Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יובל VS הדואר - הסיפור שלא נגמר :-P

אגב החבילה מ UK שלי הגיעה אתמול סופסוף לסניף והיום אספתי (כמעט שבוע מאז שנחתה בת"א,כולל שבת באמצע - נו שוין)

יש לי עכשיו 2 חבילות מ HK,אחת מ SG,עוד 3 מסין,והיום יוצאת עוד אחת מ UK.

לדעתי אני לא אראה את הסיניות לפחות עד אמצע ינואר אם לא יותר..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, עברתי לצד של ניר לוי !

אחרי שהחבילה שלי חזרה לשולח (ונשלחה שוב והגיעה אחרי חודשיים וחצי) הזמנתי ממנו שוב והפעם החבילה הגיעה תוך שבוע !

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

כבר 3 ימים החבילה שלי בסטטוס הפיקטיבי של "נעשה נסיון למסור את הפריט לנמען". אני לא יודע איך בדיוק הם מנסים ולמה זה ממש לא מצליח להם. מספיק להגיע לכתובת הרשומה על החבילה ולדפוק על הדלת.

אולי תנסו במקום זה להביא אותו לסניף ולעדכן במעקב המשלוחים? לשים לי פתק בתיבה גם יהיה נחמד, אם כי אני לא ממש בונה על זה.

וטיפ למכורי דילאקסטרים ואיביי - ב-23.1 חל ראש השנה הסינית (שנת הדרקון, למי ששאל) ולכן מהרו והקדימו הזמנותיכם כי הזמנות שלא יספיקו להשלח בזמן, יתעכבו מאוד (והפעם לא בגלל דואר ישראל).

:turn-l:
פורסם

יובל, אם יש לך מספר מעקב אתה לא צריך את הפתק.

אם זה הסטטוס של החבילה יש סיכוי טוב שהיא מחכה לך בסניף, קפוץ לסניף עם מספר המעקב.

פורסם

אני יודע, וכתבתי זאת בשרשור הזה ממש.

לידיעתך, מכיוון שהחבילה כבר בסניף, אתה יכול להתייצב עם מספר המעקב בלבד ולדרוש את החבילה ולא להמתין לפתק.

הבעייה היא שהחבילה כנראה עדיין לא בסניף. הסטטוס הזה הגיע ראשון, מבלי שהיו לפניו הסטטוסים הנכונים, וכפי שאפשר לראות בשרשור, זו כנראה תקלה במערכת (או בשימוש בה).

בעייה שנייה היא שמנהל סניף הדואר שלי פתח עליי פה בפעם האחרונה שבאתי בלי ה"פתק" (שהגיע יומיים אח"כ לתיבה), אבל עם זה אני מסתדר, ויש לי קול לא פחות חזק.:evil:

פורסם

אם זה הסטטוס של החבילה יש סיכוי טוב שהיא מחכה לך בסניף, קפוץ לסניף עם מספר המעקב.

זה לא תמיד עובד.

במקרה שלי הסטטוס שיש ליובל כרגע,כביכול "החליף" את הסטטוס (הוזן בטעות,לטענתם - YEAH RIGHT) שזה הגיע לבית המכס בת"א ועובר לחיפה.

סביר להניח כמו שיובל אומר שזה באמת לא הגיע עדיין לסניף שלו,וגם אם זה שם,צריך לתזז אותם לחפש (משימה לא תמיד קלה..)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

אני בטוח שזה מרתק אתכם. הסטטוס התחלף ל"דבר הדואר הגדול האמור הגיע ליחידת הדואר בית המיון ת"א אשר בתל אביב-יפו. בתאריך 22/12/2011 הוזמן הנמען לסור אל יחידת הדואר כדי לקבל את דבר הדואר".

מעניין :roll: אם החבילה הגיעה לבית המיון, אז למה הוזמנתי כדי לקבל אותה (לא, אני לא גר בת"א)?

עכשיו, בניגוד לכתוב, החבילה ככנ"נ בסניף.

פורסם

אל תתבאס,הסאגה שלך בדיוק כמו שלי :) עם מגוון משלוחים מסין שיצאו ועוד לא הגיעו,כנראה רק עוד שבוע-שבועיים יטפטפו לארץ (או יותר) ואז תחל הבירוקרטיה שוב.

נ.ב - מצאתי דווקא שמשלוח מHK מהיר הרבה יותר מ SG (מהרגע שבאתר ה HK מופיע שהחבילה עזבה ובדרכה לארץ,תוך 4ימים זה כבר פה,לעומת סינגפור שם יש לי חבילה שעזבה לפני שבוע ועדיין לא הגיעה לארץ)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

היום הלכתי לדואר עם מספר מעקב (שנמצא בסטטוס של החבילה כבר בסניף, אחרי שביום חמישי היה סטטוס של נעשה נסיון למסור...) והפקידה ביקשה 9 ש"ח.

חשבתי שהיא צוחקת עלי, חייכתי, ואמרתי לה שלא 1 באפריל היום.

מסתבר שהם החליטו על עמלה חדשה של 9 ש"ח למי שבא עם המספר ולא עם הפתק שלהם כי "לוקח להם המון זמן לחפש".

סירבתי לשלם ואמרתי להם שאני אחכה לפתק ובינתיים החבילה תתפוס להם מקום במדף.

מישהו נתקל בחוצפה הזו? זה חוקי?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

על הפתק מופיע בדיוק אותו מספר מעקב שמופיע במעקב המשלוחים. איך בדיוק הפתק ה"מקורי" עוזר להם למצוא את החבילה מהר יותר?

זו באמת חוצפה. אני מקבל את ה"פתקים" בעיכוב של יומיים שלושה ולפעמים יותר מהסטטוס (והגעת החבילה בפועל לסניף) - ובמספר מקרים לא מקבל את הפתק בכלל. לקנוס את הלקוחות בגלל חוסר התפקוד של הדואר זה באמת שיא של חוצפה.

אתה מוזמן (ומאוד אודה לך אם תעשה זאת) להגיש תלונה במשרד התקשורת. אני מתשקה להאמין שהדואר רשאי להמציא עמלות על קבלת דבר דואר - זה אולי גם נוגד את אמנת הדואר עליה ישראל חתומה.

בכפוף לחוק רשות הדואר, תשמ"ו-1986 ותקנות רשות הדואר 1995, משרד התקשורת הוא המופקד על הפיקוח על רשות הדואר. הציבור מוזמן להפנות תלונות ושאלות בנושאי דואר לאגף הדואר במשרד התקשורת, לכתובת: רחוב אחד העם 9, מגדל שלום,ת.ד.29107, תל אביב 61290 , טלפון: 5198115-03, פקס: 5198109-03 , או באמצעות אתר האינטרנט של משרד התקשורת, מדור "פניות הציבור" בענייני דואר.

http://www.moc.gov.il/26-he/MOC.aspx

http://www.moc.gov.il/161-he/MOC.aspx

פורסם

אני כבר לא יכול לערוך (מתשקה = מתקשה) , אבל מצאתי עוד שתי פסקאות מעניינות:

היום מצאתי בתיבת המכתבים הודעה על דבר דואר רשום שממתין לי בסניף הדואר. מדוע הדוור לא עלה לדירתי למסור לי את דבר הדואר שכן הייתי כל היום בבית?

* ההוראות מחייבות את הדוור לבצע ניסיון מסירה של דואר רשום בבית הנמען. רק כאשר לא ניתן למסור את הדואר הרשום במען,יש להשאיר לנמען הודעה בתיבת המכתבים, לפנות לקבלו בסניף הדואר הקרוב.

אני מתגורר בעיר מסוימת, הדוור אצלנו מחלק דואר רק פעמיים בשבוע, האם זה תקין?

* הוראות רשות הדואר קובעות כי חלוקת דברי דואר תבוצע בידי הדוורים פעם אחת ביום.

בישוב בו אני מתגורר לא מתבצעת חלוקה בכל יום (גם אם אני לא סופר את שישי בו אין חלוקה) וזאת למרות שמדובר בתיבות חלוקה איזוריות בלבד. אני יודע זאת מפי מנהל סניף הדואר המקומי (אין לי דרך אחרת לדעת זאת - כי אין לי דרך לדעת אם לא היה לי דואר או לא היתה חלוקה ביום מסויים).

כמו כן, דברי דואר רשומים מגיעים לסניף והודעה נמסרת לתיבת הדואר ואין שום מסירה של הדואר הרשום לכתובתי. מלבד הסטטוס השקרי שמופיע במעקב המשלוחים ("נעשה נסיון למסור...") אני מבין שזה גם בניגוד להוראות.

פורסם

אז תיאורטית,אנחנו (בהנחה שנמצאים בבית) לא אמורים להגיע לדואר בכלל כשיש דבר דואר רשום? הדוור אמור לנסות (לפחות פעם אחת) למסור בידינו?

מעניין.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

סירבתי לשלם ואמרתי להם שאני אחכה לפתק ובינתיים החבילה תתפוס להם מקום במדף.

תיזהר שבביקור הבא היא לא תדרוש ממך אגרת איכסון :twisted::evil:

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

ואוו ! אין גבול לחוצפה !

זה באמת משהו הזוי, היא במקרה הקיצוני סורקת את הברקוד אתה חותם על דף עלוב.

איך בדיוק מתרצים שהקלדה של הקוד עולה 9 ש"ח?

• תוכן חדש...