Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אז ככה אני ברצוני לרכוש רכב

חדש יחסית מעל שנת 2002 איכותי ונח

ואם אפשר גם חסכוני יחסית לא משנה דיזל או בנזין

כן חשוב אוטומט

והדגש הוא על רכב כמה שיותר חדגיש אבל אמין ונח

ושלאא יהיה מחשבים ברכב רק מכני יש חיה כזאת

אני כבר יש לי סיוט מהמחשבים האלה הרבה כספים

פורסם

אוטומטי מצריך מחשב ,

ממליץ לחפש לחפש יפנית אמינה למרות שהיני חובב מושבע של אירופאיות תקנה יפנית אמינה ותתפשר טיפה על האיכות והנוחות

ניסאן אלמרה דוגמא ניפלאה

פורסם

אני גם חובב ארופאיות אבל מה שעברתי אם המרצדס לא רוצה לעבור שוב מחפש רכב נח ואיכותי וחסכוני כמה שאפשר

והעיקר כמה שפחות מערכות אלקטרוניות

פורסם

ובקשר לניסן אלמרה עד איזה שנה אין הרבה מערכות מחשוב ברכב

אני מחפש רכב בעל כמה שפחות מחשבים ברור שיש כאלה שחייב

כי הזרקת דלק זה כבר מחשב וגיר זה מחשב אבל יש רכב אם פחות מחשבים

וזה אומר יותר אמין ופחות קילקולים וזה מה שאני מחפש למרות שאני חובב נורא אירופאיות

ויהיה לי קשה לעבור ליפינית

פורסם

בכזה תקציב לא תמצא רכב פשוט מבחינת מחשבים,אתה מחפש משפחתית או סופר מיני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סובארו DL המשפחתית הפשוטה ביותר לדעתי.

חבר,רכבים משנות ה 70 היו פשוטים יחסית וכמעט ללא מחשבים,היום אין ממה לפחד מהם,הייתה לך מרצדס ולכן היו הוצאות גבוהות,ברכב משפחתי רגיל ההוצאות יהיו הרבה יותר נמוכות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממש לא פשוט יש בכל רכב כמעט יש מחשב או שתיים חובה שהם אלקטרונים אבל השאר מכני

ואני מחפש רכב כזה משנתון מעל 2002 אם כמה שפחות מחשבים ואלקטרוניקה שאומר

שאם יש לך ידיים אתה יכול לתקן לבד ולא צריך לחבר למחשב או להחליף חיישנים ומחשבים

המלצה לרכב כזה יש חיה כזאת ?

פורסם

ברכבים מודרנים קשה לתקן לבד,אם נדלקת נורית מנוע למשל,חייב חיבור לסורק תקלות כדי לזהות את התקלה,יש מערכת לכריות אוויר,ABS ושאר המערכות,היום אין רכבים פשוטים כמו פעם,חיישנים יש בכול רכב משנת 2002 ויש לא מאט מהם.

פורסם

השאלה האם יש רכב אם פחות חיישנים שרב הסיכויים פחות קילקולים

כי יש הבדלים בין הרכבים הבדלים עצומים במחערכות המחשוב ולא רוצה משהו מסובך

פורסם

החיישנים ומערכות בכללי אמינים,לא ידוע על איזה רכב, אשר אפשר לומר עליו שאצלו החיישנים או מחשבים מתקלקלים תדיר.

פורסם

ככלל מערכות אלקטרוניות שאין בהם חלקים מכניים מחזיקות יותר זמן. אבל יחד עם זאת לא ניתן לתקן אותן כאשר הן מתקלקלות

פורסם

מבכינת אמינות בשנתונים בין 2006-2008

מאזדה 3 אוטומט

טיוטה קורולה 2008 רובוטי

טויטה 2006-2007 אוטומט

סובארו 2004-2008 אוטומט

פורד פוקוס 2006-2008 אוטומט

מיצובישי לנסר 2006-2008 אוטומט

איזה מהרכבים האלה הכיי נח ואיזה מין הרכבים הכי אמין ואיזה הכי חסכוני?

ואיזה הכי נח לטיפול מבין ברכבים אם אין מערכות מחשב אז יודע לתקן

הבעיה בעידן של היום שיש הרבה רכבים שאחד כמוני בעל ידע רב בתיקון רכבים

אין לו כל כך מה להתעסק בגלל מחשבי הרכב

איזה מבין הרכבים האלה הם הקלים ביותר מכינת טיפול ומערכות שמפריעות

פורסם

מבחינת חיסכון לפחות הקורולה הרובוטית,היא גם החזקה יותר,לגבי מה יותר נוח לתקן,הייתי פונה למוסך עם הרשימה הזאת והם לפי הניסיון הרב שלהם יוכלו להגיד לך.

• תוכן חדש...