Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העיקר? שיהיה פשוט. אני צריך את המיקרו מפלצת הזו להזיז מסיבת גג שתרוץ בשבת. אני בונה תית MDF עם פשוט מכוונת ל40HZ. הבעיה שלפי כל ההמלצות צריך לחתוך אותו בHP של 40HP, ואילו התטוויטר צריך לנגן מ1200 "give or take". כמו כן נראה שצריך לחתוך אותו בסלופ של 24DB. האם אני מדבר על פרויקט ריאלי ליומיים עבודה? חשוב מאוד להבין שלא מדובר פה על חבורת אודיופילים, אני צריל רמקול סביר וחזק, ונראה לי (אם דגש גדול על נראה לי) שהדרייברים המדוברים יכולים לספק אחלה באס בתיבה עם פורט. בקשר לטוויטרים מדובר על סקאןספיק קלאסיק שירשתי על מנת לבנות באיזשהו שלב שחזור של proac response 2.5 (לזה יש קרוס, אני בספק אם יוכל לעבוד בצורה יעילה עם הL8. אם מישהו סבור שהוא יכול לעבוד עם זוג דרייברי של 8" של מורל מה m200 שלהם, אני אשמח לשמוע).

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אם אתה תעבוד עם מחשב, תמיד אפשר להנמיך דרך התכונה או הנגן שאתה עובד איתו.

איך תוכנת ניגון\תקלוט מוזיקה ממוחשבת טובה היום שאין בה אקולייזר בילט אין.

אז פשוט תנמיך קצת את הקצה הנמוך בסקלה, מספיק כדי שזה יבצע הנחתה רצינית של הנמוכים נמוכים אבל לא מספיק כדי לגמרי לחרבן את הבאס.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

תודה! פישטת לי את העניינים!

עכשיו נקווה שכל החלקים יעבוד בכיף ביחד :)

אם אני לא אהיה הפוך מדי בשבת אני אפילו ארשום התרשמות למה קורה כשעושים מישמש!

אם כבר.

אתם חושבים שטוויטר כמו שהסקאןספיק קלאסיק יוכל "לעמוד" עם וופר כמו הL8 בסביבת רכב? או ש L8 יעשה שם השתלטות עויינת?

Stay tuned

פורסם

לא הבנתי מה בדיוק אתה עושה - אתה עושה מסיבה בבית? - על גג פתוח?

אתה יורה כאן למרחק אדיר כשהטוויטר שמשמש אותך הוא טוויטר משי עדין, לעומת זאת כדי לתת באס בנפח אמיתי על גג פתוח אתה צריך במינימום של המינימום וופר 12 אינטש עם פריסה רחבה.

היתה תקופה קצרה בחיים שלי שהייתי טכנאי הגברה ביחד עם חבר שהיה התקליטן - היו לנו רמקולים של DAS ושל JL בקטרים של 15 ו18 אינטש עם הורנים תואמים - בוא נאמר שהם הצליחו להעיר את השכנים בבניינים הסמוכים על הגברה של מלכי ושל קוברה.

הייתי אומר לך פשוט ללכת ולשכור רמקולים והגברה לאותו סופשבוע וזהו זה אבל אם כל מה שיש זה L8 וטוויטר סקאן אז זה מה יש.

תנסה לארגן איזה כרטיס סאונד בלאסטר שנתמך ע"י פרוייקט KX - שני מגברים ביתיים ואתה מסודר.

תתקין את הכרטיס על מחשב שמריץ XP ותתקין עליו את הKXP ותהנה מהגברה אקטיבית וDSP מתקדם.

או ש... תיקח ספק של מחשב - תגשר את החוט הירוק והשחור בכדי שהספק ירוץ קבוע - תחבר לחיווט הצהוב והשחור HU של רכב שיש לו יכולת 3WAY ותוציא ממנו את הRCA ישירות למגברים ותהנה... גם פתרון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לצערי כן. לא מדובר על מסיבה לרווח. מדובר על מסיבת גג קטנה. אנחנו מקווים לפרוס 4 רמקולים סה"כ עם שני מגברים שיקבלו RCA 1ל-2 מכרטיס קול. נקווה שזה יספיק

Stay tuned

• תוכן חדש...