Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המומחים !

עד לאחרונה כל בוקר כשהנעתי את הרכב הטורים בהתחלה היו עולים ל1100 בערך ואחרי זמן קצר יורדים לטווח רגיל , אני יודע שזאת ההתנהגות הרגילה המצופה , לאחרונה כשאני מניע את הרכב בבוקר הטורים הם כבר בטווח רגיל ולא עולים כפי שצריך , אומנם האוטו לא רועד והכל בסדר אך נראה לי שהוא אמור להעלות טורים במיוחד שהימים האחרונים היו יותר קרים מימים אחרים שבהם הטורים עלו כמצופה.

למישהו יש מושג ממה זה יכול להיגרם והאם מדובר בתקלה?

תודה !

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

אצלי ב-TSI שהטמפרטורה נמוכה מ-10 או גבוהה מ-30 הטורים לא עולים. כנראה ככה זה!

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
שלום לכל המומחים !

עד לאחרונה כל בוקר כשהנעתי את הרכב הטורים בהתחלה היו עולים ל1100 בערך ואחרי זמן קצר יורדים לטווח רגיל , אני יודע שזאת ההתנהגות הרגילה המצופה , לאחרונה כשאני מניע את הרכב בבוקר הטורים הם כבר בטווח רגיל ולא עולים כפי שצריך , אומנם האוטו לא רועד והכל בסדר אך נראה לי שהוא אמור להעלות טורים במיוחד שהימים האחרונים היו יותר קרים מימים אחרים שבהם הטורים עלו כמצופה.

למישהו יש מושג ממה זה יכול להיגרם והאם מדובר בתקלה?

תודה !

עליית הטורים לסל"ד של 1100 סיבובים לדקה בהתנעת בוקר תלוייה במספר משתנים כגון: טמפ' הסביבה, טמפ' נוזל הקירור, מתח המצבר ועוד מספר פרמטרים שלפיהם מחשב הרכב מחליט האם לעלות את הטורים ולאו דווקא בהתנעה ראשונה.

הכול תקין סע לשלום...

אם מנתקים את כבל המינוס מהמצבר ומחברים אותו מחדש תגלה מיד שהטורים עולים גם מעבר ל-1100 סיבובים לדקה לזמן ארוך יותר ובצורה אקראית למשך מספר ימים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...