Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה רוצה להסביר לנו איך את המקינטה הצלת, אבל ערכת הקפה נשארה אצל הגרושה?

ואיך ברגותי נשאר בכלא? שוכחים, קורה... הערכה לא הייתה באוטו באותו זמן, ונשארה בבית שעזבתי. יש לי אפשרות לקחת אותה, אבל העדפתי להשאיר מסיבות שונות.

גרושתי ידעה שאני אוהב את המקינטה, שגם הגיע איתי, ושמה אותה באחד הארגזים שלי.

קבענו :wink:

וואלה הייתי מצטרף אליכם, לא רק בשביל הקפה אלא גם בשביל להכיר את מועדון האלפא, אבל דווקא השישי הזה אני לא יכול. :-(

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת היא שבשישי הקרוב יש לנו גם בבוקר ג'ימקאנה ברמת הכובש וגם אחה"צ השקה כפולה בהרצליה.

אם עדיין זה לא עוזר לך, לא קרה שום דבר. תמיד תהיה עוד הזדמנות :-)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מה זה פילטר בסגנון גרמני? :oops:

שיטה שבה ממלאים קונוס מנייר (יכול להיות גם רשת רב פעמית) בקפה טחון ומחלחלים דרכו מים רותחים. יש מכשירים שבהם ממלאים מים במיכל והם מורתחים מומעברים דרך צנרת למיכל דרך הקפה והפילטר. התערובות האהובות עלי הן גרמניות. בארץ ניתן להשיג כמעט רק של יעקובס (פה ושם משיגים משהו אחר) ואני משתדל להביא כמה חבילות בכל נסיעה לאירופה, כל פעם מתוצרת וטעם אחר (לשם הגיוון). סה"כ בד"כ מדובר בקפה לא יקר עם תוצאות מצויינות.

לי יש מכונה להכנת ליטר קפה, משמשת אותי בעיקר לארוחה המשפחתית בשבת בבוקר. באמצע השבוע אין טעם להכין כזו כמות של קפה ואני מסתפק בקפה נמס מיובש בהקפאה.

יש אפשרות לקנות פילטרים המיועדים לספל בודד - בארץ המוכר הינו יצרן בלגי בשם Rombouts. מדובר בעניין יקר יחסית ולכן כבר זמן רב לא שתיתי מסוג זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בהמשך לסיפורי מקינטות

ברשותי מקינטה של SEB tefal מנירוסטה 4 מנות שמשרתת אותי קרוב ל7 שנים

קרה שהיא נשכחה קרובה לאש הכיריים ומחוסר תשומת לב נמסה לה הידית

החלטתי ללכת על משהו אותנטי והיה חשוב לי שתהיה מאלומיניום שכן הטעם נחשב בו ליותר איכותי

ראיתי את Bialetti mini express וזה קרץ לי

bialetti-mini-express-set-stovetop-percolator-21415954.jpg

פניתי לנני ודגם זה אינו מיובא מזה כמה חודשים ולא יהיה יותר

בחיפוש במספר חנויות גם כן לא נמצא,

בדומו היתה אחת מתצוגה במחיר מופקע

לבסוף מצאתי פה,

וידאתי טלפונית שיש במלאי, הוזמן והגיע תוך 3 ימים עם שליח עד הבית

אחרי הרצה של 3 מנות הגיע שלב הטעימה

קודם כל הכיף הוא שהכוס מתחממת שזה חלק בלתי נפרד בשתיית אספרסו

הטעם בהחלט מרשים ושונה מאוד מהמכונה הקודמת,

בעצת חבר רכשתי קפה אספרסו של גייקוב וחדלתי מלהשתמש בקפה שחור רגיל שהיה מצריך ניקוי סתימות למסננת אחרי כמה שימושים

Jacobs%20Espresso%20Auslese.jpg

מחירו סביר 10שקלים\100גרם (מגיע בחבילה של 500 גרם)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה על האתר!

הוריה של אשתי רצו להביא לי כמתנת יום הולדת בריקה. הם עשו הזמנה אצל נני, והובטח להם שהמוצר יגיע לארץ תוך מספר שבועות. בינתיים יצרו עמם קשר והודיעו להם שמסיבה לא ברורה המשלוח בוטל ושאין צפי להגעת בריקות נוספות לארץ בשלב זה, ולכן גם הכסף שהם שילמו במעמד ההזמנה הוחזר להם.

באתר שנתת מופיע שכן יש בריקה בארץ. אם זה באמת ככה, שיחקת אותה!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

gsi, גם לי יש מכינטה דומה שנרכשה באיטליה. מכינה מוקה נהדרת וכשסוגרים אותה ממש טוב היא מוציאה גם קרמה אנינה.

עריכה: אני רואה שכבר סיפרתי על זה בשרשור... אני נהיה סנילי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

טוב לא היה לי מושג מה זה הדבר הזה, ככה הבנתי :

http://www.youtube.com/watch?v=sagqJ7J0F1c דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ועשיתם לי חשק לקפוץ לנני הזה גם בגלל השירות המצוין וגם בגלל שעשיתם לי חשק למוקה(לא אספרסו !! , תנו לי להתלהב עכשיו למדתי )

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

אלעד, בכל מקרה תתקשר לוודא שיש במלאי, וגם תוודא את המחיר כי את זה הם עדכנו בעקבות פנייתי

בריקה - ידוע שזו ה-מכונה, לא הלכתי עליה מ2 סיבות

1. יקרה מאוד, מעל 300 שקל

2. חיפשתי מראש משהו אותנטי ופחות חדשני

פורסם

למעלה מ300 ש"ח?

מה קרה? מלחמה?

עולם גלובלי..:

http://www.ebay.it/sch/?_kw=bialetti%20brikka&_ds=1&_fcid=100&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&gbr=1

באיזור ה35-40 כולל משלוח אפשר למצוא אחלה מקינטות, בריקות של ביאלטי.

אותנטי מאיטליה:)

כמובן שעדיף ל2 כוסות, אבל זה כבר עניין אחר.

under construction..

פורסם

מישהו ניסה את המוקה אקספרס ? נרה לי אחלה לדרך לשפצר את הנס קפה של הבוקר בלי יותר מדי באלג מה אתם אומרים ? כי מהתגובות שמצאתי היא לא כל כך מומלצת , אבל אני סך הכל רוצה לשפץ קצת את הנס של הבוקר בלי להשתגע

http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=US#/watch?v=Eg55csmBcGc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם
למעלה מ300 ש"ח?

מה קרה? מלחמה?

עולם גלובלי..:

http://www.ebay.it/sch/?_kw=bialetti%20brikka&_ds=1&_fcid=100&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&gbr=1

באיזור ה35-40 כולל משלוח אפשר למצוא אחלה מקינטות, בריקות של ביאלטי.

אותנטי מאיטליה:)

כמובן שעדיף ל2 כוסות, אבל זה כבר עניין אחר.

אף אחד מהם לא שולח לארץ.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סיפורי מקינטות לא נגמרות

לא עברו 4 חודשים מאז המקינטה האחרונה שקניתי וההתמכרות למשקה השחור קשה מנשוא 8)

3-4 הפעלות של המכשיר ביום ושלא נדבר על סופש או כשיש אורחים, המוקה משובחת

מצאתי שקפה מאורו לא טחון בעל טעם טוב יותר מהאריזות וואקום הטחונות כשאני טוחן בבית לדרגה הרצויה

עוד לא הגעתי לקליב ביתיתי, זה יגיע מתישהוא.

בכל אופן,בריקה.

תמיד נראתה לי יקרה מידי

היבואן מבקש 328 שח ואילו בחנויות אף יותר, שלא נדבר שרובם רק מפרסמים אבל לא באמת יש להם במלאי

כך גם גיליתי בנסיונותי לרכוש באיביי, שאין במלאי או אחרי משלוחה זה יוצא גם כן יקר

הכי זול שמצאתי מאיביי איטליה שבאמת יש לו במלאי (את הזו של ה 2 מנות) יצא לי כולל משלוח 230 שח

טוב

אני מהלך בDOMO, רואה על המדף בריקה, מדבקה 308 שח.

שואל אם יש את האריזה, נאמר שלי שלא כי זו אחרונה על המדף ולכן אזכה ב 10% הנחה

מסתבר שיש לי גם כרטיס מועדון שמקנה לי 10%

זאת אומרת יצא לי 250 שח, בלי לחכות חודש, עם אחריות בארץ.

השוואת טעימות בין המקינטות בקרוב

tn2_Large_Brikka2080211151459.jpg

פורסם

מעניין, גם אני מצאתי את הבריקה שלי ב-DOMO וגם אצלי זאת היתה האחרונה שעל המדף.

לפני שבוע היתה לי איתה נפילה: נגמר לי ה-MAURO ובלהט הרגע קניתי קפה מאיזו חברה גרמנית שלפחות אני מעולם לא שמעתי עליה (לא ג'ייקובס).

הכנתי אספרסו לי ולחברים ויצא דרעק של החיים: עזוב את זה שבכלל לא היתה קרמה, הטעם שלו היה חמוץ ומגעיל.

כנראה שבאמת יש דברים שעדיף להשאיר לאיטלקים.

אה, תתחדש :)

• תוכן חדש...