Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקצרה, החלפתי לסבתא את המחשב, המודם שהיה לה לא תומך בWIN7 אז הבאתי לה את הראוטר הישן שלי.

הגדרתי אותו דרך המחשב הנייד שלי, והאינטנט אצלי עובד פיקס, אומנם במחשב החדש שהבאתי לה, אין אינטרנט (מחובר בקוו).

כותב משהו על בקשה לדרייבר בישביל החיבור של האינטרנט.

לפי הזכור לי בכלל לא מגדירים דבר בווינדאוס, רק את הראוטר ואז פשוט גולשים.

מה אני מפספס?

פורסם

האם הראוטר שלך הוא גם מודם, או שאתה משרשר את המודם שלה לראוטר ואותו למחשב?

האם הקישור בין הראוטר למחשב הוא קוי או אלחוטי?

יתכן, למשל, שאתה צריך להתקין במחשב דרייבר לכרטיס הרשת או, יותר סביר, לכרטיס הרשת האלחוטי.

וכמובן - האם הגדרת את החייגן לפי חשבון האינטרנט של סבתא?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כרגע החייגן עוד על החשבון שלי, יש לי את הפרטים וברגע שאני יצליח לחבר את המחשב נכניס את הפרטים שלה

(חבילה שלי 10 מגה - שלה 2 מגה - יש כאן תשתית של 5).

המהירות מורגשת.

טוב לאחר כמה ניסיונות כנראה שיש איזה שהיא דרך לגרום למחשב להבין שהוא מחובר לאינטרנט בחיבור קווי.

הראוטר הוא ראוטר עם מודם משולב.

כאשר חיברתי את האינטרנט האלחוטי במחשב וחיברתי אותו בקוו לראוטר, הוא גם לא התחבר לאינטרנט.

פורסם

כמו שאמרת - הבעיה היא שפשוט אין דרייברים על המחשב.

הבסיסיים ביותר של הלוח אם, עם המחשב לא קיבלתי כלום שום דיסק.

חיפוש באינטרנט הראה שלמצוא את הדרייברים הנחוצים הולך להיות סיוט.

פורסם

אם יש לך מפרט המחשב מציאת דרייברים צריכה להיות עניין די פשוט, שכן, למיטב הבנתי, מדובר במחשב חדש. אתרי התמיכה של יצרני החומרה יאפשרו לך למצוא ולהוריד אותם בקלות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אני לא טועה, ויש מצב שאני טועה, אבל כאשר מותקן על המחשב מערכת הפעלה WIN7 היא אוטומטית מתקינה את כל הדרייבים הדרושים!

מניסיון כאשר פרמטתי את המחשב כבר קרוב ל 3 פעמים רק עם מערכת ההפעלה של WIN7 המערכת הורידה והתקינה הכל לבד!

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

עקרונית אתה צודק, אבל בכל זאת יש אפשרות לחסר בדריברים, במיוחד אם מדובר ברכיבים חדשים שהדרייברים שלהם עדיין לא נכנסו למערכת, והבעיה תתכן גם ברכיבים יותר ותיקים.

אני, למשל, משתמש במחשב שהגיע עם ויסטה, כאשר התקנתי עליו 7 הכל טוב ויפה חוץ מדרייבר בעייתי לרכיב ה-BT, שלא מאפשר לכבות אותו.

• תוכן חדש...