי שהפרופיל שלי לא זמין גם אצלם.

חשבתי שאולי מחקו לי את הפרופיל שלי אבל אני יכול להשתמש בצ'אט משום מה כי זה נותן לי להיכנס.

כל מה שלא עובד זה הקיר.

עריכה:

עכשיו זה עובד.

ס'עמק כל מה שהפסדתי...

פורסם

אני אחסוך לך. הפסדת 10 שעות שלמות של זיוני שכל חסרי משמעות מצד אנשים שאתה לא באמת אוהב או לא באמת מכיר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מדויק :)

אבל האמת היא שרוב האינטראקציות שלי בפייסבוק היא עם אנשים שאיתם אני מדבר גם בטלפון על בסיס שבועי לפחות.

מי שאין לי איתו קשר בכל מקרה, פשוט נמחק לי מהפייסבוק.

אין לי צורך באנשים שאני לא מכיר או שאני לא מעוניין בקשר אמיתי איתם.

פורסם

חיפוש קטן מגלה שהנך בעל 243 חברים בפייסבוק :) אין מצב שעם כולם אתה בקשר על בסיס שבועי לפחות...

Zoom-Zoom...

פורסם

חיפוש קטן מגלה שיש לנו 4 חברים משותפים, כאשר יש לך שם מישהי שעבדה איתי פעם ביחד באותו מקום עבודה ועוד מישהו שהיה איתי באותו בסיס בצבא... אני אשאל אותם כמה פעמים בשבוע אתם משוחחים :wink:

פורסם

הבנת הנקרא חברים. הוא כתב שרוב האינטראקציות שלו בפייסבוק הן עם אנשים שאיתם הוא מדבר על בסיס שבועי. זה לא אומר שיש לו אינטראקציות עם כל החברים שלו בפייסבוק...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נכון.

למעשה יש לי אינטראקציות עם בערך 70 איש, שמהם בערך 20 על בסיס שבועי.

את השאר או שאני לא ממש זוכר או אלא מספיק חשוב לי לדבר איתם.

ואם כבר חיפשתם אותי שם, למה לא להוסיף אותי?:lol:

פורסם

איזה מזל, רק לחשוב שהייתי צריך לפתוח עוד חשבון ואז היו לי 3 יוסי פרנקוס בפייסבוק :)

לי פרצו לחשבון לפני חצי שנה ושינו את הסיסמא, כוס אמא של הטורקים האלו! לקח לי חודש לקבל את הכל בחזרה.

haters will hate

• תוכן חדש...