Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב כזה קונים ב-5 מתחת למחירון לפי דעתי!

תעשו טובה וצאו מבועת הראלי- אז מדובר ב-106 ראלי!!!!

הכי מדאיג פה לדעתי זה מקום התקנת המנוע- מוסך שהוא לא מורשה פז'ו.

שלדה/קצה שילדה אלו זוטות- הכל מתגלה בבדיקה.

9K מעל?!?! W(hy)TF

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה שיתקין במוסך מורשה של פיז'ו?!

אתה יודע כמה ייקחו לו?

בזמנו שרציתי להחליף מנוע ב-205GTI

רצו ממני בסביבות ה~6-7 אלף במוסכים מורשי מ. התחבורה אבל לא מורשי פיז'ו

ואילו במוסך פיז'ו (מרום הצמרת) רצו 10,000 ש"ח!!!!! רק על החלקים בלי עבודה!

מגוחך לגמרי...

פורסם
למה שיתקין במוסך מורשה של פיז'ו?!

אתה יודע כמה ייקחו לו?

צודק.

אבל יש הבדל בין התקנה במוסך מורשה מ. התחבורה לבין התקנה במוסך חצר שבקושי יש לו אישור להפעיל מכונת שתייה... :wink:

:-)

פורסם

רכב כזה (ראלי 98 ) נמכר בדר"כ בכ-7K מעל המחירון בהנחה שהוא סטנדרט לגמרי.

אם אתם לא מוכנים לכך אז FUCK IT אל תהיו ואל תקנו.

המחיר שנקבתי הוא אולי קצת מוגזם עקב חוסר האישורים הנ"ל.

אבל במקרה שהכל פיקס (אני מתכוון לכל האישורים על המנוע ועל חישוקים...) אז כן אני בתור בעל הרכב לא הייתי מוכר אותו מתחת ל 10K. תאמינו או לא הייתי מוכר אותו ועוד איך.

לכל ה ערסי (RSI ) למיניהם . מה המחירון של הרכב שלכם למשל (לפי לוי יצחק??) שנת 97 לדוגמא??

לא מזמן נקנתה ראלי סטנדרטית לגמריי ב 12K מעל (שמורה מאוד אני מודה)

TB- מה אתה קופץ לעזאזל. הראלי שהיתה של אחיך עם כל הכבוד הייתה הראלי הכי מכוערת שראיתי בחיים שלי עם מכה מקדימה עם רדיאטור שהוחלף (לא מקורי...) עם מכות בכל מקום אפשרי מוזנחת בטירוף... ואתה רצית עליה 7K מעל .

הבנאדם פה החליף מנוע ויש לו ג'אנט 15" שעןלה בחברה 4500 ש"ח.

טוב נשבר לי הז** . לקונה תעשה מה שאתה חושב אני בטוח שהוא הציע לך פחות או יותר (1K) את הסכום שאני נקבתי. לפי דעתי אתה צריך לחשוב כמה אתה משלם ומה קיבלת בתמורה ולא לפי מחירון כי בדרך הזאת לא תהיה לך ראלי. אם אתה מעדיף איזה RSI שלא ממתקרבת לראלי מכל הבחינות (כן גם כוח...) אז בבקשה. אם אתה מעדיף איזה קולט -בעיה שלך.

תחשוב מה ניתן להשיג במחיר של הראלי הנ"ל שעדיף לך עליה :idea:

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

כמו שכתבו לך, הבעיה העיקרית היא רישום, או יותר נכון אי רישום, המנוע ברשיון הרכב.

זה יכול ללכת "חלק", ויכולים להוליך אותך הלוך ושוב, עד שתקלל את היום שבחרת לקנות

את הרכב הזה.

לגבי הג'אנטים, אם לא ניתן לאשר אותם חוקית, אני לא הייתי לוקח סיכון, והייתי שם את המקוריים. לא חסרים סיפורים על דוחות שאנשים קיבלו, וגם לא חסרים מקרים של אנשים שעשו תאונות וחברות הביטוח התנערו מאחריות בגלל מידת צמיגים לא חוקית, או ג'אנטים במידות לא תקניות.

בגדול, נראה שיש כאן רכב שלבעליו לא היה יותר מידי כוח להתעסק איתו, ובגלל זה הוא הוזנח חוקית, וגם פיזית, שכן יש כל מיני דברים לסדר, גם אם הם קטנים.

9K מעל המחירון, נראה לי קצת הסחפות, אבל אני ממש לא מבין ב106 ראלי.

אני לא הייתי משלם מחיר כזה.

בכל מקרה בהצלחה !

פורסם
TB- מה אתה קופץ לעזאזל. הראלי שהיתה של אחיך עם כל הכבוד הייתה הראלי הכי מכוערת שראיתי בחיים שלי עם מכה מקדימה עם רדיאטור שהוחלף (לא מקורי...) עם מכות בכל מקום אפשרי מוזנחת בטירוף... ואתה רצית עליה 7K מעל .

:idea:

תגיד לי, אתה שומע מה אתה אומר בכלל? איזה שטויות יוצאות לך מהפה?

תקשיב ותקשיב לי טוב.

אל תבלבל את השכל, ואל תגיד דברים שאין לך מושג עליהם.

אז הוחלף לי רדיאטור באחד הידיים הקודמות. ביג פאקינג דיל. אתה משווה את זה להחלפת מנוע?! מה נסגר איתך?

תפתח גיליון הגה. תראה את הראלי שלי שם ניראת חדשה. יודע מה ההבדל בין מתי שהיא הייתה אצלי לבין עכשיו? תוקנה הדלת, והאוטו עבר פוליש. זהו זה.

לא היה לי מכות באוטו ולא היה לי כלום, אז אל תבלבל את השכל. המכה היחידה שהייתה לה הייתה בדלת. חוץ מזה לא היה לה מכות, או משהו כזה וכמובן שהשאסי היה נקי. אז בוא חביבי, ותגיד לי - איפה היו לי מכות בכל מקום? לא היו. אז אל תדבר שטויות.

המכה היחידה הייתה בדלת. איפה היו עוד מכות? כמו שאמרתי - פשוט לא היו. לא מכה מקדימה, לא מאחורה ולא בשום מקום - רק בדלת. אם תמשיך להתווכח, אני פשוט יעלה תמונות של האוטו לפורום כי לי יש את ההוכחות, לך לא. אגב, זה שמוכר את האוטו עכשיו עם המנוע שהוחלף - יש לו גם מכה מאחורה. מה הקשר? לכל אוטו כמעט יש מכה כלשהי ברכב. אין אוטו כמעט שחלק לגמריי. אז לשלי הייתה את המכה בדלת ואיזה 3 שריטות (לא שפשופים - רק שריטות). זה עושה אותה לא שמורה או מכות בכל מקום אפשרי? שטויות!

אתה מגזים לגמריי ואתה יודע את זה!

ולגבי משהו אחר

מוזנחת בטירוף? אוי שתוק כבר. מה היה בא שהיא מוזנחת?

היא הייתה שמורה מאוד! חיצונית אומנם לא הכי היה לי איכפת, אבל אתה בעצמך ביררת וראית שמבחינה מכנית היא נוסעת מעולה, ושבכללי היא הייתה שמורה מאוד.

לגבי כמה שרציתי - אני לא רציתי. יש הבדל. חבר שלך בא והציע לי את הסכום הזה. רק אז התחלתי לחשוב על למכור את האוטו. בסוף האוטו לא נמכר לו - אז הוא נמכר לחבר אחר. את הראלי שלי לא פירסמתי בשום מקום ומכרתי מעל - הרבה מעל. אז תאר לך מה היה קורה אם הייתי מפרסם...

בבדיקה היא יצאה מעולה! אז הוחלף הרדיאטור - למי איכפת??? צודק...עדיף שיוחלף מנוע...זה נשמע הרבה יותר הגיוני....

להבא - אל תדבר סתם דברים באוויר ואל תנסה להכפיש את השם סתם. כי טוב לא ייצא מזה.

:evil::evil::evil:

Back to the original - NC again.

פורסם
אני מעריך אותו בכ 9K מעל המחירון.

עומר שמאות מקוונת :lol:

אם אתה חבר של המוכר כדאי שתודיע לנו זאת (מה שנקרא גילוי נאות)

לא נראה לי שאתה שמאי מוסמך ולכן אינך יכול להעריך כמה שווה רכב כלשהו.

בכתיבה בפורום זה יש להיות זהירים מאד בדברים הנכתבים כדי שלא לגרום נזקים לאלו המקבלים את העצות.

בכל מקרה לא הייתי נכנס להרפתקה הזאת ללא הסדרת רישום המנוע החדש

(אפילו לא משא ומתן על מחיר...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אבל במקרה שהכל פיקס (אני מתכוון לכל האישורים על המנוע ועל חישוקים...) אז כן אני בתור בעל הרכב לא הייתי מוכר אותו מתחת ל 10K. תאמינו או לא הייתי מוכר אותו ועוד איך.

לכל ה ערסי (RSI ) למיניהם . מה המחירון של הרכב שלכם למשל (לפי לוי יצחק??) שנת 97 לדוגמא??

טוב נשבר לי הז** . לקונה תעשה מה שאתה חושב אני בטוח שהוא הציע לך פחות או יותר (1K) את הסכום שאני נקבתי. לפי דעתי אתה צריך לחשוב כמה אתה משלם ומה קיבלת בתמורה ולא לפי מחירון כי בדרך הזאת לא תהיה לך ראלי. אם אתה מעדיף איזה RSI שלא ממתקרבת לראלי מכל הבחינות (כן גם כוח...) אז בבקשה. אם אתה מעדיף איזה קולט -בעיה שלך.

אתה יכול להמשיך לנסות לנפח את השוק.

חבר שלי מכר ראלי נקייה לגמרי ושמורה ב2 מתחת למחירון.

למה ? כי השוק מלא חכמים גדולים שרק יודעים להציע, אבל כשמגיע הזמן ללכת לבדיקה / לשים את הכסף על השולחן , אז הם נעלמים....

ראלי כזאת ספק אם מגיע לה שקל מעל המחירון, שלא לדבר על הורדה.

הג'נטים לא חוקיים, המנוע לא חוקי, הרכב מוזנח (הדלת נפתחת ב180 מעלות למען השם!!!)

אז מה אם היא ראלי 98?

רד לקרקע בבקשה.

אני בטוח שאם היא תילקח לבדיקה כמו שצריך, הסירחון יצא לאור ...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לא היה לי מכות באוטו ולא היה לי כלום, אז אל תבלבל את השכל. המכה היחידה שהייתה לה הייתה בדלת. חוץ מזה לא היה לה מכות, או משהו כזה וכמובן שהשאסי היה נקי. אז בוא חביבי, ותגיד לי - איפה היו לי מכות בכל מקום? לא היו. אז אל תדבר שטויות.

המכה היחידה הייתה בדלת. איפה היו עוד מכות? כמו שאמרתי - פשוט לא היו. לא מכה מקדימה, לא מאחורה ולא בשום מקום - רק בדלת. אם תמשיך להתווכח, אני פשוט יעלה תמונות של האוטו לפורום כי לי יש את ההוכחות, לך לא. אגב, זה שמוכר את האוטו עכשיו עם המנוע שהוחלף - יש לו גם מכה מאחורה. מה הקשר? לכל אוטו כמעט יש מכה כלשהי ברכב. אין אוטו כמעט שחלק לגמריי. אז לשלי הייתה את המכה בדלת ואיזה 3 שריטות (לא שפשופים - רק שריטות). זה עושה אותה לא שמורה או מכות בכל מקום אפשרי? שטויות!

אתה מגזים לגמריי ואתה יודע את זה!

אז לא הבנתי. בסוף היו לה מכות , או לא?

10 המכות :shock2:

פורסם

אתה יכול להמשיך לנסות לנפח את השוק.

חבר שלי מכר ראלי נקייה לגמרי ושמורה ב2 מתחת למחירון.

למה ? כי השוק מלא חכמים גדולים שרק יודעים להציע, אבל כשמגיע הזמן ללכת לבדיקה / לשים את הכסף על השולחן , אז הם נעלמים....

ראלי כזאת ספק אם מגיע לה שקל מעל המחירון, שלא לדבר על הורדה.

הג'נטים לא חוקיים, המנוע לא חוקי, הרכב מוזנח (הדלת נפתחת ב180 מעלות למען השם!!!)

אז מה אם היא ראלי 98?

רד לקרקע בבקשה.

אני בטוח שאם היא תילקח לבדיקה כמו שצריך, הסירחון יצא לאור ...

אז חבר שלך פראייר רציני :lol:

תרגעו כולכם אף אחד לא חייב אותכם לקנות. תרצו תקנו לא תרצו לא תקנו נקודה מה הביג דיל פה.

לגביי אז מה אם היא ראלי 98. אני יגיד לך אז מה.

דוגמא: קליאו RSI 97 עולה במחירון 33+ K לעומת ראלי 97 שעולה לפי המחירון 25K עכשיו איזה רכב עדיף??? אם התשובה שלך היא קליאו זה מראה בדיוק את הבנתך...

אז למה לשלם על קליאו מחירון ועל ראלי 8 מתחת לקליאו שלא מתקרבת אליה???

לגביך TB אל ת**ין לי ת'שכל אתה עדיין נהג חדש שלא הריח אפילו מדי צבא.

תגדל תתבגר ותירגע קצת. אני עוד זוכר את השיחה שלנו בטלפון אח"כ להזכירך:

"וואלה עומר אתה צודק זה באמת לא היה נראה טוב..."

כול מי שמכיר את הרכב שהיה לך (לא איך שהוא עכשיו) יודע על מה אני מדבר.

נ.ב: אם היית מפרסם אתה אומר שהיית מוכר בהרבה יותר??? למה?? כמה מכרת אותה?? זה היה שווה לקונה??? וכמה זה הרבה יותר 9+ אולי??? אתה קצת סוטר את עצמך למקרה שלא שמת לב...

נ.ב: אין לי שום אינטרס שתקנה את הרכב הנ"ל אני לא חבר של בעל הרכב ואני בטוח שאם הוא יהיה סבלני הוא ימכור אותה במחיר שנקבתי .

לבינתיים ראיתי תגובות רק מכאלו שאין להם ניסיון עם הרכב הנ"ל (חוץ מTB שקצת סוטר את עצמו :? שגם ככה הרכב לא היה שלו...) . הקונה ביקש עצה נתתי לו את מה שאני חושב מתוך ניסיון.

מה אתם מבינים כל בעלי הפולו (היקרות...) והקליאו... שילמתם הרבה יותר על רכב שנותן הרבה פחות :lol: . מה עשיתם בזה יצאתם "לא פראיירים" יפראיירים :lol:

פורסם

ח'ברה אני חוזר בעצמי לגביי משהו אחד.

אני מעריך שהבנאדם רוצה על הרכב 9K+ על הרכב כי אני רואה זאת אם אני הייתי בעל הרכב ולא הקונה...

אולי פה טעיתי כי העצה היא לקונה.

אני חושב שהרכב אומנם שווה גם את המחיר 9K+ לקונה ביחס לאפשרויות שיש לו.

אני בטוח שהייתי מצליח למכור את הרכב ב9K+ ראיתי הרבה ראלי נקנות במחירים כאלו וגם יותר...

ואני לא מגזים לגביי הסטנדרטית יד 3 שנמכרה ב12K מעל... אם הוא ירצה להגיב פה בפורום הוא יגיב...

אז אין סיבה שלא למצוא את הקונה שייתן 9K+...

פורסם

אם יש למישהו לחדש משהו מעבר לויכוח הנצחי של "106 ראלי שווה יותר או לא" שיגיד את דברו עכשיו או יידום לנצח.

הנושא הזה באמת נלעס לעייפה - אם מישהו מסוגל להוסיף משהו מועיל (ובמיוחד מבלי לרדת לפסים אישיים על גילו/טעמו/צבעו/נטיותיו המיניות של השני) בבקשה.

אחרת השרשור יינעל :idea:

פורסם

dear omer,

תבדיל בין דברים.

מחירון זה מחירון. זה שקליאו שווה יותר ונותנת פחות זה לשיקול כל אחד בניפרד. נקודת המיקוח ההתחלתית היא המחירון, וזה שיש מכוניות יותר שוות באותו המחיר זה סיפור אחר לגמריי.

זה קודם כל.

דבר שני,

אם לא היה לי ניסיון - הייתי מצדיק אותך. אבל אני מבטיח לך שהניסיון שיש לי אין כמעט לאף אחד בגיל שלי. וזה לא קשור שהרכב היה במקור של אחי. הוא כל הזמן היה אצלי.

בזמנו שבאת עם חברך לראות את האוטו מה לא אמרתי "וואלה עומר זה לא היה נראה טוב" על האוטו. אלא, אמרתי את זה על כל הסיטואציה שהייתה שם בגלל שאתה ואחי כמעט רבתם מכות... האוטו לא היה נקי, בגלל זה הוא אולי לא היה נראה משהו. המכה היחידה הייתה בדלת.

כל מי שמכיר את האוטו, איך שהוא היה גם יודע שהרכב שלי נסע טוב, והיה מטופל מאוד! ההבדל היחידי בינו היום לבין מתי שהיה לי אותו זה הדלת והפוליש. זה כזה הבדל גדול? לא.

אמרתי שאם הייתי מפרסם הייתי מוכר הרבה יותר. וזה נכון. מה שמכרתי לדעתי היה שווה לקונה בדיוק. לא יותר מדיי, ולא פחות מדיי. לדעתי באמת הגענו לעמק השווה, וגם ככה הקונה חושב כיום כחודשיים לאחר המכירה.

אם הייתי מפרסם הייתי מתקרב למחיר של 9+ (במידה והייתי דואג לסדר את הדלת), אבל זה לא אומר שזה היה שווה. זה רק אומר שיש תופעה של ילדים שלא מבינים מה זה האוטו הזה וסתם רוצים לקנות אותו... (אני לא צריך להסביר לך על זה, דיברנו ושנינו הסכמנו על זה שחברך הוא כזה).

Back to the original - NC again.

פורסם

מכיוון שהמצב הוא כזה :) אם תיהיה מעונין והג'אנטים במצב טוב פיירבול אני אהיה מוכן לעשות לך הצעה עליהם כדי להקל עליך בעלות האוטו :)

ליביו ( שרציני .)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...