Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיקון 3000 יורו לאדם.קראתי פה איזה פוסט של "דניg" ולפי חשבון ההוצאות שמופיע שם

לינה כ150

שכירות רכב כ200

נניח 10 הקפות 200

דלק 250

טיסה 300

סכ"ה כ1100 יורו

octavia tdi 1.9

פורסם

פרט בבקשה איזו חוויה אתה מחפש ומה התקציב, המלצות יש בשפע בכל העולם.

אני יכול להמליץ בחום על Bedford Autodrome מצפון ללונדון, שם הפקתי אירוע ענק של נהיגת מסלול עבור לקוחות של החברה שאני עובד בה (פוסט בקרוב).

אחד היתרונות שלו על פני מסלולים אחרים (כמו סילברסטון שנמצא במרחק יריקה), הוא שאין שם קירות ו\או יציעים, אלא רק מרחבים על פני מרחבים של דשא אינסופי, כך שאתה לא מפחד לנהוג הכי מהר שאתה יכול ולדחוף את עצמך אל המגבלות. רמת המקצועיות והשירותיות של המדריכים שם היא משהו לכתוב עליו פוסט נפרד. מצחיק שרוב הזמן הם צועקים עליך בקשר "לתת גז!", אבל מה לעשות שלבן אדם הממוצע קשה להעריך את המגבלות של מכונית ששוקלת 650 ק"ג, עם מצערת שמחוברת ל3.0 V6 עם 250 כ"ס ומאיצה ל100 ב3.1 שניות.

פורסם

נניח ואני רוצה לרכוש חבילה של יומיים/שלושה טיסות ולינה בצרפת/גרמניה ובאחד הימים ללכת למסלול שמספקים רכב ונותנים לך להנות. מדובר במתנה למישהו שלפחות לפי אמות המידה שלי נהג טוב מעל הממוצע. מישהו יכול להסביר לי מה הפרוצדורה? כי עשיתי חשבון ונניח שהטיסה והלינה יוצא כ600 יורו לאדם אני מאמין שכניסה למסלול לא עולה 2000 יורו..

אם אפשר הכוונה..

octavia tdi 1.9

• תוכן חדש...