Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי פנסי ערפל למאזדה 3 שקיבלתי מחו"ל. (דגם: אקטיב)

קיים חייווט מהפגוש לרכב במקום המתאים לפנסי הערפל.

+ קיים פיוז בקופסה שנמצאת מתחת למכסה מנוע.

כיצד ניתן להדליקם או לחילופין האם אוכל בעזרת הוראות התקנה פשוטות לחבר מפסק שהרי קיים חיווט לכיוון הפנסים + פיוז תקין ?

תודה.

פורסם

ניסן, אם הוא מרכיב ידית אורות של הדגם המאובזר, כזאת שיש לה טבעת נוספת להפעלת פנסי ערפל, איזה עוד שינוי בחשמל צריך לבצע? אני חושב, שלא צריך שום שינוי נוסף כי החיווט החשמלי כבר ישנו.

פורסם

לא פתחתי שרטוט חשמלי לדגם ולכן אני לא יודע לענות בוודאות, אם את חושב אז אולי כן

אבל באותה מידה שכן אולי לא.

אני אילו היה מדובר ברכב פרטי שלי הייתי מבצע את זה מקורי ולא ע"י הוספת כפתורים וקדיחות מיותרות.

פורסם

אחרי שראיתי שרטוט.

צריך לבדוק שאכן יש חיווטים לממסר פנסי ערפל ונתיך ואז להחליף את הידית לדגם מתאים וזה יעבוד.

לא בטוח כי החיווט אכן מגיע למתג אורות ואת זה ניתן לדעת רק על הרכב עצמו.

פורסם
אחרי שראיתי שרטוט.

צריך לבדוק שאכן יש חיווטים לממסר פנסי ערפל ונתיך ואז להחליף את הידית לדגם מתאים וזה יעבוד.

לא בטוח כי החיווט אכן מגיע למתג אורות ואת זה ניתן לדעת רק על הרכב עצמו.

החלפת הידית בעייתית ?

• תוכן חדש...